Budapest 12. kerületében, Déli Pályaudvarhoz közel talàlható 60 nm-es lakásunkba keresünk lelkiismeretes, tisztességes bejárónőt, kéthetenkénti rendszeres takarításhoz, hétköznap délelőtt. Alkalmanként 4500,- Ft-ot tudunk fizetni.
Nagyobb, időnként elvégzendő feladatokért (pl. ablaktisztítás) alkalmanként külön díjazást adnánk. A lakásban egy közepes termetű, rövidszőrű kutya is él, így elsősorban kutyabarát hölgy jelentkezését vàrjuk.
A kutyával kapcsolatban a közelben lakók esetén tovàbbi munkàt is ajánlunk.
Jelentkezésüket a manoczi@freemail.hu e-mail címen fogadjuk.
Takarítást vállalunk,lehet lakás,társasház,iroda,üzlet számlaképesen is Budapesten és Pest megyében.több éves munkatapasztalattal rendelkezünk,luxus üzletek,takarításában is.Érdeklődni lehet a megadott elérhetőségen
Budapesten, a VI. kerületben a Nyugati pu. mellett levő 80 nm lakásunkba keresünk 2 hetente hétfő vagy kedd délelőtti kezdéssel rendszeres takarításhoz nemdohányzó, precíz, önálló, megbízható takarítónőt. Önéletrajzot árajánlattal és lehetőség szerint referenciával az alábbi email címre kérem: marta.szucs@gmail.com
Budapesten, Zuglóban található 50 m2 lakás 2 heti hétköznap délutáni rendszeres takarításához keresek nemdohányzó precíz, önálló munkavégzésre képes hölgyet. Referenciát és lehetőleg fényképes önéletrajzot árajánlat kíséretében az alábbi emailcímre várom: hazproject2014@gmail.com
Melinda (37) régóta dolgozik nálunk bejárónőként 2 nap/hét rendszerességgel, azonban jelenlegi munkáját kiegészítendő más családi házaknál/lakásoknál is szívesen vállalna hasonló munkát. Jelenleg főz, mos, takarít és minden háztartási munkát elvégez kiválóan, becsületesen és nagyon megbízhatóan! Ráadásul a társasága is kitűnő, igazán jó ember és lehet rá számítani :-)
Érdeklődni nála lehet a 70/365-4390 telefonszámon, de én is szívesen szolgálok referenciával.
Takarítást Vállalok családoknál!! megbiszhato Rugalmas,munkámra igényes, csalódást nem okozó. 39év Nő vagyok. Részleteket,telefonon,vagy személyesen. 1 próba nap Biztos referencia! Eddigi helyeimen is ez alapján Döntöttek. de referenciám is van. az ön elvárásai a legfonntosabak!!
Le Írni mindent le lehet,így nem írok többet. GYözödjön meg inkább.
Keresem azt a családot, házaspárt, ahol szükség van rám a lakás tisztántartásához. Ha úgy érzi, hogy munka és egyéb elfoglaltságok miatt nem jut ideje a takarításra, bízza rám nyugodt szívvel.
35 éves vagyok, heti-kétheti rendszerességgel vállalok takarítást magánlakásokban.
Keressen bátran, ha ilyen segítséget keres:
- pontos, megbízható
- tulajdonosi szemlélettel takarít
- nem dohányzik
- nem húzza az időt
Elérhetőségem: takaritasbudapesten@gmail.com
(Kérem írja meg a lakás alapterületét, a hozzávetőleges címet és minden mást, amit fontosnak tart.)
Alkalmi és rendszeres takarítást, nagytakarítást vállalok, elsősorban Érden, Törökbálinton, Budaörsön, Budapesten. Felújítások utáni takarításban is nagy tapasztalatom van. Kérése esetén referenciával.
Beszéljünk a részletekről. Elérhetőségeim: 0670/397-5027, szepenjol@gmail.com
Budapesti, főiskolás, nem dohányzó lány vagyok. Családoknál illetve magánszemélyeknél vállalok takarítást. Szakmai tapasztalatomat 3 csillagos szállodában szereztem. Amit nyújtani tudok: precizitás, megbízhatóság, maximalizmus. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, ezen az email címen keressen: csillampor01@gmail.com
Keresem azt a családot, házaspárt, ahol szükség van rám a lakás tisztántartásához. Ha úgy érzi, hogy munka és egyéb elfoglaltságok miatt nem jut ideje a takarításra, bízza rám nyugodt szívvel.
35 éves vagyok, heti-kétheti rendszerességgel vállalok takarítást magánlakásokban.
Keressen bátran, ha ilyen segítséget keres:
- pontos, megbízható
- tulajdonosi szemlélettel takarít
- nem dohányzik
- nem húzza az időt
Elérhetőségem: takaritasbudapesten@gmail.com
(Kérem írja meg a lakás alapterületét, a hozzávetőleges címet és minden mást, amit fontosnak tart.)
28 éves hölgy személyében vállalok kis- és nagytakarítást Budapest egész területén, alkalmi és rendszeres jelleggel. Nagytakarításoknál szívesen megyek környező településekre is. Referenciával rendelkezem. Kérem, csak anyukák és nagymamák keressenek. Köszönöm :) Elérhetőségem: molnevi@gmail.com
Sok éves gyakorlattal takarítást vállalok Budapesten!
Éveken át szállodai takarítóként, szobalányként dolgoztam.
Belefáradtam a vendéglátásra, idegenforgalomra oly jellemző össze-vissza beosztásba, a rengeteg hétvégére eső munkanapba. Eddig "mellékállásban" végeztem rendszeres vagy eseti iroda- és lakástakarítást, valamint felújítás utáni takarítást. Úgy döntöttem, hogy a függetlenség, önállóság útjára lépek.
Hétköznap délelőtti (akár már reggel 7-től, legkésőbb 15 óráig) takarítási munkákat keresek. Nem rendszeres jelleggel hétvégét is vállalok.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, az önéletrajzom és az elérhetőségem megtekinthető a szaboolga.hupont.hu oldalon.