Keresés

Részletes keresés

josepapa Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1043
Szerencsére Lacit egyre kevesebben kritizálják, és egyre többen látják, hogy elég fontos szerepet játszik a csapatban, még akkor is, ha nem lő meccsenként 10 gólt. Én mindig is szurkoltam neki, ismertem is régen, nagyon szerény, normális srác. (Monjuk azt nem értem, hogy miért erőlteti a betöréseket a 208centijével, meg a 115 kilójával, de mindegy, elég sok hetest csinál:))))
Laririla Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1042

Szia!

pontosan így van, a mai meccs már nem számít, és senki sem tud minket a csoportelsőségtől megfosztani, de még csak most jön a java: csehekkel, spanyolokkal, horvátokkal tuti, és vagy az oroszokkal vagy a dél-koreaiakkal játszunk a középdöntőben! szal elég nehéz meccsek várnak még ránk, de szerintem a fiúk elég elszántak és ez az első két meccs adott nekik annyi pluszzt, hogy akár meglepetést is okozhatnak. Személyes tapasztalat: nagyon akarják a sikert és nagyon akarnak bizonyítani! Csak így tovább fiúk! Büszkék vagyunk Rátok! (főleg a Csaszira, Iváncsik-testvérekre) de mindenki előtt le a kalappal, és a Nenadnak pedig köszönjük, hogy van!

Előzmény: patakveer 2 (1036)
tsun Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1041

Ja, meg közben volt egy svájci világbajnokság, egy ezüstéremmel, ahol Kovács Péter sérült kézzel játszott. Az is csak segített valamit a megszerettetésen nem? :))))

Remélem Nagy Laci is követi a példáját s kirukkol egy olyan teljesítménnyel, ami magával ragadja a csapatot!

Ha jól vettem ki az izgalmak közepette, az időkérések alkalmával Skaliczki utasításait követően ő az, aki elmondja gyorsan, mit és hogyan csináljanak a többiek. Részemről is elhangzott kritika teljesítményét illetően, de a tegnapi meccs után úgy gondolom, hogy most itt az ideje dícsérni is. Az a kínai figurás gólja emberhátrányban gyönyörű volt, csakúgy mint a vége felé az az igazi klasszikus átlövésgólja, amivel átlendültünk a veszélyes időszak egy részén. Nem bánom, ha nem ő lesz a csapat kiemelkedően szereplő játékosa, ha ilyen módon fogja össze továbbra is a csapatot és így vezényli tovább is előre! Szívem mélyén azonban úgy érzem, fog ő még lődözni úgy, ahogy elvárjuk tőle s nem a mai "edzőmeccsen".

Aki meg Puljezevicset kritizálja e két meccs után, az menjen és nézzen inkább más labdajátékot, mondjuk olyat, amit kis hazánkban labdarúgóknak kialakított pályán próbálnak komoly dolognak beállítani! 

Előzmény: sagalaga (1038)
The AVE Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1040
Én nem így látom a műsorukban, de attól még elképzelhető.
Előzmény: Replica (1039)
Replica Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1039
Ez tuti?
Előzmény: Törölt nick (1029)
sagalaga Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1038

Én meg még játszottam is Kovács Péter ellen! igaz akkor ő már levezetett, inkább közel a 40-hez de máig meghatározó élményem.

Ballövőt játszott, láttunk tőle olyanokak hogy.............

A 80-as évek végén a BS-ben serdülőként végignéztem a Magyar-Szovjetet,

Hoffmannal, a két Kováccsal, Marosival, pénztárgépszalagra kértem tőlük autogrammot, aztán kb 10 év mulva meg ellene játszhattam, hozzáteszem éles meccset. Szerintem igy lehet megszerettetni egy sportágat.

:)))))))))))

Előzmény: nicko (996)
enndru Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1037
Igen.
Előzmény: patakveer 2 (1036)
patakveer 2 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1036

Sziasztok!

Nem tanulmányoztam íntenzíven a kiírást, de ha jól sejtem a mai meccs eredményétöl függetlenül csoportelsöként jutunk tovább és 2 pontot viszünk magunkkal a középdöntöre.

Tényleg így van?

kezil Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1035
A 2008-as Európa bajnok biztos utazik az Olimpiára! ( ill. a lányoknál a tavalyi Európa bajnok, Norvégia).
Előzmény: Arcadio (1034)
Arcadio Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1034

Értem és köszi. 

