Természetesen, a BA szállít magyarokat is, meg kínait, sőt franciákat, de néhány usákot is:-)) Egészen biztos vagyok benne hogy nem áll le a BA (hiszen "Britek"!), de lesznek még érdekes effektusok. Ugyanis a legtöbb ember nem hónapokra megy se ide se oda, hanem néhány hétre (szoktam hallgatózni:-) A beutazási "ban" egy hónapig tart, de 2-3 hét alatt elfogynak a visszautazók, hiszen dolguk van otthon és visszajegyük is van. Egyre kevesebb usák utazik az USA-ba haza és egyre kevesebb európai az EU-ba, hiszen már a legtöbben visszatértek, új usákot pedig nem engednek az EU-ba, új európait az USA-ba, tehát kb 2-3 hét alatt elfogynak azok akik mehetnek, majd páran lézengenek csak, ami miatt esetleg összevonnak járatokat, nem kell 2 gép naponta, csak egy. A ban lejárta után indul majd meg lassan a forgalom, gondolom egyelőre foglalni sem nagyon mernek április végére vagy májusra, hanem ha majd rendeződik a helyzet - most abszolút homályos, előfordulhat akár hosszabbítás is és bizonytalanra kevesen vesznek jegyet vagy foglalnak szállodát.
Külön érdekesség lesz hogy ha valakinek éppen lejár a tartózkodási engedélye és törlik a járatát, akkor azt hogyan rendezik - persze tapasztalt utazó nem centizi ki az időpontot az utolsó napra, hanem ráhagy minimum egy hetet vagy többet, éppen ilyen esetre vagy lábtörésre ... stb számítva.
Itt Riverside countyban (CA) egyelőre 9 pozitív eset van, tegnap voltam Walmartban, természetesen megvették az emberek az összes cukrot meg a klóros törlőkentőt, rízs sincs de majd hoznak. Pár embert lehetett látni szájmaszkban. Kínában az életkor mellett a magas dohányzási arány jelentett kiemelt kockázatot, az usában a magas testsúly lesz az.
Trumprol szólva, a járvánnyal kapcsolatos felhajtás szvsz előnyös lesz az újraválasztására nézve.
Itt a nyugati parton rekedve nem maradt más hátra mint beadni a menekültkérelmet, hiszen Európában veszélyben forogna az életem többszörös értelemben is. Amúgy sem lehet visszamenni, hiszen ha nem jön repülő akkor nem is tud menni, és nem vagyok egy Gréta akit ingyen áthajóznak a jólelkű klíma-aktivisták, de különben sem bírom a hosszas himbilimbit ami rosszabb lehet mint a vájrusz ... ergo mindenki marad ott ahol éppen van. Fiatalabb koromban sokat gondoltam rá, hogy milyen lenne ha életem hátralévő részét az usában, indiánok és kovbojok között élném le, most határozottan itt az esély rá csak meg kell ragadni még akkor is ha esetleg csak néhány hét ez a hátralévő. Minden rosszban van valami jó, Isten áldja meg Donáld Trumpot !
Megjegyzem, hétfőtől élne a trumpista tiltás, de a hétfői BA281-es (London-LA) járat még simán ki van írva, sőt a március 22-ei is, ergo visszafele is megyen BA282 nicknéven. Ha mégis úgy hozza a balsors hogy (átmenetileg) vissza kell térnem Magyarisztánba, arra bazírozok, hogy ha addig is kevesen jönnek emerre és akkor később kevesen is mennek visszafele, tehát menetkor vagy keresztbe lehet feküdni a három ülésen, vagy áttessékelnek a biznicklasszra korlátlan italfogyasztás lehetőségével és dupla adag pasztát is adnak. Az se kispályás dolog lehet, hogy miként lehet Londonból Budapestre jutni, de addigra talán úgy elterjed a vájrusz, hogy tökmindegy lesz minden, senki nem törődik semmivel és visszaáll a rend sajnos.
A mentalitásban beállt fordulatot azért lehet pont Trumppal illusztrálni, mert az elnök egy-két hete még olyanokat mondott, minthogy „nagyon-nagyon fel vagyunk készülve”, vagy hogy „az amerikai embereket nem fogja érinteni” a járvány, és az egyre növekvő pánik csak egy „demokrata hoaxnak” köszönhető, ami el akarja vitatni azt a tényt, „mennyire jól végezzük a munkánkat”.
Nekem még mindig a hónap vicce hogy a vén pészeszsák bloombi megvette a kampányához a két pénzéhes csimpánzt, aztán pár nap múvla ki is bukott a jelöltségből :DD
Nem nagyon hulyecska, hanem az ilyen amcsi media panikkeltes miatt!
Erdekesen emiatt NEM aggodnak.. Persze ha Biden allt volna mellette mar remuldoznenek es imadkoznanak hogy jajajaja
Koronavírusos a brazil elnök sajtósa, aki a hétvégén Trumppal is találkozott
Wajngarten egy fotót is megosztott, hogy Trump mellett áll. A brazil lapok az írták, Bolsonaro elnököt megfigyelés alatt tartják. Az amerikai elnök nem aggódik saját egészségi állapota miatt.
Stocks plumetted after Trump stupid speech last night
Nem, azert mert a CNN mar szinte "az eugenetikat" nyomja, hogy az orvos akkor dont hogy az oreg nem kap ellatast mert mar elt eleget es a mas betegsegel rendelkezo fiatal sem csak az eyeblent egeszseges lenne fiatal fertozott.