Lehet, hogy nagy tájékozatlanság, de én már nem nagyon tudtam követni, hogy mi lett Carl Malone-al. Ő most akkor visszavonult, vagy éppen kivár, vagy mi van?
Minden rendben Ben egészséges. Így a Houstonnak nemvolt esélye, főleg, hogy Seed is remekül van. :)
A LAL azért nem olyan rossz, Mihm is jól teljestett. Szerintem nem kellett volna annyira lehúzni, csak a nagytesó miatt, egy csomó jó embert kaptak érte, és Bryant nagyon hajtani fog, hogy bizonytson. Mihm egyenlőre jól teljest.
És a Dallas is verte a Kingset Peja 7 ből 0 hármasvonalon túlról.(majd lesz jobb)
Csak egy megjegyzés a Dwight Howard kontra Okafor történethez. Nem tudom olvastátok -e., hogy közben Okaforról kiderült, hogy nem is 6.10 hanem 6.8 a magassága. Az azért az NBA-ben egy kicsit kevés. Persze van más is, aki alacsony, de méhgis jó PF lett pl Elton Brand, de azért az a kivételesebb. Howard meg eküözben még nőtt egy inchet a nyáron igy már 6.11. Szerintem egyre kevesebben mondják azt, amit akkor szinte mindenki, hogy hibázott a MAgic. Nem is beszélve arról, hogy bizony Okafor bizony már nem egy napot töltött slürlt listán.
"Vhogy nem tudom elképzelni, hogy Bird odament a Lakers kispadhoz és egymás után leköpte, Magic-et, Kareem-et, Worthy-t, Cooper-t és a többieket."
Pláne azért, mert a második kísérlet után Rambis már belepasszírozta volna a parkettába. :-)))))
Egyébként Birdről is volt egy felvétel, hogy valamelyik döntőbeli meccsükön kosár utáni alapvonalbedobás közben Jabbart fenékkel besegítette a fényképészek közé.
Az viszont tény, hogy ők nem ezekkkel a jelenetekkel maradnak meg az emlékeinkben.
Sztem a régiek azért nem csináltak ilyet. Vhogy nem tudom elképzelni, hogy Bird odament a Lakers kispadhoz és egymás után leköpte, Magic-et, Kareem-et, Worthy-t, Cooper-t és a többieket.
Some people don't look at preseason like it matters," Hill said, "but for us, it's important to know how to win."
Said Coach Johnny Davis: "You can learn from our situation last year. At the time, we didn't come out of the preseason with a great deal of confidence, and you saw what happened with that."
Na ők is azt mondják.... :)))
Azt sem állítom, hogy minden csapatnak egyformán ennyire fontos a preseason. Pl a Detroitnak egyáltalán nem. Összeállt csapat, nyerő csapat, sérülések voltak. Nem olyan érdekes majd összeállnak. A Magicnek fontos, hogy úgy fussanak neki a szezonnak, hogy tudják ez egy másik csapat, ez egy nyerő csapat. Idáig ok.
Most már csak ki kell menni a pályára, és bizonyítani másoknak is.
"When you run, you get easy shots," Magic guard Hedo Turkoglu said. "It makes our job easier. We did great on that, because it's really going to hurt other teams."
As long as the Magic rebound and play defense, they can play fast and furious with the fast break. They outrebounded the Heat 49-39, with Dwight Howard corralling 13. They played decent defense until a late lapse that allowed Miami back in the final preseason tune-up for both teams.
O'Neal hit 10 of 19 shots, and Dwyane Wade had 18 points. But the Magic got 22 from Steve Francis, 19 from Cuttino Mobley, 18 off the bench from Turkoglu and 14 apiece from Grant Hill and Howard, a balance sheet that could answer any Life Without Tracy McGrady questions."
Francis fanyalgott amikor eldőlt, hogy Orlandóba megy. Most hogy megízlelte milyen is saját csapatot vezetni, és győzni sorozatban, már nem fog neki hiányozni Houston a Ming-re épülő játékával.
Nincs primadonna a csapatban, futós gyors kemény csapatjáték van.
Szerintem lesz eredménye. Ezek szerint a Miami még O'Neal-el is verhető.
Brown vagy sérült, vagy csak szar, vagy mindkettő.
Egy komoly hír. :D
Bobcats : Heat (82:74)
/O' Neal nem játszott, de Brezec, és Okafor is csak pár percet, abszlút 0-val./
Olyan messzemenő következtetést nem akarok levonni belőle, de azért elgondolkodtató, hogy ha a nagy barátunk esetleg sérült akkor nem biztos, hogy a bajnoki döntőre miamiban kéne szállodát foglalni. :)))