Van ismerettség az Autótrendnél, a párom gyerek kora óta ismeri az értékesítő srácot.
Azt mondta, hogy amint visszajön a nászútról, majd még beszélünk az ajándékokról :) De ha nem lesz már semmi plussz, szerintem már akkor is jó bolt lesz ez!
Én télen vettem és nem mentem egy centit se akkor a nyári gumikkal. Plusz 4 lemez felni téli gumikkal+ dísztárcsa. Aztán szezon váltáskor csere. Az éppen nem használatos meg marad a gumi hotelben.
,,Te Bery, nem ide kéne hozni a Linea talit is? (esetleg egybekötve a GP-s talival???) :-))))"
...nekem 8.....:))))))))))))))))))
...akkor most ezennel felkérek mindenkit,hogy adjon egy választ ezzel a talival kapcsolatosan,mert a másik felkérésemre NEM válaszolt senki...:((((((((((((
az Autótrendet csak ajánlani tudom. nekem GP-re ők adták a legjobb ajánlatot és a használt beszámítással sem húztak le. ha gondolod személyesen is megbeszélhetjük, hogyan lehet üzletelni velük (mivel közel lakunk), nekem van tapasztalatom :-))))
Most nézem, te meg kertvárosi vagy??? merrefele? sztem elmentünk már egy párszor egymás mellett... :-) és milyen szinű vagy? neked milyen motorod is van? t-jet vagy m-jet? mert ha t-jet lenne, azt nagyon szivesen megnézegetném... :-)
Te Bery, nem ide kéne hozni a Linea talit is? (esetleg egybekötve a GP-s talival???) :-))))
Hú!! Most nézem milyen sokan vagytok itt Dorog-Esztergom környékéről!
Én ugyan GP-s vagyok, Esztergomi (kertvárosi) de nagy szeretettel lesem a környék Lineáit (berigazek tudja, hogy én lélekben Lineás vagyok, igaz? :-))))) Mert annak indult, csak a budget GP-t csinált belőle :-) A GP-t én is az autotrendnél vettem (aki esetleg nem tudja, ahogy megnyitott ott a Fiat szalon, én voltam a legelső vevőjük :-)))
Szóval ezért látom a környéken szaporodni a Lineákat! Kérlek írjátok le, milyen szinűek, mert akkor lessetek egy GP-st aki majd kiesik az ablakon, mikor szembejön vele egy Linea :-)))) Most délután 4 körül az egomi tesconál egy nagyonsötétszürke állt 2-ővel mellettem (én sötétkék GP-vel voltam). Innen volt valaki?
Dsz, te nem a stilo topicból vagy nekem ismerős? (bocs ha esetleg írtad, nem olvastam vissza)
Sejtésem volt róla, hogy a 185/65R15 lesz a befutó, mint szerelt méret (ez szerepel a neten lévő árlistában is), csak akkor azt nem értem, hogy miért van a katalógusban az, hogy 195/55R16 az 1,3 MJet kerékmérete felszereltségtől függetlenül.
Érdekelne még egy olyan téma, hogy ki miként készül a télre téli gumi ügyileg?
Van/lesz 2 garnitúra felnitek, vagy évente két alkalommal gumicsere?
....sajna most mennem kell,de itt utolérsz bennünket kérdéseiddel,ne habozz,tedd fel őket és válaszolunk...és speciell csak du. 16 óra után tudok írni...
Bp. XV. kerület...Berryvel nem is vagyunk messze :)
Van valakinel PDA-telefonja Windows Media 6-al? Esetleg Nokia N95? Telefon/PDA csere előtt állok és a kettő közül valamelyik lesz...szóval érdekelne a Blue&Me kompatibilitás. Működnek-e ezek rendesen az autó gyári rendszerével? (az sms olvasás nem érdekel de mondjuk a telefonkönyv szinkronizálás jól jönne, használom a hanghívást...)