Keresés

Részletes keresés

Tiborcsik Creative Commons License 2005.02.15 0 0 2014
Tibra, amiben rám hivatkozol, azt vagy nagyon félreértetted, vagy nagyon félreérthetően írtad.

Én mindössze annyit mondtam neked, hogy dr Magyar Levente többször kihangsúlyozta, hogy a drogambulancia nem a városé, hanem a megyéé, sőt: a város (értsd városvezetés+várospolgárok) semmit nem tettek érte, és ekkor elhangzott a közönség soraiból (de nem a Magyar Levente szájából) és csak poén szinten, hogy: mé' nem viszik el Jászberénybe.
Előzmény: tibra (2012)
stusa Creative Commons License 2005.02.14 0 0 2013

Én ilyen könnyen egyik testületnek sem tudok felmentést adni:"De majd megismerik:))"

A drogambulancia ügye azért tart itt, ahol tart, mert még nem ismerik! Hány fontos dolognak kell még meghiúsulnia a "Magyar Ugaron", hogy megismerjék?

A nagy igazságosztó, erkölcsbajnok képviselőink döntik el, hogy mi demagóg és mi nem! Jövő tavasszal majd megjelennek itt is tömegével, akkor majd megismerik a közösségi kommunikációt is:EGÉSZEN AZ ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOKIG. Aztán jöhet 4 évig az arrogancia, az erő-politika!

Előzmény: tibra (2012)
tibra Creative Commons License 2005.02.14 0 0 2012

,,Arroganciával, hazudozással nem szabadna képviselni a megye érdekeit."

Azért Te is érzed, hogy ez egy kicsit túlzás:))

,,A drogambulancia ellen tiltakozók nyertek ezen a fórumon."

Emberek! Majdnem azt írtam - gyerekek. Ez meccs??? Jaj szegény ifjak, akiket az elterelésre rendelt az ügyészség:((

,,A hatalom nem szeret meghátrálni, erővel próbálja lenyeletni a békát, ezt a házigazda arroganciája is mutatta."

Van egy hatalmi habitus errefelé régóta. Ismerjük ezt. Én régóta mondom rossz most a szolnoki önkormányzatok horoszkópja. De egy drogambulanciát nem lehet összehasonlítani a kommunális adóval!!!

Amúgy hallom Tiborcsiktól (ha jól értettem), hogy Jászberény polgármestere egyböl lecsapott volna az intézményre. Ahhoz mit tetszenének szólni, ha Berény vitte volna a drogambulanciát?

Azzal egyetértek a közösségi kommunikációt sem a Kossuth tér 9-ben, sem a Kossuth út 2-ben nem ismerik. Sajnos. De majd megismerik:))

Előzmény: IceWall_ (2011)
IceWall_ Creative Commons License 2005.02.14 0 0 2011

Érdekes volt a megyeházi drogambulanciás fórum. Az az érzésem támadt az érveket és ellenérveket hallgatva, hogy ismét van egy békánk, mint a kommunális adónál. Mindenáron az emberekkel akarják a békát lenyeletni. A hatalom nem szeret meghátrálni, erővel próbálja lenyeletni a békát, ezt a házigazda arroganciája is mutatta.

A drogambulancia ellen tiltakozók nyertek ezen a fórumon. Még hazugságon is sikerült rajta kapniuk az "önkormányzati csapatot".

Személyes véleményem a dologgal kapcsolatban, hogy szükség van drogambulanciára, s a Tófenék úti ingatlan kezdetnek elégséges ahhoz, hogy elinduljon valami. Egy gondolat jár közben a fejemben, s tudom, hogy "szemét" gondolat, mert ha valóra válna, akkor beteg embereket gátolna meg a gyógyulásban.

Megérdemelné a Megyei Önkormányzat, hogy meghiúsuljon a drogambulancia. Arroganciával, hazudozással nem szabadna képviselni a megye érdekeit. Bár még az is lehet, hogy én tévedek...

stusa Creative Commons License 2005.02.14 0 0 2010

Döntéshozóink Valentin napi üdvözletet kaptak! Ha esetleg nem olvasták volna az ÚN-ban:

"Szív küldi"
-iskolabezárásunkat szorgalmazóknak
-(aligha) szívesen.

Benson Tan. bá..

