Keresés

Részletes keresés

COVY Creative Commons License 2004.11.03 0 0 913
sérült
Előzmény: ATi (912)
ATi Creative Commons License 2004.11.03 0 0 912
és vajon sérült vagy 6. ember?
Előzmény: COVY (910)
iloz Creative Commons License 2004.11.03 0 0 911

Név is, csapat is a régi? Idén semmi nem változott..

Köszönöm az infot.

Előzmény: COVY (910)
COVY Creative Commons License 2004.11.03 0 0 910
hát elvileg még a lakersben van és továbbra is Karlnak írja a nevét...

bár a játékban valami más csapatban futottam ösze vele
Előzmény: iloz (909)
iloz Creative Commons License 2004.11.03 0 0 909
Lehet, hogy nagy tájékozatlanság, de én már nem nagyon tudtam követni, hogy mi lett Carl Malone-al. Ő most akkor visszavonult, vagy éppen kivár, vagy mi van?
air Creative Commons License 2004.11.03 0 0 908

Minden rendben Ben egészséges. Így a Houstonnak nemvolt esélye, főleg, hogy Seed is remekül van. :)

A LAL azért nem olyan rossz, Mihm is jól teljestett. Szerintem nem kellett volna annyira lehúzni, csak a nagytesó miatt, egy csomó jó embert kaptak érte, és Bryant nagyon hajtani fog, hogy bizonytson. Mihm egyenlőre jól teljest.

És a Dallas is verte a Kingset Peja 7 ből 0 hármasvonalon túlról.(majd lesz jobb)

progress Creative Commons License 2004.11.02 0 0 907

Ma indul a szezon.

Csak egy megjegyzés a Dwight Howard kontra Okafor történethez. Nem tudom olvastátok -e., hogy közben Okaforról kiderült, hogy nem is 6.10 hanem 6.8 a magassága. Az azért az NBA-ben egy kicsit kevés. Persze van más is, aki alacsony, de méhgis jó PF lett pl Elton Brand, de azért az a kivételesebb. Howard meg eküözben még nőtt egy inchet a nyáron igy már 6.11. Szerintem egyre kevesebben mondják azt, amit akkor szinte mindenki, hogy hibázott a MAgic. Nem is beszélve arról, hogy bizony Okafor bizony már nem egy napot töltött slürlt listán.

Hawkeye Pierce Creative Commons License 2004.10.31 0 0 906

"Vhogy nem tudom elképzelni, hogy Bird odament a Lakers kispadhoz és egymás után leköpte, Magic-et, Kareem-et, Worthy-t, Cooper-t és a többieket."

Pláne azért, mert a második kísérlet után Rambis már belepasszírozta volna a parkettába. :-)))))

Egyébként Birdről is volt egy felvétel, hogy valamelyik döntőbeli meccsükön kosár utáni alapvonalbedobás közben Jabbart fenékkel besegítette a fényképészek közé.

Az viszont tény, hogy ők nem ezekkkel a jelenetekkel maradnak meg az emlékeinkben.

Előzmény: Doktor Toka (904)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.31 0 0 905
Dzsorden MotoGP-zgetett kicsit, azítán Valentino Rossival futott egy BMW-s kört...

<a href="http://motogp.tiscali.com/en/motogp/news_info/news_info_13296_1.htm?menu=news" target="_blank">olvasni</a>

nézni
Doktor Toka Creative Commons License 2004.10.31 0 0 904

Kb.

A mai role modelek nagyon jó fejek...

Sztem a régiek azért nem csináltak ilyet. Vhogy nem tudom elképzelni, hogy Bird odament a Lakers kispadhoz és egymás után leköpte, Magic-et, Kareem-et, Worthy-t, Cooper-t és a többieket.

Előzmény: Törölt nick (903)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.29 0 0 903
ezen most mit kell érteni?
maiak vs. régiek, azaz
nem jó rólmodelek vs. jó rólmodelek?
Előzmény: Doktor Toka (902)
Doktor Toka Creative Commons License 2004.10.29 0 0 902

Role Models:

Boston Celtics forward Paul Pierce has been fined $15,000 for spitting at the Cleveland Cavaliers bench.

Washington guard Larry Hughes has been suspended one game without pay for initiating an altercation with Hinrich by head-butting him.

