A Blackbird-öt LinW-től olvastad? A többi írása is jó. Mindegyik slash. Egyedül a Pet nem tetszett, mert a HP/LM nekem nem igazán jön be. De az is egy jól megírt történet. Íme a link: LinW írásai
Kár, h már vagy ötvenszer olvastam... :/ De tényleg nagyon jó! :)
Még hosszabb a Resonance/Revolution GreenGecko-tól. A folytatás (3. rész - Resolution) áprilisra lett ígérve, és ő eddig még (majdnem) mindig betartotta az ígéreteit :) Linkek:
Most láttalak kisunnyogni az ARF-ről! (lásd a kémrendszerünket - legutóbbii látogatók) Egyszerűen nem tudtam, rájönni, honnan ismerős a neved - hehe de most már tudom. :P
Gondolom, te is a bba a kategóriába tartozol, aki jön - olvas - megy. Mert a fórumon sem láttalak, és asszem a kritikaírók közt sem. :(
Itt az első regényem. Az első részt a linkről lehet elérni, a többit a cikk végén az SF rovata-hivatkozásra kattintva. Az újabb részek naponta kerülenk fel. Van már fent 6 db, plusz egy hevenyészett iromány arról, hogyan próbáltam megírni a történetet, illetve némi adalék a folytatásra nézve.
Helyben is pontozhatjátok regisztráció után, vagy ide is írhattok. Esetleg a baba21@velvet.hu mailre is jöhet a vélemény, javaslat.
Addig, amíg nincs új CP, ajánlanék valamit az angolul olvasóknak.
Ez egy Severitus story (mellesleg a The Sorting Hat szavazáson az A Year like non other után a második helyezet) Gatewaygirl-től. A címe: Blood magic. Jó hosszú, több mint 80 fejezet és nagyon érdekes.
Ez már így is csúszott, fenébe... :,( Tisztára CP őrült vagyok megint, majdnem sikerült is elolvasnom újra, míg otthon voltam gépközelben... Azt hiszem, jóval kíváncsibb vagyok ennek a végére, mint az igazi hetes könyvre :)
Egyenlőre újonc lennék itt a fórumon... azért a fanfiction művek kritika rovatánál talán láttátok a nevem... sajnos csak ott, mert Merlin nem áldott meg az írás tudományával :(
Az EPÉ-nek nagy rajongója vagyok, és remélem, hogy a fordítást fogja valaki folytatni, mert angolból igencsak hiányos tudással rendelkezem... :( Úgyhogy kérem, valaki folytassa *könyörgő tekintet*
Új világot illetően lassan a testel, mert a bétám eléggé el van foglalva, legyen az frodítás, vagy rossz gép... mellesleg tothem az... XD
A többi...? Nos, a Titkok Kapujából már csak négy fejezet van hátra, azt most a két hetes szünetemben be akarom fejezni.
Salvador Benevolus pedig talán hétvégén - de nem ígérek semmit. Nah igen, ti csak azt látjátok, hogy ritkán frissülök, mivel ezt a hármat sem sétagalopp megírni, és még a hátatok mögött legalább három fic készül... "fütyürészve elsétál"
Halika Mindenkinek! Most, hogy elhoztam a szervízből a gépemet, böngészgettem egy kicsit, és találtam néhány jó hírt, amelyek lehet, hogy rajtam kívül még másoknak is örömet okoznak. Jordan bejelentette a címét a CP következő részének. Cambiare Podentes: Madurare. Lehet spekulálni. Ezen kívül 4-6 héten belülre ígérte a befejezését, és azzal bíztatott, hogy ha a történet kész, és már csak az átolvasás van hátra, mindenképpen közli a nagyérdeművel. A hetedik HP-könyv megjelenésének hírétől Telanu is megijedt, és több hozzászólásában is gyakorlatilag megesküdött, hogy július 1. előtt elkészül a Tea-sorozat befejező részével. A munkatempóját ismerve, esetleg elkezdhetünk fogadásokat kötni, hogy sikerül-e betartania. :)
És egy kérdés: valaki esetleg ismeri LinW (NestingHedwig) egyéb elérhetőségét a yahoo-son kívül?
Keii-vel én nem beszéltem erről, de remélem, hogy fordítja tovább, hogy FK-nak csak bétáznia kelljen továbbra is.
Ha pedig Keii nem is, akkor is biztos lesz valaki (*reménykedve körbenéz*), aki ezt az utolsó 13 részt bevállalja... tényleg van még bőven izgalom a végére is, szóval megéri a fáradságot ;-)
Létrehoztam a magyarul olvasóknak a topicot a páratlan évhez. Remélem, lesz miről beszélgetni ott. :)
Lily azt hitte, hogy a hosszú topic név kifér - de Lily rosszul hitte. Úgyhogy Lilyt nem kell kinevetni, hamarosan ki lesz javítva... "elhajol a felé hajított kemény tárgyaktól"
Szerintem csak azért lett angolosoknak nyitva, mert ők előrébb tartottak, és nem akarták szétspoilerezni ezt a topicot. De ez csak tipp, én nem nagyon olvasok fanficet. Bár abba se írt már senki régóta...