Keresés

Részletes keresés

robopassmeet Creative Commons License 2017.11.13 0 1 4080

Csak? A 'patent' szerint asszem, minden 3. nőt:-)

Előzmény: á-m (4076)
Vevegyő Creative Commons License 2017.11.13 -1 0 4079

Hm. Az MTA helyében azért én gondolkodnék egy kicsit:

http://hvg.hu/itthon/20171113_Az_MTA_eliteli_a_hatalommal_visszaelo_dekant_de_nem_valik_meg_tole

Az ELTE Tanító- és Óvóképző Karának volt dékánja, Mikonya György visszaélt a hatalmával, zaklatta munkatársait, ezért etikai vizsgálat indult ellene, majd az egyetem kirúgta őt. Mikonya a Magyar Tudományos Akadémia köztestületei tagja között is ott van, az MTA szerint marad is.

robopassmeet Creative Commons License 2017.11.13 0 2 4078

Aki ilyet leír, hogy 'férfierőszak' az már önmagában is elég, hogy ne vegye az ember komolyan. Arról nem is beszélve, hogy van ez a pár, már sok évvel ezelőtt szédszedett, mindenféle fércművekből mazsolázott szenny a neten, amit körbe körbe hurcolásztok, mint a kiskutya, de ezen az egyen kívül az összes többi kutatás más adatokat mutat. Ilyen 'patent' (patriarchátust ellenzők) források meg eleve komolyanvehetetlenek, kb. mintha a 'le pinavircsafttal' civil társaság saját maga által gyártott statisztikáiból indulnánk ki:-)

Előzmény: á-m (4066)
á-m Creative Commons License 2017.11.13 -1 0 4077

1-2-t megnéztél, a többit nem.

Előzmény: Törölt nick (4074)
á-m Creative Commons License 2017.11.13 -1 0 4076

http://index.hu/belfold/2017/11/13/zaklatas_magyar_zavecz/

"A magyar nők nyolc százalékát, azaz hozzávetőlegesen 350 ezer nőt molesztáltak élete során szexuálisan. És jóval többen, másfél millióan vannak azok, akikkel saját bevallásuk szerint előfordult már, hogy kéretlen szexuális tartalmú megjegyzéseket, beszólásokat kaptak, amikről úgy érezték, nem helyénvalóak. "

gitana19 Creative Commons License 2017.11.13 -1 1 4075

Nézd már meg pl a 10est! Szerintem, ha nem pedofíliával kapcsolatban írja le a szerző, hanem megerőszakolt nőkről, hogy aszongya:

""There is good reason to believe that most, if not all, children raped women have the capacity to reach orgasm"

itt őrjöngenél.

Előzmény: á-m (4073)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4074

Igen, kifejezetten erről szólt az első válaszom... olvastad?

Előzmény: á-m (4073)
á-m Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4073

Te mentél a cikkíró személye ellen, te, aki nem adja a nevét. Ő adta. Ő idéz egy csomó forrást, aminek te utána se néztél, csak lesöpröd. 

Vagy utánanéztél?

Előzmény: Törölt nick (4070)
gitana19 Creative Commons License 2017.11.13 -1 0 4072

Húbazdmeg.

[10] Gardner, R.A. (1992). True and false accusations of child sex abuse. Cresskill, NJ: Creative Therapeutics. Idézi: Dallam, S. J. (1998). Dr. Richard Gardner: A review of his theories and opinions on atypical sexuality, pedophilia, and treatment issues. Treating Abuse Today, 8(1), 15-23. http://www.leadershipcouncil.org/1/res/dallam/2.html

"The sexually abused child is generally considered to be the victim," though the child may initiate sexual encounters by "seducing" the adult."

"In fact, Gardner (1992, p. 670) considers sexual activities between adults and children to be a universal phenomenon which exist to a significant degree in every culture in the world. Similarly, "intrafamilial pedophilia (that is, incest) is widespread and ... is probably an ancient tradition" (Gardner, 1991, p. 119)."

Okkéééé. Nincs több kérdésem.

á-m Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4071

Erre az elborult látomásodra már nem reagálnék :D

Előzmény: Törölt nick (4060)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.13 0 1 4070

Árulkodó, hogy a személyemmel foglalkozol az általam leírtak helyett...

Hogy melyik forrás mennyire értékes azt objektív mércék alapján azért meg lehet már ítélni, például hogy hol publikálták. A Patent weboldala például értéktelen platform tudományos kutatásoknál. A 2-es alatti impact faktorú szaklap szintén nem túl veretes... ezek azt jelentik, hogy az ilyen publikációk nem mentek át komoly szakmai lektoráláson.

De mindezt félretéve is, az adatokkal alá nem támasztott állítás egy hatalmas piros figyelmeztetőjel. Ez alsó hangon igénytelenség, de könnyen lehet hazugság is. És tök mindegy, hogy én ki vagyok, mert mindez a személyemtől függetlenül is igaz.