Enzo Creative Commons License 2005.02.13 0 0 2009

Az idézet a változásról szól. A vallás az oktatás-nevelés része volt évezreden keresztül, az utóbbi évszázadban a társadalmi súlyának csökkenésével arányban egyre csökkenő mértékben. Egy ekkora terjedelmű idézetben van egy fél gondolat erről is, az még nem túlzás. Szerintem.

A lényeg azon van, hogy az információ még nem tudás! A mai gyerekek hiába nagyon okosak és tájékozottak, még akkor is csak gyerekek! Hiába fognak mindent tudni a drogokról, akkor sem lesznek képesek felnőttként viselkedni. Én ezt is kiolvasom az idézetből a pedagógusok felelősségén kívül.

A korai felvilágosítás magában hordozza annak veszélyét, hogy túl korán juttatunk információt olyanoknak (kisgyerekek), akik még nem elég érettek ahhoz, hogy ezzel kezdeni tudjanak valamit. Persze lehet, hogy tévedek.

Előzmény: BAAEL (2008)
BAAEL Creative Commons License 2005.02.13 0 0 2008

Neharagudj,lehet most én vagyok figyelmetlen de nem teljesen értelek.

Amit írtam,az a drog ellenes felvilágosítással volt kapcsolatos.Mivel szerintem

Nagyobb hangsúlyt kellene fektetni a kisebb korban történő,reális felvilágosításra is.Lehet később már késő.A vallást kihagynám mert nem szerencsés belekeverni,esetleg nem mindenkinek tetszene a téma.

Előzmény: tibra (2006)
stusa Creative Commons License 2005.02.13 0 0 2007

Ez most Szolnok városában nem idöszerü!!!

Hiszen az egyetlen hangoztatott érv a csökkenö gyereklétszám, a "lötyögö iskolák és osztályok" megszüntetése, az egyetlen elfogadható szempont az iskolák átalakítása során a GAZDASÁGOSSÁG!

A legfontosabb indok pedig: a hangos kisebbség ellenében RACIONALIZÁLNI, hogy a néma többség oktatása megfelelö lehessen!

Előzmény: tibra (2006)
tibra Creative Commons License 2005.02.13 0 0 2006

Ajánlom mindenkinek ezt a néhány sort a Delors Bizottság jelentéséböl:

„Semmilyen reform nem lehet sikeres a tanárok hozzájárulása, aktív részvétele nélkül... fordítsunk különleges figyelmet a nevelők kulturális, társadalmi és gazdasági helyzetére... Sokat követelünk a tanártól, néha túl sokat, amikor elvárjuk, hogy helyrehozza azokat a hibákat, amelyeket más, szintén a fiatalok oktatásával és képzésével foglalkozó intézmény követett el. Sokat kérünk tőle akkor, amikor a külső világ egyre jobban behatol az iskolába az új informatikai és kommunikációs eszközök révén. Olyan fiatalok kerülnek a tanár elé, akikre egyre kisebb hatással van a család vagy a vallás, egyébként viszont meglehetősen informáltak. A tanárnak számolnia kell ezzel az új jelenséggel, hogy meg tudja értetni magát, és meg tudja érteni a fiatalokat, s hogy felébreszthesse bennük a tudásvágyat, és megtaníthassa nekik, hogy az információ birtoklása még nem jelent tudást, s hogy annak megszerzése erőfeszítést, figyelmet, kitartást és erős akaratot igényel.” 

Előzmény: BAAEL (2001)
eR-dei Creative Commons License 2005.02.12 0 0 2005
ja és firefoxra optimalizált, nálam nincs is iexplorer, viszont nem tudom miért rossz a Mozillával ??
Előzmény: eR-dei (2004)
eR-dei Creative Commons License 2005.02.12 0 0 2004
a szellemkép az képhiba :)) lehet, hogy megváltoztatom , majd...egyszer...
Előzmény: Sarkany (2002)
Sarkany Creative Commons License 2005.02.12 0 0 2003

arnyekxxx

A Zagyván úszkáló hattyúkról készült felvételeidet feltölthetnéd a Szolnoki Anzikszra!

A Szolnoki Napló honlapjáról gyorslink vezet a Szolnoki Anzikszra.

Sarkany Creative Commons License 2005.02.12 0 0 2002

Beregisztráltam...

IE 6.0-val, 800x600 felbontásban a kép jobb szélén található madarat (Potz gém?) kettéfűrészeli a menüsor szürke sávja.

A vonalak ezzel a keresővel is szellemképesek, viszont a fórum bejön.

Írtam egy próba hozzászólást!

