Árat nem akarsz írni? Mivel én holnap (azaz ma) megyek fóliát választani, így össze tudnám hasonlítani, hogy mennyiért NE csináltassam. Tudom, hogy többféle fólia van stb...
Gratulálok! Sok örömet és balesetmentes kilométert kívánok hozzá!Különben praktikus választás, ha akarogod beállhatsz az egyik kisfityóval az Orlando csomagtartójába. :-)
Meg hát, (ahogy az egyszeri leány mondta diszkó után a fiúnak arra a kérdésére, hogy hazakísérheti-e:-) a kerdoivem.hu-n csináltam egyet a MOT V1.0-ra.
Lehet egy újabb verzió, csak nehéz lesz a helyszínekkel kapcsolatos felmérés, mert az nem olyan egzakt dolog, mint pl. egy dátum, vagy egy szín, mert mindenkinek van egyedi ötlete. Kellene pár lehetséges úti cél, hogy abból lehessen választani (javaslom a választáshoz nézzétek meg azitthon.hu-t).
pl.:
Tokaj
Pákozd-Sukorói Arborétum és Szabadidőpark
Vízi Sétány Poroszló mellett
Baja
Királyrét
Dunakanyar (valahol)
...
A hét végéig még írjatok, ha van még esélyes ötlet, aztán elkészítem, ha gondoljátok.
Balcsi is jó, Dunakanyar is, de írtam, hogy Tokaj is tökéletes (sőt!) csak akkor legyen "ottalvós". Két napon amúgy éppen arra fele járunk majd (aug. 4. és 11.), de aludni akkor is ott célszerű (HH69 3453. sz. hozzászólásában leírt érvek miatt) :-D
Szerintem nem sír senki a km-en. A tavaly szeptemberi MOT után javasoltam, hogy mindig más helyen és más szervezésében legyen a MOT. Valamiért nem nagyon mozgolódtok -biztosan sok a meló-, de mondjuk 1 vagy 2 tájegységből nem annyira lehet választani. Az lenne az ideális (?), ha valaki/valakik kitalálják a helyszínt, leszervezik, infókat szétszórják kompletten és utána hajrá!
Javaslom mindenki irja le a lakókóhelyét , összesiteni kéne majd kijelölni a vonzáskörzetet természetesen arányosan osztva. De vegyétek figyelembe ha boros a tali akkóó biza több napos .......másnapos vagy mi. Szlovák, Horvát esetleg Austria? De a Dunakanyarba is szívesen mennék, vagy Baja.......Halászlé fesztivál.
Felőlem mehetünk a balaton mellé is.
De már ha
km-en sírunk akkor minden évben tegyük az ország különböző részébe hogy mindenkinek igazságos legyen.
Mi elmegyünk a világ végére is. Remélem az idén is leszünk annyian mint tavaly.
Bár nem olyan nagy ez az ország, azért először valamilyen központibb hely jutott eszembe, ami senkinek sincs túl messze. Azt azonban el kell ismernem, hogy a hely (Tokaj) tényleg nagyon jó ötlet!
Nekem nem annyira a kóstolással van "borplémám" :) , hanem azzal a 660 km-rel, amit le kellene tekernem ezen a napon. Egy esetleges szállás dologgal mondjuk azért aludnék rá egyet... , hogy semmi jónak ne legyek az elrontója :-D
Az ET kalkulátorral számolva, a belső széle a felninek uott van, a külső került fél collal, 12mm-el kintebb. Direkt néztem én nem vettem ezt szemmel észre, és a guminak uaz a szélessége, sztem csak max 2-3mm rel változhatott a külső szélének a helyzete. Elfér bőven.