Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Tudom, hogy az. Viszont annak sem látom értelmét, hogy olyan elvárásaink legyenek tiltásilag, amit nem lehet megvalositani. Minden topikot 24orában figyelni és azonnal lereagálni lehetetlen. Vagyis szerintem az, de lehet, hogy rosszul látom mert nem látok a moderátor lehetöségeivel.
rókafegyver30 perce 0 1 1053 Szerintem ez ugy mükszik, hogy csinál ráérö idejében mondjuk 150 alvo nicket. Nincs más dolga, mint a kihullottakat néha potolja és belépked szemetelni a tartalékokkal. IP alapu tiltás segithetne,
Hány helyen találsz egy nagyvárosban free wifit? Ha még haverok is segitik nehéz ám követni, mert nem egy topikban rombol. Ha már fegyveres topikban vagyunk mondok példát. A városi gerillaharcosokat sem tudják a hivatásos katonák megfékezni. Ez pont ugyanez a helyzet. Csak az ignorálás a hatékony.
Ertsd mar meg, hogy a szolgaltatod valtja az IP-cimedet alattad naponta! A fix IP-cimert fizetni kell, es nem is keveset. NINCS ILYEN, hogy IP-alapu tiltas, ehhez nem kell James Bondnak lenni...
Ezer bocs! Tényleg kevertem a dolgokat...! A plusz mínuszos értékelős dologra gondoltam! :-)
Én ha tehetem csak szemlélődő vagyok ebben a nagy katyvaszban. Semmi kedvem vitatkozni és trollt etetni! Ha szól, esetleg leírom a száraz véleményemet és ennyi!
Szvsz. sajnos itt is életben tartjuk-"etetjük" a többszörösen reinkarnálódott barátunkat, aki kéjesen bámulja a monitort a róla szóló hsz-ek olvasgatásával!
Az hal meg végleg, akinek az emlékét is eltemették!!!
(kisbetűs lelki fájdalom: én úgy próbálom nevelni gyermekeimet, hogy ha figyelmeztetik őket baromságmondásukra/írásukra, kérjenek bocsánatot, mert hülyék voltak...)
Na azért nem James Bond és erősen meglepődnék, ha minden nicknél ip-t is váltana, de ahogy írta valaki tudja az ip-t is váltogatni, de USA és kínai ip-vel napi több nick az kicsit erős lenne nem? De szerintem a megoldás az ovi az újaknak, hogy ne tudjon szurkálni, meg fickanickkek szűrése ip-re és az érintett ip-k tiltása, ha több nick érintett azonos ip-vel akkor párhuzamosan azok is tiltva legyenek. A pontozást már nem is mondom, mert így ennek szerintem semmi értelme.
Ennyire rövidtávon gondolkodsz? Ez most komoly? Tényleg nem érthető, hogy 1-2-5 év küzdelmével, csöndjével meg lehet ölni a trollt? A szó szoros értelmében. Tényleg belehalnak. Öngyilok, mert hajlamosak rá. Vagy szívinfarktus, ilyesmi. Nem egy ilyet éltem át, itt, ezen a fórumon.
Szerintem ez ugy mükszik, hogy csinál ráérö idejében mondjuk 150 alvo nicket. Nincs más dolga, mint a kihullottakat néha potolja és belépked szemetelni a tartalékokkal. IP alapu tiltás segithetne, de egy lakotelep parkolojában csinál uj nickeket. A moderátor ezt követni képtelen, marad az x.
Ikszeljétek ki, oszt jónapot...mondjuk attól még egy bárki számára olvasható felületen sérteget, amit senki nem tűr szivesen, azt gondolom, hogy egy moderátor sem, mert akkor Ő is ikszelhetne, de az nagy hiba lenne szerintem. Fura számomra az is, hogy 44 fikanick szaladgál itt és ez így jó :-)