Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
A téma vagy érdekes - vagy nem, illetve "A" és "B" vagy érdekes - vagy nem, illetve van-e releváns információm - vagy nincs.
Csak ennyi dönti el, hogy szólok-e - vagy nem.
Olyan mélyre én nem megyek, hogy a hozzászólásom "C"-re ható következményeit is vizsgálgassam. Nem is érdekelnek az olyan fenszi dolgok, mint a "csoportdinamika" és a tökömtuggyamimég.
Mióta érdekelte volna Soltikát, hogy te miről pampogsz azon a videón, ha egyszer nem a veretes ostobaságod bizonyítékául rakta be (arra van itt egy valag teljesen szabályszerűen linkelhető hozzászólásod), hanem egyszerűen csak megIRL-ezett vele?
Mert kicsit megszopattam.:-) Volt egy kis cicaharc köztünk, amit ő komolyan vett. Aztán meg akart ő is szívatni. Azt gondolta, hogy kiverem a balhét. Ehelyett "kértem A4-es nagyításokat " is. Én nem haragudtam rá, még az Undox miatt sem. Ott jött ki, hogy azért ő valójában egy jellem.
Hát, az sok mindennek nevezhető, de "cold"-nak legfeljebb csak csúfolni lehet.
Kap egy milliszekundomos impulzust.
Elhiszem, hogy jó gép. Milyen márka/típus?
CEA Matrix X220.
Mert nem vassal dolgozol, hanem csak vasacskákkal.
Pontosan. Néhány grammos KO36-os forgácsolt darabok meg 33-as lemezek (1.4301 a fiatalabbak kedvéért). A lemezek 1-1,5 közt vannak. Hézag nélküli hegesztés a cél. Ez már a tervezés szintjén is kihívás. A lézeresnek meg égnek áll tőlem a haja.
Én láttam egyébként a tegnapi fotót, de nem értem Vito bátyánkat, hogy ezzel mit akar elérni, ha azt, hogy Béla áldozat legyen, mert rá-IRl-ezett, akkor nincs rendben, mivel azzá válik, áldozattá. Mivel rám is rémísztően IRl-eztek már, ezt mindenki tudja nagyjából. Mi a fenének ezeket a posztokat betenni., bármennyire is ittas az ember?*legyint*
Azért itthon 98%-os váderedményesség van ám. A büntető bírók úgy lefeküdtek a nyomásnak, hogy bár ez korábban is jellemző volt rájuk, de mára gyakorlatilag a vádirat lett a biblia nekik. Azt te sem hiheted, hogy a bűnvádi eljárások 98%-ában az az elkövető, akit az ügyészség annak megnevez (ennek igen bonyolult jogelméleti okai vannak, de ebbe most nem megyek bele). Elhiszem, hogy polgári sajtóperekben lehet pár libsi bíró, aki notóriusan a libsiknek kedvez, de a büntetőre ezek az állításaid nem állják meg a helyüket. Ezek tényadatok, utána lehet nézni. Amúgy Észak-Koreában van ilyen arány még.
Egyszerű: azzal, hogy valaki (A) mellett kiállsz, valakivel (B) szemben, azzal azt is támogatod, aki miatt (C) ez a helyzet kialakult, a történet előjött. De legyél nyugodtan gyurista, ha jó neked.
"Karácsony nálam leszerepelt az Üllői úti biciklisávokkal."
Az autósszopató ötlendezéseivel nálam is (30 Km/h-s sebességkorlátozás, meg ilyenek), de azért ez még kevés ahhoz, hogy összességében annyira negatívnak ítéljem meg, hogy "annál már egy fideszes is jobb".
Hát, az sok mindennek nevezhető, de "cold"-nak legfeljebb csak csúfolni lehet.
"Közte pedig van még 10-15 üzemmód, azon kívül az összes hegesztési mód (MMA, TIG /gy.k. AWI/, MIG), egyen, váltó (ALU), 2T, 4T, impulzus (1 msec) satöbbi."
Elhiszem, hogy jó gép. Milyen márka/típus?
"Én viszont beruháztam. És kurva jól jártam vele. Amúgy lézerbe is beruháznék, csak még nem látom értelmét."
Mert nem vassal dolgozol, hanem csak vasacskákkal. Nálunk van IPE-gerenda, meg lemez 10-2 mm-ig (rozsdamentes nagyon ritkán, mert nem AWI-zunk valami jól, aluhoz meg gépünk sincs). Meg persze van rozsdás vasunk, dögivel. Ide például jól jönne a lézer.
"Pár napot vártam, majd beírtam neki (természetesen átjártunk hozzá trollkodni), hogy köszönöm a promóciót, meg is ugrott a videók nézettsége, de áruljon el valamit, miszerint a kötőszavakon kívül értett-e egyáltalán egy mondatot is az előadásokból.
Ekkor egy kis idő eltelt, végre meg is nézte amit berakott, majd a fórumozók homéri kacaja közt gyorsan elsikálta az oldaláról a linkeket."
Nem kerek a sztori.
Mióta érdekelte volna Soltikát, hogy te miről pampogsz azon a videón, ha egyszer nem a veretes ostobaságod bizonyítékául rakta be (arra van itt egy valag teljesen szabályszerűen linkelhető hozzászólásod), hanem egyszerűen csak megIRL-ezett vele?
Legalábbis, ha én akarnék berakni rólad ezt-azt, akkor beraknám, oszt' kurvára leszarnám, hogy épp a nagydoktoridat véded rajta húrelméletből folyékony tagalógsággal, vagy egy szál faszban rúdtáncolsz a Kék Osztriga bárban.
Ha pedig levenném, akkor annak egyedül az lenne az oka, hogy már úgyis mindenki látta, aki számít és egy rúdtáncos Béla nem igazán illik a videóim portfóliójába.
"Nem hiszem amúgy, hogy egy nyugati civilizációban szocializálódott alig-felnőttet rá lehetne venni, hogy kamikázéskodjon bármiféle szent cél érdekében, és meghaljon valami homályos cél miatt."
Amerikában él vagy 700 milliónyi ember. Nem egy fiatal, végletes erőszakosságra is hajlandó hülyét lehet ottan találni, hanem sokat. Szerintem.
Azt meg már nem kell az orrára kötni, hogy nem hős lesz belőle, hanem ementáli.
Tényleg ekkora a baj a fejekben, hogy azt gondoljátok, hogy ezt a Trump stábja rendezte?
Az állami, kormányzati szolgálat felügyelte az egészet, az pedig pelenkás joe társasága, olyannyira, hogy a szopókontyos picsa a FŐNÖK az a Jill Biden (demens joe feleségének) barátnője, ő hozta vissza górénak, miután 25 éve már fegyver sem volt a kezében.
Ugye a Reichstagot is a holland kommunista gyújtotta fel...???
Mellesleg 100 méterről távcsövessel illik eltalálni egy emberi fejet. 50 méterről még a rövid csövű, deszantos Kalasnyikovval sem volt ördöngösség nyitott irányzékkal.