Keresés

Részletes keresés

^^Riana^^ Creative Commons License 2005.06.10 0 0 2770

Közbe bi/raintől még begyüjtöttem pár dolgot

és még van folyamatban pár cucc ha lejöttem nyilatkozom összviszs mennyi jo?

CDt és dvdt is tudok irni

mivel a dvd iro viszi a cdt is :D

csak nyersanyag vagyis üres cd ill dvd nincs hozzá :(

majd most akark rendelni egy nagyobb mennyiséget csak meg kell néznem hol olcsobb az a dvd amit én akarok.

Előzmény: harpokratesz (2766)
^^Riana^^ Creative Commons License 2005.06.10 0 0 2769
NEm :D Azt speciel civil ázsiaiakra értettem akikkel lehetne ismerkedni .)
Előzmény: Sárkány (2768)
Sárkány Creative Commons License 2005.06.10 0 0 2768
Zene ügyben van konkrét banda, vagy mindegy mi??
Előzmény: ^^Riana^^ (2753)
Sárkány Creative Commons License 2005.06.10 0 0 2767
A részletek érdekelnek. Emilben megírod??? Megköszönném...
Előzmény: ^^Riana^^ (2764)
harpokratesz Creative Commons License 2005.06.09 0 0 2766

^Riana^

no, meghallgattam a Se7en-t, kiderült, hogy az a Seven, ezen az oldalon így írták.

utána a Shinhwa-t is. mindkettő baromi jó:)))

Shinhwa akkor az 6tagú banda, oké beazonosítottam, kúlak és szépségesek ők is.

akkor ezeket kérném tőled:

Rain, Se7en és Shinhwa: mindent, ami van tőlük. ha jól számolom kb. 3 cd lesz:

Shinhwa 2 cd (albumok 1 és videók 1 ), Rain és Se7en együtt 1 cd. ha majd tőlük is sikerül valami videót begyűjtened, szóljál.

két kérdés: az email címedbe véletlenül tettél a riana után egy pontot, vagy tényleg van, mert így írtad: riana.@freemail.hu

a filmeket cd-re vagy dvd-re tudod kiírni, mert nem mindegy?

emailt meg már csak holnap küldök.

dark/goth zene részben a Malice Mizer is, főleg a Klaha-val készült lemeze, de szerintem azt ismered. Gackt-al az első lemezük, a Voyage, ami inkább goth-os, meg van egy film is hozzá. de egyik sem kifejezetten, csak részben. ha érdekel tudok adni.

Előzmény: ^^Riana^^ (2763)
harpokratesz Creative Commons License 2005.06.09 0 0 2765

folyt. inkább valami értelmes témával, de még mindig Gackt.

látom megcsinálta a Love Letter koreai verzióját. ez szép tőle.

május 30-án a Hey-Hey-Hey-ben ismét Yoshiki-Gackt találkozó volt egy borozgatós vacsora keretében. erről szívesen hallanék, vagy inkább látnék majd videót. miről dumáltak?

hasonlítanak egymásra:)

yos10yos3yos4yos5yos6yos7yos8yos9yos11yos12yos14yos14yos15
Előzmény: harpokratesz (2762)
^^Riana^^ Creative Commons License 2005.06.09 0 0 2764

hát én mindenhol beprobálkozok :D

Ez speciel ilyen szabadidőkereső volt vagy mi :D

^^Riana^^ Creative Commons License 2005.06.09 0 0 2763

A shin Hwa egy 6 tagu banda...

A tavasz nyár ősz telet láttam SZAR

a my sassy girl viszont tényleg eszméletlen jo

tanultam kínaiul kb 2 hétig .D

imádom a nyelvet de megtanulni nem fogom .D

Mind2 japánt viheti akai akarja :D nem az eseteim az öreg kerek arcu pasik :D

Tudok filmet letölteni, de magyar felirat kevéshez van .(

Es utálok ugy filmet nézni hogy a felét nem értem

harpokratesz Creative Commons License 2005.06.09 0 0 2762

Mira,

amit írtál, lehet, hogy nem szállt el, nézd meg a piszkozatokban, talán odatette.

Gackt-ozzunk: tegnap néztem át a livejournal-t, egész megörültem, mikor megláttam az esküvői fotókat, azt hittem G. megnősült:)

jah, aztán lám, hogy ez megint csak egy reklám, valami Beautiful Clinic-é. magát a reklámfilmet nem láttam, csak a fotókat. szerintem a lényeg: G. mint modell, eddig is mindenfélét elvállalt, úgyhogy engem annyira nem lepett meg. egyszerűen arról van szó, hogy nem szelektál, amire felkérik, azt megcsinálja. mivel ő a leghíresebb japán szépfiú, érthető, hogy az összes fotós, reklámos, divattervező, stb., szeretné magának megnyerni. többnyire sikerül is nekik. G. motivációt nehéz megérteni, mert a zenéléssel is eleget keres, nemigen van rászorulva mellékmunkákra. valszeg élvezi a dolgot, talán exhibicionista, talán narcisztikus, talán perverz magamutogató, talán mégiscsak a lóvéért teszi, ki tudja...