Még egy kérdes: ha a 2008-as Európa-bajnok már megszerezte ezen a vb-n a jogot a kvalis versenyen történő indulásra, akkor ő automatikusan megy az olimpiára mint EB-győztes, vagy a kvalis versenyen indul, és korántsem biztos, hogy kijut??

(úgy vettem ki a korábbi hozzászólásokból, hogy a 2008-as EB győztes automatikusan utazhat Pekingbe)

Előzmény: kezil (1032)
kezil Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1033

A NOB-nak nem tetszett a régi rendszer, arra hivatkozva túlságosan egy versenyre van kihegyezve a kvóta szerzés. Egyébként sok másik szövetséget is felkértek a rendszerük átalakítására.

Előzmény: Törölt nick (1031)
kezil Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1032
A kvalis versenyre kijuthatunk, ha a VB-n a 2-7.-ik helyen végzünk, vagy az EB-n a legjobb helyet szerezük meg azon csapatok kivételével akik, már kijutottak az olimpiára, vagy a kvalis versenyekre, vagy a legjobb európai csapat leszünk a VB-n akik nem jutnak ki a kvalis versenyekre, ez valszeg a 8.-ik hely lesz.
Előzmény: Arcadio (1028)
The AVE Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1030

Ja, bár nem egyszerű a kiírás... Így már nem ártana jó sorsolás sem, mert egy európai csapatot valszeg meg kell előzni. Huhh, mi lesz még itt!!!

A csehek legyőzésével nagyot léphetünk a csoport 4. helye, így az első 8 hely irányába. Az oroszokat nem láttam, a mai meccsük jó értékmérő lesz. Horvátok úgyszint, de őket többre tartom, nem mi leszünk az esélyesek. Spanyolok nagy falat, de miért ne sikerülhetne? :)

Előzmény: kezil (1026)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1029
Az Origon kapsz. A sport 1 közvetiti a miénk után.
Előzmény: rincsa (1022)
Arcadio Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1028

Kvalis versenyekre hogy kvalifikálják magukat a csapatok?

Ázsia-bajnok gondolom Dél-Korea, Afrikából Tunézia, Pán Amerika Brazilok vagy Argentinok (inkább előbbi), +világbajnok (valszeg európai csapat) + Európa-bajnok - azaz 2 európai biztos, hogy automatikusan jut ki. Tehát, ha a legjobb 8 európai csapat között vagyunk, akkor mehetünk a kvalifikációs tornára ??? (a legjobb 12 között várhatóan 11 európai lesz + Tunézia, azaz 3 európai csapatot kell megelőznünk??) Nem tudom, hogy jól gondolkodom e?

Előzmény: kezil (1014)
kezil Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1027
Az EB ezüst érmese kapja a kvótát.
Előzmény: Törölt nick (1023)
kezil Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1026

Szerintem akár 8 európai csapat is ott lehet a selejtező tornákon.

A VB 2.-7.-ik helyezetjei lehetnek mind európaiak. Európa kap egy helyet, ez hét.

A VB-n megszerezhető további két kvótát így lehet megszerezni: A világbajnokság két legjobban rangsorolt válogatottja egy-egy kontinensről,
ha a vb-n Ausztrália a 8-12. hely valamelyikén végezne, akkor indulhat a kvalifikációs tornán. ( Ausztrália szinte biztos nem lesz a 12-be, ehhez ma Ukrajnát kellene legyőznie.) ( These two places are allocated to the two best ranked continents at the 2007 World Championship, if Oceania is ranked 8-12 between at the 2007 World Championship, it will be allocated this second place otherwise owned by the continent which ranked second at the 2007 World Championship. eredeti angol kiírás).

Ez saját értelmezésemben azt jelenti hogy a VB 8.-ik helyezetje BIZTOS ott lehet a kvalis versenyeken. Amennyiben ez is európai ország akkor 8  európai csapat lehet ott a kvalis versenyeken.

Előzmény: The AVE (1018)
Llaca Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1025
Nekem minden tetszik, ha növeli az esélyünket az olimpiai részvételre... :-))
Előzmény: hawaii1972 (1024)
hawaii1972 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1024

egy extrém eset

ezen a vb-n csak tunézia lesz NEM EURÓPAI a legjobb 12.ben

ha a másik 11 EURÓPAI mind ott lesz a jövő évi norvégiai  EB-n, akkor ez azt jelenti, hogy:

- a nyolcadik helyzett az EB-ről - kijut az olimpiára (mint "EB-győztes"), az előtte végzettek már selejtezősök Németországból

- a kilencedik helyezett az EB-ről megy az olimpiai selejtezőre, mert a vb-n a legeredményesebb nemzet Európa volt és így jár még egy hely a kontinensnek.

