Azért még mindig nem tértem magamhoz, hogy megnyerte a TRAVESZTI versenyt és most ő lehet a világ legszebb Travija ha megnyeri a döntőt tájlándban!!! Ha kell küldök majd SMS-t, hogy legalább a közönség díjat bizton megnyerje...
Fikás, már szervezzük a következő partidat, Kalo khm...akarom mondani Karolina is a része lesz :-DDD
MÁS
MEGJÖTTEK AZ EASTBAY cuccok, aki még TARTOZIK HOZZA A LÉT!
Annyit még hozzányavalygok hogy a 10helyre eddig ketten jelentkeztetek. A további nyavalygók jelentkezését várom,de ne a fórumon mert a fórumrendőrség nagyon figyel! :D
Lezárnám a vitát annyiban, hogy nem kaptuk meg az Egriektől a sportorvosidat. Ha kisírod belőlük, akkor jó, de jelen állás szerint jobb ha megcsináltatod, és akkor tudod, hogy év elején kell mindig baszakodni vele.
Bocs Bundi. De ha ilyen nagy gázba vagy, akkor majd a Renitől kunyizok neked egy helyet. Ő foglalt egy csomót a lányoknak, és előre láthatólag nem kell annyi hely nekik, mint amennyit befoglaltak. Az árfolyamot meg majd kitaláljuk! Én utálom a sört ugyanis.
Sikítófrászt kapok mostmár ettől a sportorvosi témától. Ha lehet ne a fórumon nyavajogjunk.
Bunda! én nemtom nekem meddig érvényes az igazolásom, de ha Robi azt mondja, hogy még érvényes áprilisig, akkor átadom a helyem, amit én is úgyis kaptam...