AlexCoopert érdemes figyelni. Imént regisztrált. Jó válaszarány 52,5. A Küzdőtéren kihívtam. Az összes válasza 2-3 mp között volt. Még csak egy csillagos, de ahhoz képest rendkívül gyors.
Megmondom őszintén, nem nézem, fogalmam sincs. Számomra nincs jelentősége. Az csak egy mutató, ami hol ide, hol oda ingadozik, nem múlik rajta semmi sem.
Igyekszem, igyekszem, de egyelőre ennyi telik tőlem. És ez a reagálási idő már önmagamhoz mérten is jobb, mint a játék elején. Talán még lehet rajta javítanom valamit, de ez csak a berögződött kérdésekre vonatkozik. Az az igazság, hogy a 4*-tól kezdve egyszer sem lettem visszadobva korábbi labirintusba, ahol gyakran ismétlődnek ugyanazok a kérdések. Többnyire új kérdésekkel találkozom, ahol gondolkodnom kell. Főleg igaz ez olyan magas csillagosok esetében, akik már régóta folyamatosan játszanak, és előrébb tartanak a labirintusokban. Ha kihívom őket, mindig van több olyan kérdés, mellyel akkor találkozom először, ezért gondolkodnom kell, rutinból nem tudom rögtön a választ. De ezzel nyilván ti is így vagytok.
Akárhogy is, akik régebb óta játszanak, helyszíni előnyt élveznek. Nem megverhetetlenek, de ehhez gyorsabbnak és szerencsésebbnek kell lenni. Persze, akinek annyira jó a memóriája, hogy minden lényegtelken kérdésre is tudja a pontos évszámot, azzal nehéz elbánni. :)
Szia Anikó!. Most , hogy már a labirintusok szinte többségében Medvehangya, újabban Nyuszi Mókus üldögél, a trónszéket át kellene nevezni állatkerti megőrzőnek. Ahogy te sem, úgy én sem próbálkozom velük. Az 1 kötelezőt lejátszom, de kártyát nem pazarlok. Szép napot, jó játékot mindenkinek.
Ezzel ott nem fogom magam égetni. Megint jön egy zűrzavaros mitológia, amit nemhogy én, de még Mester sem képes megérteni. Ez a szál már el van engedve, csak példaként említettem. Kappitány is szinte naponta tesz fel oda jelentést, igaz teljesen más ügyben. Eddig elég sok találatot értem el a kaszinóban napi 3-4 három találatos és közbe közbe azért 1-1 négytalálatos is akadt. Nos engem a fenti megfogalmazás bosszant, hogy az eredmények óránként frissülnek. Ma is volt már kb 4 vagy 5 játékom, ahol értem el 2 hármast. Sem ez, sem a tegnapról megmaradt 2 darab ugyanilyen (összesen 144 arany) nem lett elszámolva. Nos ez már bosszantó, de ezzel sem jutok előbbre . Már a kvízmester is hülyének néz, hogy nem tudok megkülönböztetni 2 sort a táblázatukon:)))) Ilyen vitákat megint nem érdemes folytatni.... Jelenleg itt tartunk. És az általam ismert trónszékekben benne ül egy hangyányiMedve:)