Wilt, Russell, Magic, Bird, Dr. J, MJ... :(

Doktor Toka Creative Commons License 2004.10.29 0 0 901

Én azért felismerem a kedvenc csapatom tagjait. :PPP

Bár azért nem is volt annyi mozgás mostanában, mint nálatok... ;)

(Csak egy Griffinünk, meg egy Anthony Carterünk van új. Carter volt az, akinek az ügynöke elfelejtette...) :D

Előzmény: air (896)
COVY Creative Commons License 2004.10.29 0 0 900
akarom mondani Oniles
Előzmény: COVY (899)
COVY Creative Commons License 2004.10.29 0 0 899
az onlies jó
Előzmény: Törölt nick (898)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.29 0 0 898
ajánlom figyelmetekbe: az aktuális TNT hirdetések

announcers
folyosó
menza
igazgatói iroda
spanyolóra
bron
Lecc pléj!
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.29 0 0 897
Mourning megint játszott. wow.
air Creative Commons License 2004.10.28 0 0 896

Akarom mondani Battie. (bocs)

T-Mac 4 spot
Előzmény: air (895)
air Creative Commons License 2004.10.28 0 0 895
Cato
Előzmény: Doktor Toka (894)
Doktor Toka Creative Commons License 2004.10.28 0 0 894

Ki az, aki análisan fixálja Sakált?

Jó az a kép, kb. ezt lehet vele csinálni.

Előzmény: air (893)
air Creative Commons License 2004.10.28 0 0 893
air Creative Commons License 2004.10.28 0 0 892

ugyanonnan:

Some people don't look at preseason like it matters," Hill said, "but for us, it's important to know how to win."

Said Coach Johnny Davis: "You can learn from our situation last year. At the time, we didn't come out of the preseason with a great deal of confidence, and you saw what happened with that."

Na ők is azt mondják.... :)))

Azt sem állítom, hogy minden csapatnak egyformán ennyire fontos a preseason. Pl a Detroitnak egyáltalán nem. Összeállt csapat, nyerő csapat, sérülések voltak. Nem olyan érdekes majd összeállnak. A Magicnek fontos, hogy úgy fussanak neki a szezonnak, hogy tudják ez egy másik csapat, ez egy nyerő csapat. Idáig ok.

Most már csak ki kell menni a pályára, és bizonyítani másoknak is.

air Creative Commons License 2004.10.28 0 0 891

kopipészt az Orlando sentinel-ből:

"When you run, you get easy shots," Magic guard Hedo Turkoglu said. "It makes our job easier. We did great on that, because it's really going to hurt other teams."

As long as the Magic rebound and play defense, they can play fast and furious with the fast break. They outrebounded the Heat 49-39, with Dwight Howard corralling 13. They played decent defense until a late lapse that allowed Miami back in the final preseason tune-up for both teams.

O'Neal hit 10 of 19 shots, and Dwyane Wade had 18 points. But the Magic got 22 from Steve Francis, 19 from Cuttino Mobley, 18 off the bench from Turkoglu and 14 apiece from Grant Hill and Howard, a balance sheet that could answer any Life Without Tracy McGrady questions."

air Creative Commons License 2004.10.28 0 0 890

Na erre jó a preseason.

Francis fanyalgott amikor eldőlt, hogy Orlandóba megy. Most hogy megízlelte milyen is saját csapatot vezetni, és győzni sorozatban, már nem fog neki hiányozni Houston a Ming-re épülő játékával.

Nincs primadonna a csapatban, futós gyors kemény csapatjáték van.

Szerintem lesz eredménye. Ezek szerint a Miami még O'Neal-el is verhető.

air Creative Commons License 2004.10.27 0 0 889

Okür centert játszik a Jazz-ben. Ahhoz kicsi. (ami nem lenne baj, ha ő lenne Ben Wallace. :DD )

Szóval ez is egy ok amiért nem értettem a Jazz magas besorolását.

air Creative Commons License 2004.10.27 0 0 888

...Brezec sem, és Okafor...

Előzmény: air (887)
air Creative Commons License 2004.10.27 0 0 887

Brown vagy sérült, vagy csak szar, vagy mindkettő.

Egy komoly hír. :D

Bobcats : Heat (82:74)

/O' Neal nem játszott, de Brezec, és Okafor is csak pár percet, abszlút 0-val./

Olyan messzemenő következtetést nem akarok levonni belőle, de azért elgondolkodtató, hogy ha a nagy barátunk esetleg sérült akkor nem biztos, hogy a bajnoki döntőre miamiban kéne szállodát foglalni. :)))

GDávid Creative Commons License 2004.10.26 0 0 886
tényleg, Kwame Brownnal mi van? sérült vagy valami más?
air Creative Commons License 2004.10.26 0 0 885

Hehe azért most ne soroljatok fel nyolvan olyat amikor nem ez volt... :)))

Tudom ez nincs bedrótozva...

ld Detroit. Ott viszont volt egy kulcs tréd. Na aszóval bonyi, csak dumálunk úgyis. :))

air Creative Commons License 2004.10.26 0 0 884
Nem jó az ha az alapszakasz vége előtt két héttel még brusztolni kell a helyezésért. Az a jó ha akkor pihennek.
Előzmény: air (883)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!