Drága Veron, először is isten éltessen sokáig, utána ismét először is örülök, hogy minden rendben, és végül de ismét elsősorban, örülök, hogy itt vagy, már vártalak. :-))) Tábla éppen frissül veled. :-)
Allia! Most, hogy túl vagyok a 12. heti vizsgálaton, és semmi túl komoly drámát nem mutatott, be merek jelentkezni ide is.
Anya kora: holnap leszek 32 :))) Célidő: még nincsen hivatalos, de uh-k alapján szerintem november 24, ma vagyok 12+5 Kórház: SOTE II. Tesók: 1 lány, Zita, 2008
( Holnap írok!!!! Csak ha lenne időm írni, akkor valaki ide ül és nem hagynak kibontakozni, pedig szeretnék ám rendesen válaszolni! ) elmesélek mindent4
A 9 évet tudom........
De ne aggódj!!!!!! Az Istenhegyin a Hajdú Krisztina van. Nyugodtan kérdezd őt ki, mert nagyon ért hozzá!!!!
Az eredményeimet azért nem írtam ide , mert nálam sajna minden el volt csúszva a kései felismerés miatt.....
Kapusomnál pl. annak idején azt mondták, hogy az agyában ciszta van. Bőgtem, rohanás a SOTE-ra..... genetika és minden más... és kiderült, hogy rossz volt az UH-gép......
Pocaklakómnál is nehezen tudták mérni a combiját, mert hol Ő takarta, hol meg az isten tudja, hogy miért. A doki rendes volt, mert elmondta, hogy ne aggódjak, sajna ez benne van a pakliban. Mérte 4-szer, és átlagolt. 2 hét múlva újra mért, akkor nem takarta semmi és kiderült, hogy minden ok.
Tényleg írok, és légyszi Te is, hogy mi lett!!!!!!!!!
nekem a 32. héten a doki két héttel kisebbnek mérte a gyereket, a súlyát meg 1900-nak. Hümmögött, kérdezte, hogy jól számoltuk-e a fogantatást, meg visszarendelt két hét múlvára. Akkor mért 2500-at, és azt mondta, minden rendben. Két hét múlva 3320-szal megszületett Döme... ennyit a mérésekről...
Az idegeskedéssel többet ártasz. 3 gyerekem van, direkt megnéztem neked az uh leleteiket 19-20 hetes korukból. Az elsővel kórházi rendelésre jártam, a többivel magán uh-ra. A kórházi papíron nincsenek mérési tartományok, a magánoson vannak. A combcsontra (FL) konkrétan +- 13 nap van megadva, ami testvérek között is 4 hét differencia azonos korú babáknál. A babákbak alkati eltéréseik is lehetnek, az egyiknek hosszú a lába, a másiknak a feje nagy. Te és az apa milyen alkatúak vagytok? És nem véletlen a 2 hét kontroll idő, azalatt növekszik annyit, hogy érdemben tudjon diagnosztizálni, hogy problémás-e, vagy alkati a kérdés. Szerintem tök fölöslegesen elkocsikáztok 2x220 km-nyi benzint/pénzt. Úgyis mindig lesz min parázni a gyerek miatt, amíg élsz. Miért nem mész hozzád közelebbi uh rendelésre, ha ennyire nyugtalan vagy??
A doki két hét múlva rendelt vissza,de addig megöl az ideg.
Lehet ,hogy én parázom túl,de 9 évet vártunk rá.
Ma délelött 6 x hívtam az Istenhegyi géndiognasztikát,gondoltam beszélnem kellene itt is valakivel,nagy nehezen kaptam hétfőre egy időpontot,de utánna eszembe jutott,hogy addig nem bírom ki,ezért kisírtam(szó szerint)egy holnapi időpontot,így azért okosabbak leszünk. Így holnap délben megint megyünk(220 km).
Nem írtál nekem már nagyon rég óta.Hol tartasz és mi volt veled miért gyengélkedtél.
Ha nem tökéletes vetületet tud mérni, akkor adódhatnak eltérések, nem véletlenül van mindig odaírva egy tartomány, hogy +-mennyi nap a kor. Ha az orvosod nem rendelt további, ellenőrző uh-kat, akkor nincs miért aggódnod, szerintem.
Szia! itt egy pár táblázat az alsó-felső határokról: http://www.ob-ultrasound.net/chartbpd.html http://www.ob-ultrasound.net/chartfl.html http://www.ob-ultrasound.net/chartcir.html
Eszközök menüpontban nézz körül. Ha netán Firefox böngészőt használsz, akkor eszközök/személyes adatok törlése. Egyéb böngészőkben is valami hasonlót keress.