Majd az otthoni gépemről is megírom a tapasztalataimat, azon 1024x768 felbontást használok.

Kérlek jelezd, ha változtassak az aláírásomon!

Előzmény: eR-dei (1997)
BAAEL Creative Commons License 2005.02.12 0 0 2001

Bocs.tényleg nem figyeltem eléggé.De a mai gyerekeket nem szabad "butának" sem nézni.Nekem 8-éves a kislányom,és tudja miröl van szó.Sokszor itt ül és nézi mit irok és bele is kotyog.

Sajnos a TV-ben látottakbol elég tájékozottak,és ezért kellene a fejükben ""rendet tenni"".Egy kicsinek a pénzröl a kábulatrol és az erőszakrol szól.De őket kérdezd meg.Nembiztos mindig a rosszat látják benne.

Előzmény: Tiborcsik (2000)
Tiborcsik Creative Commons License 2005.02.12 0 0 2000
Kissé félreértettél , de nem baj. Azon kívül, hogy télleg jót nosztalgiáztam az Index történelemmel, azt szerettem volna üzenni a sorok között, hogy talán mégsem kéne a drogra felhívni a kisiskolások figyelmét. :)
Előzmény: BAAEL (1996)
arnyekxxx Creative Commons License 2005.02.12 0 0 1999
Pár észrevétel a honlaprol: a háttérkép-vonalak gondolom a tömörités miatt iszonyat szellemképesek, kimondottan csunya szerintem, a számlálo be van csuszva a szövegbe, szintén szerintem eléggé csunya, hogy a menü fölött vagy 400pixelnyi a fejléc. A forumra kattintva nekem ez a hibaüzi jön le :error: Unable to load LANGUAGE FILE "./tf.lang/en.php" Opera 7.11-el néztem
eR-dei Creative Commons License 2005.02.12 0 0 1998
ja bocs eltévesztettem:
Erdei Péter
eR-dei Creative Commons License 2005.02.12 0 0 1997
Kedves Mindeni,

készülget a honlapom az erdeip név alatt. címe: http://web.interware.hu/erdeip
van egy érdekes fórum is...
BAAEL Creative Commons License 2005.02.12 0 0 1996

Szerbusz.  

Nem ultimátum volt,inkább realitás.De csak a saját véleményem irtam le.

Ismerem Baját és Szegedet is,hisz lényegében halasi voltam.Onnan tudom

ha nem tesznek semmit,mennyire elfajulhat a helyzet.Tehát nem rosszindulat,és semmi rosszakarat.De a felvilágosítást is nagyon fontosnak tartom.Nézd meg a statisztikákat az iskolai drogfogyasztásrol,De ha valakit elkapott a gépszijj,legalább esélye legyen ujra talpra álni.

Előzmény: Tiborcsik (1995)
Tiborcsik Creative Commons License 2005.02.12 0 0 1995
"Már a kisiskolások figyelmét fel kellene hívni "

Erről eszembe jut egy netes sztori, következzék egy kis index történelem.

A "saját neves" bajai fórum annak idején majd' egy évig egész jól működött. Már ott tartottak, hogy alapítanak egy netes egyesületet, rá is bízták ezt Mijora, aki nagy lelkesedéssel elkezdte szervezni a Bajai Sz@lont.

Aztán eltelt néhény nap, Mijo nyitott egy új "Kellenek-e nekünk hitesek, dorogsok?" c. topikot, majd egy ultimátumszerű hozzászólásban kifejtette, hogy amennyiban a városi könyvtár a továbbiakban is teret ad a HIT-gyülekezet rendezvényeinek (mely gyülekezet őszerinte nagyban felelős a drog terjedéséért), akkor ő félbehagyja a Netegylet szervezését.

Na, ezen nagy vita kerekedett, mármint hogy tényleg felelős-e a HIT-gyüli a drogért,és hogy lehet-e egy civil könyvtárigazgatót a netegylettel és vélt drogkapcsolatokkal zsarolni ez ügyben. A történelmi tapasztalat az, hogy nem, mert a könyvtár továbbra is nyitva állt a HIT-gyülinek, Mijo sem szervezte meg azóta sem a Bajai Sz@lont.

Történt aztán a topikvita során, hogy az egyik hozzászóló, aki a HIT-gyüli ellen ágált, betette a HIT-gyüli honlapjának linkjét. Erre aztán egy semleges hozzászóló poénkodva beírta, hogy egész pofás egy honlap, köszi a reklámért. Nna, ezek után elszabadult a pokol. Ezek után jöttek anyázások, topikbezásárások, önkéntes és önkényes nickkitiltások, meg minden nyalánkság, ami egyébként annak idején a Kumin-dolgozatból kimaradt.

