Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Lenne egy kicsit fura kérésem. G80-an van, Lumix 45-200mm optikával. Ez ugye 400-asnak felel meg 35mm-esként. Szeretnék e fölé menni, főleg videózáshoz. Az a kérdés, hogy kézi teleobjektívekben gondolkodva, milyen adaptert lenne érdemes vennem a G80-asomhoz, hogy minél gazdaságosabban (=olcsóbban) tudjak teleobjektíveket tenni rá. Azaz melyik "idegen" rendszerhez adapterezzek. Köszönöm.
Lehet, hogy eljárt az idő, de még mindig vannak, akik 4/3-os gépet (is) használnak.
A mai napig használatban van nálam egy újonnan vásárolt E-1, amitől nem válnék meg, pedig "csak" 5,1M.pixel felbontásban dolgozik. A régi 4/3-os objektívjeimet meg nemcsak ezzel a vázzal, hanem egy Panasonic GH-4-el is tudom használni. Sőt, feleségem Lumix L10K gépére is kompatibilisek, adapter nélkül.
Nemrég valaki pont 4/3-os vázat keresett itt.
Az E-3 a mai napig komoly tudású váz (ha a stabilizátor fontos).
Az alap és kit objektívek valószínűleg nem lesznek kapósak, jóval az új áruk alatt mennek el, ahogy a 420-as váz is, de bontva több esély van rá, mint egy csomagban.
Nem is a megapixelekkel van itt a gond, hanem hogy egy már nem létező rendszerről van szó. Az E-420-as felett már bőven eljárt az idő, a stabi hiányáról nem is beszélve.
Eladó lett szeretett kis tükörreflexes olympus fényképezőgépem. Első sorban egyben szeretném eladni. Kezdő fotósoknak ajánlanám, akik még csak most kezdik a fotózás művészetének elsajátítását. Korábban én is ezért vettem Az alap gépet a kit objektívvel, aztán bevonzott a fotózás, és egyre jobban gyarapítottam a készletet. A vázhoz adok egy 14-42mm-es kit objektívet (Ami ne tévesszen meg senkit, alap objektívhez képest nagyon szép rajzolata van) ezentúl egy 40-150mm-es objektív jár mellé, ha távolabbi témára vadásznál, illetve ha a közelben tetszene meg egy virág, amit aprólékosan szemügyre vennél, a csomag részét képezi egy 35mm-es macro objektív, ennek a doboza is megvan még. A fényképező egyik nagy előnyeként tekintettem, hogy szinte bármilyen régebbi objektívet tud kezelni, ehhez adok két M42-es átalakítót (Az egyik csak egy sima konverter gyűrű, a másik fókusz jelet is továbbít a vázra) illetve egy OM átalakító gyűrűt. Előbbi egy nagyon elterjedt bajonett volt, utóbbi pedig a régebbi olympus objektívek foglalata. Ha pedig kevés lenne a fény, elő veheted a rendszer vakut is, amivel persze több fokozatban állíthatod a fej dőlésszögét és irányát, hogy ne a portré alanyod szemét küld tele fotonokkal, mint ahogy azt a filmekben teszik, hanem a megfelelő felületről visszaverve, egyenletes fényeket kapj. Továbbá a csomag része egy 2 gigás XD kártya, egy 8 gigás CF kártya, az eredeti akkumulátora, kábelei és a kézikönyve magyar nyelven. Nem mai gép már, kicsivel több mint 10 éves ezért az USB bemenetet eltakaró gumi pár hónapja el is engedett, ezért a képen láthatóan nyitott a bemenet. Maga a gumi ajtó megvan. Ha esetleg keveselnéd a 10 megapixelt a mai rohanó életben, ahol már a telefonok között is akad 108megapixeles, gondolkozz el azon, hogy ezzel a 10 megapixellel már A4-es méretben lehet nyomtatni torzítás nélkül, szép szám a 108, de amilyen nagy, olyan nagy paraszt vakítás is. Mindenesetre, ha óriás plakáthoz akarsz anyagot nyomtatni, nem ez lesz a te géped. De ha mint mondtam, egy lelkes kezdő vagy, aki komolyan gondolja a tanulást, te szeretnéd beállítani a blende értéket, az ISO érzékenységet, vagy a záridőt, ha nem te szeretnél a készlet összegyűjtögetésével szenvedni, akkor ez a te géped lehet. Az ára pedig 110 000ft
A gépet újpesten át tudom adni, vagy a vevő felelőségére futárral elküldeni. Én az előbbit preferálnám.
Légy szíves írd meg, hogy, volt-e végtelen vele. Mert ezt nemcsak m43-ra, hanem APSC-re is csinálják, és ilyenkor igencsak gyanús, hogy nincs. a bajonett csatlakozó műanyag? Köszi
Nézd, ha pár hónappal a vegyél em1 mark II-t és ajándékba kapsz egy f1.2 obit akció után "rendszerváltás miatt" nullkilométeres garis gépet számlával eladásra kínálszi, pont f1.2-s obival (ami mellé viszont nem írsz se garit, se számlát), ezen azért ne csodálkozz, hogy szarrámínuszozzák, nem hülyék járnak ide...
(vagy van egy egészen minimális esélye, hogy csak rosszkor voltál rossz helyen)
Olympus ZD 14-54mm F2.8-3.5 4/3 objektív (por és időjárásálló) nagyon szép állapotban. m4/3 vázakon adapterrel kifogástalanul használható. UV filter ami kezdettől fogva rajta volt a napellenző sajnos elveszett :( SN:050114325 Ár: 50 000Ft
Olympus ZD 70-300mm F4.0-4.6 4/3 objektív nagyon szép állapotban napellenzővel . m4/3 vázakon adapterrel kifogástalanul használható. SN:256088476 Ár 50 000Ft A kettő együtt 85 000Ft
Eladó Panasonic Lumix G 25mm F1.7 ASPH m4/3 objektívem. 2018 októberében vásároltam, garancia már lejárt, visznt nagyon keveset használtam, lényegében csak pár laptop/telefon teszthez lőttem vele termékfotókat beltérben - ez az állapotán is látszik, kb olyan, mintha most vennéd ki először a dobozból. Aki ilyet keres, valószínűleg ismeri: kompakt méret, éles kép, gyors AF, szép háttérmosás.
Dobozában minden tartozékával adom: objektívsapka, napellenző, hátsó objektívsapka, díszítőgyűrű, Lumix szövet (?) tartó.
Csere nem igazán érdekel, van már egy mindenes 12-35/2.8 helyette, esetleg Olympus 60mm makróra ráfizetek, illetve Raynox DCR-250-et beszámítok.
Személyesen Budapest 2. kerület, postázás a vevő terhére.