Az a szörnyű ebben, hogy LÁTSZATRA egy tök hiteles cikk. A szerző pszichológus, tehát "szakember, tele van forrásmegjelöléssel, amelyeknek egy része első pillantásra komoly kutatómunkának tűnnek... azaz tökéletesen alkalmas arra, hogy egy laikust, vagy felületes olvasót megtévesszen. Csak aztán ha az ember veszi a fáradtságot és elkezdi megnézni a citált tanulmányokat és összeveti a cikk állításaival, akkor kiderül a hamisság.

á-m Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4069

Hahaha, elolvastad te ezt??

Ebben a cikkben 5.9 % -ot írnak :DD

És ezt 136 esetből vonták le, ami azért nem egy akkora minta, hogy általánosíthatunk belőle. 

Előzmény: Brewial Whore (4034)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.13 -1 0 4068

kuszing gábor:))))

á-m Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4067

A nők és a férfiak elleni erőszakról is ír. Akkor hol is elfogultság?

Előzmény: Törölt nick (4035)
á-m Creative Commons License 2017.11.13 -1 0 4066

Utánamentél a forrásoknak is?

Szerinted neked, mint egy névtelen nicknek, ki fog hitelt adni, ha itt vannak a cikk forrásai is? Haha. Majd pont te, "RELP" mondod meg, mi az értékes forrás, és mi nem. Vicces vagy :D

[1] Kuszing Gábor. Az igazságügyi pszichológus szakértők gyakorlata családon belüli erőszak eseteiben. In: Wirth J. szerk. Rendszerbe zárva. Hogyan kezeli az igazságügyi rendszer a nők és gyerekek elleni férfierőszak jelenségét ma Magyarországon? NANE Egyesület–Patent Egyesület, Budapest, 2009. 59–108. http://patent.org.hu/Rendszerbe_zarva.pdf

[2] Trocmé, N., MacLaurin, B., Fallon, B., Daciuk, J., Tourigny, M., Mayer, M., Wright, J., Barter, K., Burford, G.,Hornick, J., Sullivan, J. McKenzie, B. Canadian Incidence Study of Reported Child Abuse and Neglect – 2003: Final Report. Ottawa, Ontario: Minister of Public Works and Government Services Canada, 2001. http://www.phac-aspc.gc.ca/publicat/cisfr-ecirf/pdf/cis_e.pdf

[3] Trocmé, N., Bala, N. False allegations of abuse and neglect when parents separate. Child Abuse & Neglect, 2005, 29, 1333–1345. http://leadershipcouncil.org/docs/Trocme.pdf

[4] Lonsway, K. A., Archambaut, J. és Lisak D. False Reports: Moving beyond the issue to successfully investigate and prosecute non-stranger sexual assault. The Voice. Vol. 3. No. 1. The National Center for the Prosecution of Violence against Women.

[5] Kelly, L., Lovett, J. és Regan L. A gap or a chasm? Attrition in reported rape cases. Home Office Research , Development and Stistics Directorate. https://www.ncjrs.gov/App/publications/abstract.aspx?ID=232617. Idézi: Lonsway és mtsai.

[6] Heenan M és Murray S: Study of reported rapes in Victoria, 2000–2003. Melbourne Australia: Office of Women’s Policy: Department of Victorian Communities. 2006. Idézi: Lonsway és mtsai.

[7] Bancroft, L., Silverman, J.G., Ritchie, D. Lehet-e jó apa a bántalmazó? A partnerbántalmazás hatása a szülő-gyermek kapcsolatra. Budapest: Háttér Kiadó – NANE Egyesület, 2013.

[8] Lásd pl.: Hoult, Jennifer Ann. The Evidentiary Admissibility of Parental Alienation Syndrome: Science, Law, and Policy. Children's Legal Rights Journal, Vol. 26, No. 1, 2006.; Walker, L. E. A., Brantley, K. L., Rigsbee, J. A.: A Critical Analysis of Parental Alienation Syndrome and Its Admissibility in the Family Court. Journal of Child Custody, Volume 1, Issue 2 May 2004 , 47 –74.