Na ez milyen?

rincsa Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1022

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni,hogy adja-e ma valamelyik tévé a mai DÁN - NORVÉG meccset?

Valamint szeretném megkérdezni,hogy hol találok egy olyan oldalt ahol meg tudom nézni a csoportok állását?

Előre is köszönöm a segítséget!

xszurix Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1021
hát igen, de én úgy küldeném a pályára, hogy mindehonnan tüzeljen, ami belefér, hátha átszakad a gát, és elkezd sülni a keze, mert az ránkférne.
Előzmény: Törölt nick (1019)
horst_fuchs Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1020

"Ez kb. olyan volt, mint amikor a 2000-es olimpián Vári 10 méterrôl csavart egy gólt az oroszoknak 1 másodperccel a negyed vége elôtt. Ott el is dôlt a meccs!"

nagyjából nekem is megvan a gól. Várira mondjuk nem emlékeztem ilyen konkrétan.

Előzmény: Tompus999 (1010)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1019
Nagy választéka S.-nek nincs, mivel Józsa vagy bevethető vagy sem, s I. Gergő bokáját meg pihentetni kellene. Igy aztán mindenki más nevezhető, a 3 kapus is egyszerre!
Előzmény: xszurix (1016)
The AVE Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1018
Ha jól sejtem: a kvalifikációs tornákon 6 európai + 6 nem európai csapat lenne, 3db 4-es csoport, az első kettő megy Pekingbe. Ilyen formában sima ügy onnan a továbbjutás!
Előzmény: kezil (1014)
zolcsi58 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1017
Egyébként kedves fórumlátogatók mire ez a fene nagy örömködés? Mi is történt valójában: néhány millió magyar boldogan ment hétfőn reggel dolgozni és a NS sziveskedett címlapon irni a kézilabdázókról? Uggyanmáááár!!?? Mi ez ahhoz képest, hogy Dárdai Palinak sáros lett a cipője mikor a máltai halaskofák ellen játszott!!??Tessék megnyerni a világbajnokságot és akkor kaptok egy oldalt ,természeten rangjának méltóan a 8. oldalon! Idézet egy képzeletbeli "NS szakírótól"!?
xszurix Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1016
valahogy úgy érzem, hogy a vb két legjobb csapata a horvát meg a francia. valahogy úgy érzem, hogy a spanyolok meg az oroszok nem az igaziak, a németek meg max a hazai pálya miatt lehetnek jók a legjobb négyre. meglássuk. kis szerencsével, és ezzel a mentalitással valami szép is kisülhet nekünk. én ma játszatnám nagyot (feltéve, hogy az állapota olyan), és azt mondanám neki, hogy lőjjön mindenhonnan bármilyen hibaszázalékkal, mert ma belefér, és kicsit belazulhatna, bár sokakkal ellentétben azt gondolom, hogy főleg tegnap nagyon sokat tett hozzá a győzelemhez.
nicko Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1015
Minden idők ötödik legjobb világbajnoki szereplését kellene elérnie a magyar férfikézilabda-válogatottnak ahhoz, hogy teljesítse a célkitűzést, azaz a legjobb hét csapat között végezzen a világbajnokságon. A Magyar Kézilabda Szövetség elvárása nem véletlenül ez: a világbajnok alanyi jogon tagja a pekingi olimpia mezőnyének, de a 2-7. helyezett is jogot szerez arra, hogy kvalifikációs tornán kivívja ötkarikás részvételét.
kezil Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1014

Az olimpián 12 csapat lesz.

A kvalis versenyekről 6 csapat.

A rendező: Kina.

Ázsia bajnok, Európa bajnok, Afrika bajnok, Pán-Amerika bajnok, is a világ bajnok.

Előzmény: horst_fuchs (1011)
The AVE Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1013
Nálunk is jó helyen lenne ;) De amúgy igaz, és ez nagyon sokat dob a meccsélményen!
Előzmény: Peppo vagyok (1003)
Green Army Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1012

Erről a tornáról 6-an mennek?

S a többiek?

Előzmény: kezil (1008)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!