Miután elég sokat foglakoztam a témával még mindíg nem tudni, hogy melyik orvos milyen költségkihatással fog az abonyi úti iskolába kimenni mert hisz a szakmai elméletet nekik kell leadni?? Készült erről felmérés vagy csak átszervezünk de nem tudjuk hogy ennek meglesznek e a feltételei!!Mani- mani!!
Na hallod!?! Szerintem is vissazfoghatnátok mindnyájan a hangnemből, bár én sem értem, hogy miért baj, ha a leendő nővérek az Abonyi úton fogják tanulni az elméletet, a gyakorlatot meg a kórházban... És az igazi kérdés: vajon mit is akar a kórház az épülettel? Egyébként erős beszólásokkal Te is dicsekedhetsz ...:))
Tibra lenne hozzád egy privát kérdésem. Nem tudod véletlenül, hogy a hétfői drogambulanciás rendezvényre milyen formában lehet majd bejutni? Kizárólag meghívóval, vagy teljesen nyilvános bárki számára?
Na most csináljam össze magam?? Mert aki végigolvasta Beela "ha jól írom a nevét de lehet XY is" leveleit nem tudom kinek adnának igazat. Mindenki áljon ki a maga vélt agy valós igaza melett! Nyugi. Csak az egyik oldalnak lehet igaza?? Remélem ezzel nem sértem a moderálási szabályokat. Nem másokat hanem mindíg egyes emberek megnyilatkozásáról mondom el a véleményemet, ha ezek közül valaki valamit magára vesz arról nem tehetek!
Arra kérlek utoljára, hogy fejezd be a "felkiáltó jeles", sokszor másokat sértegető hangnemet. Amennyiben ezt tovább fogod folytatni, akkor lépéseket fogok kezdeményezni. Utoljára figyelmeztettelek.
Akinek nem inge nem veszi magára ! Nem én írtam amire hivatkoztam!! Ne légy fogadatlan prókátor!!Vagy van más okod is?? Írd meg!! Velem leht szórakozni én csak segíteni akartam Neki és majdhogyne azt írta röhögva csak viccelődtem!! Ilyen Embert védsz! A képzésről csak ennyi a véleményed!!
Tudod aki olyan beteg mint te akkor a nővérkékről máskép beszélne, de aki viccelődős arról minden elképzelhető! És Ha az eredeti kérdéshaz térünk nem a "kerekfenekű cicis"nővérkékről volt szó hanem a képzésük minőségéről ha kiviszik az abonyi útra!!Ha valakinek csak ennyi esze van hogy ezt nem foja fel arról én nem tehetek! Ha már oltatásügyről beszélünk miért nem a Fimei úti iskolát adja át a város a Főiskolának hisz szinte egymás mellett vannak intézményeik!! És akörnyéken két általános iskola is található míg az abonyi útiak hova viszik gyerekeiket???
Nem csak az egészségügy meg az oktatás, amit annyiszor hangoztat mindenki, hanem a postás, a rendőr, a vasutas, az utccaseprő, a villanyszámlás vagy az egyszerű kétkezi képviselő is.
Baromira unom már ezt az álszenteskedő dumát, hogy mennyi tiszteletet érdemelnek, mikor ezt csak azért mondjuk, mert nem fizetik meg őket rendesen.
Azt meg a fene se teszi hozzá, hogy a varrónők vagy a kindertojásösszeszerelők még rosszabul vannak fizetve és senki sem követeli naponta hatvanhatszor a számukra is kijáró tiszteletet.
Találtam én is egy szavazást (Szabadlovas Közgazdász Egylet), mikor megláttam valamiért Sarkany jutott az eszembe. Meg az, hogy idemásolom. Igaz nem szolnoki téma, de nem olyan régen fejtegettünk itt ilyesmit is.
30 közgazdászból 18 a közigazgatáson spórolna:
Honnan spórolnál a legtöbbet a költségvetési hiány csökkentéséért?
Tudod mit ne a szép kerek hásófelökük érdekeljen hanem hogyan látnak el! Én ,már voltam egypárszól a kórházban sajnos nem a fenekük, hanem a szakértekelmük segített a gyógyulásban !!Kívánom maradjon nekéd a kerek fenéke!íjobbulást kívánok!!A nővérkék több tiszteletet érdemelnek!!
Ha ezen azt értjük, hogy nem kellő megalapozottsággal ír adott témákról, akkor egyetértünk, csakhogy ez az elblikkesedés nem újszerű dolog!
Ha azt értjük, hogy nem a politikai elit szája íze szerint ír, nemcsak az ő véleményüket szajkózza, teret enged a politikai elit bírálatának, akkor nem értünk egyet, és ebben az esetben az elblikkesedés újszerű dolog!
1. Nem a város kisérli meg!!! A feladat ellátása megyei hatókörü. A pályázó is a megye volt.
Az egyeztetések elakadása miatt (korábbi helyszínek: Szanda, Körösi út) került (tavaly novembertöl a köztudatba - a megyei médiába is!) a Tófenék út (megyei ingatlan -tudtommal).
2. Kb. 170 aláírás van jelenleg. Azért egy ilyen intézmény támogatásához vagy ellenzéséhez ebböl a számból messzemenö következtetéséket levonni nem lehet. Ez olyan, mint az engedetlenség honlapon való szavazás eredményeiböl messzemenö következtetésre jutnánk.
3. Egy szigorúan szakmai kérdésben hangulatot heccelni felelötlenség (ugye most nem civil szervezeti vezetöként szólaltál meg?) Jelenleg a helyi politika januárban belekormányozta magát egy zsákutcába. Nem mer lépni. (Lásd még a törökszentmiklósi terjedés hatását a kommunális adó kapcsán)
4. Az egyeztetés hétfön 16-kor lesz a megyeházán. Tessék mindenkinek elmenni és véleményt mondani. Én a mellékelt cikkel már véleményt mondtam:
Ez a cikk sajnos nem jelenik meg (másokkal együtt) a néplaban - mert ,,jött össze a szombati megyeházi oldal" Fénymásolatban viszont ott lesz hétfön:))
5. A drogambulanciát május 31-ig be kell indítani! Különben ohne lovetta.
Ebböl persze az jön: ha lesz jobb ingatlan, el is költözhet a születendö intézmény.
6. Mindezeken túl: a kommunikáció valóban rossz mind a politikusok, mind az UN újságírói részéröl (akik az utóbbi idöben elblikkesednek - egyetértek Rdi-vel)