[9] Gumbel, Andrew. Dr Richard A. Gardner: Child psychiatrist who developed the theory of Parental Alienation Syndrome. The Independent. Saturday, 31 May 2003. http://www.independent.co.uk/news/obituaries/dr-richard-a-gardner-36582.html

[10] Gardner, R.A. (1992). True and false accusations of child sex abuse. Cresskill, NJ: Creative Therapeutics. Idézi: Dallam, S. J. (1998). Dr. Richard Gardner: A review of his theories and opinions on atypical sexuality, pedophilia, and treatment issues. Treating Abuse Today, 8(1), 15-23. http://www.leadershipcouncil.org/1/res/dallam/2.html

Előzmény: Törölt nick (4033)
Kenderessy Botond Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4065

Martont és Kerényit már biztos nem fogják meghívni Amerikába vendégrendezőnek

Az Associated Press (AP) amerikai hírügynökség rövidhírének, illetve az azt átvevő amerikai sajtónak köszönhetően már az USA nagyközönsége is tudomást szerezhetett Marton László és Kerényi Miklós Gábor szexuális zaklatási ügyeiről. A Weinstein-botrány árnyékában ezután a két magyar rendezőt már a legliberálisabb művészkörök sem fogják se díszvendégnek, se vendégrendezőnek meghívni a tengerentúlra.

Törölt nick Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4064
ásítósmacska Creative Commons License 2017.11.13 0 1 4063

Anyámborogass... Ez egy elmekórtani eset. :-D

Előzmény: Abszolút Igazság (4040)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4062

Köszi, hogy ilyen alaposan megnézted. :) 

Monduk én "előítéletesen" megmondtam előre... :-DDD

Előzmény: Törölt nick (4033)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.11.13 0 1 4061

Natessék...

NAgyobb összeget mertem volna rátenni, hogy femináci olvtársunk a kisujjából szedte elő az "adatát"... LOL 

Előzmény: Brewial Whore (4034)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.13 -1 1 4060

Miért van olyan érzésem, mintha te mindenképpen valami molesztálást akarnál rám kenni?

valahogy így gondolkodsz:

"nem te öleled át, viszont megjegyzed, hogy nagy a melle, ez téged igenis izgat!, nem az embert látod benne, hanem a szexuális vágyad tárgyát!"

Egyébként gaza van ásítósmacseknak, és akkor mi lenne, ha így lenne?, akkor is ő nyomja a mellét a testemhez - és ez a lényeg, ő kezdeményez.

De most is azt mondom, hogy nem molesztál, nem zaklat.

Ennyi.

Előzmény: á-m (4025)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.13 0 1 4059

Félreértés ne essék, tudom, hogy iszonyt nehéz eldönteni főleg egy tanult nőnek, hogy karrier, vagy házasság gyerekekkel. Ha késlekedik bármelyik is, az pótolhatatlan veszteség az életében.

De mégis a zárósorokban van a cikk csattanója:

"Kicsit drága buli volt azért, hogy felvehessen egy hercegnő ruhát. De legalább sokan értesültek róla, sok boldogságot az ifjú pár  félnek!"

Előzmény: Abszolút Igazság (4058)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4058

Itt is van egy rögtön, ez kínjában már saját magával házasodott össze:

http://thinkerbell.blog.hu/2017/11/10/szingli_eskuvo

Előzmény: Törölt nick (4056)
baculum Creative Commons License 2017.11.13 0 1 4057

Azt elhiszem, ha nem lettek volna valódi emancik anno, ma is tarthatnák a némbereket életük végéig a felszarvazott férjeik, mint az usakoknál.

Előzmény: Törölt nick (4049)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4056

Akkor az élet sóját tegyék magukévá egyedül vagy egymással. Érthető voltam? Csak, hogy nehogy feljelentse valamelyik a nickemet!

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Előzmény: Abszolút Igazság (4053)
menet99 Creative Commons License 2017.11.13 0 1 4055

Anyukám mindig mondta kiskoromban, hogy ne molesztálj annyit, amikor mindenáron akartam valamit! Most már értem, hogy mi a niolesztálás, nem csodálom, hogy minden férfi bele esik ebbe a csapdába.

Törölt nick Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4054

Minden szó vagy cselekvés lehet két-, vagy többértelmű. Az adott szituáció nem mindegy, na meg a felfogás. Ha tutira tudom, hogy az illető hölgy vér feminista, talán még uramnak is szólítom, ahogy az amerikai filmekben a női tiszteket. Ha ez kell, hát legyen így! Nem tudom, ki unja meg előbb az ilyen ostoba játékokat.

Ettől függetlenül, ha a hölgy nem tartozik az ismeretségi körömbe nem tegezem le sosem. Legye akár takarítónő vagy menedzser, tizenéves már nőies külsővel vagy bármelyik korosztályhoz tartozó. Megjegyzem, nem egy kapcsolatom úgy kezdődött, hogy alapból és azonnal a nekem tetsző hölgyet nem tegezetem. Oszt mégis meglett... 

Előzmény: Abszolút Igazság (4052)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4053

Itt látható, miféle egyenlőséget akarnak a feministák :-(

Előzmény: robopassmeet (4050)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4052

Már nem kell se dugni, se érinteni. Már az is 'zaklatás', ha csak előveszed azt a bizonyos kártyát...

Előzmény: Törölt nick (4044)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4051

Jóóóó!  :-))

Előzmény: robopassmeet (4050)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!