Ugyanis nem a sajátnevességen vesztek össze anno a jó bajai atyafiak, hanem a "netegylet-hitegylet" néven elhíresült dilemmán.

Nem tom Aster, érted-e a párhuzamot, és a benne rejlő szójátékszerű helyzetkomikumot?
Előzmény: BAAEL (1994)
BAAEL Creative Commons License 2005.02.12 0 0 1994
Szerintem a kérdés nem kérdés.Nem létesüljön-e,létesíteni kell drog ambulanciát Szolnokon.A város az egyik tranzit útvonal mellet fekszik,és tudomásul kell venni a helyzet csak romlani fog megelőző intézkedések nélkül.És nem csak a kezelésével kellene foglalkozni a drogosoknak,hanem a felvilágosításra is nagyobb hangsúlyt fektetni.Már a kisiskolások figyelmét fel kellene hívni ez nemjó és miért nem.
BAAEL Creative Commons License 2005.02.12 0 0 1993
     Mostmár elérhető ujra.
Előzmény: Sarkany (1991)
Sarkany Creative Commons License 2005.02.12 0 0 1992
A drogambulancia létesítésével kapcsolatos szavazás állása a SZPEM honlapján.

A kérdés:Létesüljön-e drogambulancia Szolnok belvárosában?

Lehetséges válaszok:

- Igen, így is késve létesül 93,75 %

- Létesüljön, de máshol 6,25 %

- Semmi szükség rá 0%

- Mi az a drog? 0 %

Eddig szavazott: 16 fő

Kérem, látogassanak el honlapunkra és nyilvánítsanak véleményt!

http://szpem.uw.hu/index.php

Sarkany Creative Commons License 2005.02.12 0 0 1991
Városunk honlapja, rossz szokásának megfelelően, ismét nem érhető el... :(((
Sarkany Creative Commons License 2005.02.12 0 0 1990

Egyébként erős beszólásokkal Te is dicsekedhetsz ...:))

Nem vitatom.

Mindenki vérmérséletének és pillanatnyi mentális állapotának megfelelő hangnemben szól hozzá egy-egy témához. 

A kialakult helyzetben nem erről van szó...

tibra Creative Commons License 2005.02.12 0 0 1989

Teljesen nyilvános, kukkants be a megyeházára nyugodtan:)

Előzmény: IceWall_ (1985)
vikucikám Creative Commons License 2005.02.11 0 0 1988
Miután elég sokat foglakoztam a témával még mindíg nem tudni, hogy melyik orvos milyen költségkihatással fog az abonyi úti iskolába kimenni mert hisz a szakmai elméletet nekik kell leadni?? Készült  erről felmérés vagy csak átszervezünk de nem tudjuk hogy ennek meglesznek e a feltételei!!Mani- mani!!
Előzmény: eR-dei (1987)
eR-dei Creative Commons License 2005.02.11 0 0 1987
Na hallod!?!
Szerintem is vissazfoghatnátok mindnyájan a hangnemből, bár én sem értem, hogy miért baj, ha a leendő nővérek az Abonyi úton fogják tanulni az elméletet, a gyakorlatot meg a kórházban...
És az igazi kérdés: vajon mit is akar a kórház az épülettel?
Egyébként erős beszólásokkal Te is dicsekedhetsz ...:))
Előzmény: Sarkany (1986)
Sarkany Creative Commons License 2005.02.11 0 0 1986

Vegyétek már észre, hogy ezt a topicot napok óta - szándékkal vagy szándék nélkül - szétverik, szétverték.

Ennek gyanúja már múlt év novemberében is felmerült, ugyanezzel a személlyel kapcsolatban.

Volt, akit a napokban kértem mailban, hogy ne reagáljon. Hasztalanul...

Úgy látszik, meg kell tanultunk együtt élni  egy agent provocateur-rel. :((

Előzmény: stusa (1980)
IceWall_ Creative Commons License 2005.02.11 0 0 1985
Tibra lenne hozzád egy privát kérdésem. Nem tudod véletlenül, hogy a hétfői drogambulanciás rendezvényre milyen formában lehet majd bejutni? Kizárólag meghívóval, vagy teljesen nyilvános bárki számára?
Előzmény: tibra (1984)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!