mindegy, az ő dolga. elfogadtam ilyennek, annak ellenére, hogy én sem csípem az ilyesmit, a saját értékrendemmel ütközik, méghozzá eléggé. de mivel annyira megszerettem őt, hát úgymond elnézem neki. még mindig nem lenne baj, ha minden szirt-szart bevállal, csak legalább írna jó dalokat, amire ebben az évben még sajnos nem volt példa. szóval, félő, hogy ez az egész mindent elvállalós magamutogatósdi visszaütött és a személyiségében negatív torzulásokat okozott. mondhatná az ember simán, hogy elkurvult. most jött el az idő, amikor igazán látszik, mert letagadhatatlanul megváltozott, és nem jó irányba. ez érződik a mostani munkáin is, gagyi, felszínes dalok, klipjei még ennél is szarabbak. a hangja meg olyan pocsék lett, mintha valami vasfűrészport nyelne folyamatosan. a mostani image is úhhh, az idióta, kemény, rockeres csávó, szerintem nagyon nem áll jól neki. nem tudom melyik barom találta ki, de ássa el magát...

ha a Tokyo Dome-beli koncertje is vacak lesz, asszem lehúzhatjuk előtte a rolót.

viszont ebben az esküvös filmben megint pucérkodhat, nővel hempereghet, csókolózhat, és még egy csomó pénzt is kap érte. hülye lett volna nem elvállalni:))

volt már neki tavaly is egy pucérkodós, csajozós reklámfilmje, amikor a medencéből halászta ki a meztelen csajszit, asszem pont ezek csinálták, hasonló stílusban.

ettől függetlenül G. megint bitang jól néz ki és tényleg beautiful. csak nem kéne árulnia a szépségét, inkább a zenével foglalkozna:)

meg mintha előkerült volna egy gyerekkori képe, vagy csak feltételezés, hogy ő lenne?  talán ő, mert nagyon hasonlít rá:)  

chch2

eses2es7es3es4es5es6uiui3ui4
Előzmény: miramaru (2750)
harpokratesz Creative Commons License 2005.06.09 0 0 2761

talán tényleg a koreaiak a legszebbek Ázsiából, bár én még mindig kitartok a japánok mellett, mert finomabb testalkatúak:)

Előzmény: Sárkány (2758)
harpokratesz Creative Commons License 2005.06.09 0 0 2760
sajnos ebből nem derül ki számomra, melyik a Shinhwa. ha betennéd őt külön, csak őt...
Előzmény: ^^Riana^^ (2749)
harpokratesz Creative Commons License 2005.06.09 0 0 2759

tanul inkább koreaiul, az könnyebb, mint a kínai. ha nem tanulsz valami ázsiait, akkor angolul feltétlen tanulj meg jól, bár a koreaik nem tudom mennyire beszélik, biztos kötelezően tanulják ők is a suliban most már, mint a japánok.

Rain-nak az összes albuma kell nekem (asszem 3 vagy 4 nagylemez) és ha van tőle valami videón (live-k, klipek) azok is. nagyon megszerettem, klassz a fiú. pedig én nem különösebben rajongok a popzenéért, de ő annyira jó zenét csinál, élvezet hallgatni, minden száma nagyon tetszik és a hangja is csodás. de ami a lényeg, semmi nyálasság, totál férfias.

Shinhwa-tól rengeteg dal van fent ezen a koreai popoldalon, délután végighallgatom őket. ha tetszik, ő is jöhet nekem.

a Se7en-t mégis összekevertem a Seven-nel, Se7en-től nincsenek fent számok, így nem derül ki számomra, hogy ő milyen. sajna, pedig a srác képről elég szimpi.

mailt még ma küldök az email címedre, úgy este felé....

-----------

a filmeknél egy kicsit kavartál, mert a Musa koreai, ill. koreai-kínai. Zhang Ziyi-n kívűl minden színész koreai, a rendező és a stáb szintén. a Shaolin soccer pedig hongkongi film, Steven Chow rendezte és ő a főszereplő is. mindenidők legjobb hk-i vígjátékának tartják, a rendezőnek most fogják vetíteni a hónap végétől a legújabb filmjét nálunk a mozikban, a Kung Fu Hustle-t (Pofonok völgye címmel).

A My Sassy Girl pedig az egyik legjobb koreai vígjáték, mindenki odavan tőle. én se Shaolin-t, se a My Sassy-t nem láttam még, lehet azokat is kérnék majd tőled, cserébe adok olyat, ami neked nincs meg. ki tudom íratni dvd-re.

ami még megjelent nálunk koreai film, most hirtelen kettő jut eszembe: a Halál jele (Memories of Murder), ami egy krimi, a másik a Tavasz, nyár, ősz, tél... (Kim Ki-duk a rendező), ez művészfilm inkább.

japán fimekből: a Begyűjtő (Returner), ami akció-scifi. szerintem vacak. Takeshi Kaneshiro a főszereplő.

na mindegy, majd írok egy listát, mik jelentek meg nálunk eddig ázsiai filmek, amúgyis ígértem már egyszer. de nekem sincs minden meg ezek közül.

anime szinte semmim nincs, csak Chihiro Szellemországban, és majd lesz Steamboy, ha megvettem (már megjelent), ezt láttam a Titanic-on, úgyhogy nem fogom elsietni.

nem tudom, tudsz-e letölteni filmeket a netről, mert ha igen, akkor szinte mindent meg tudsz szerezni. én sajna nem tudok, nincs otthon netem, csak az van amit dvd-n megveszek.

anime felirat ügyben: www.animevilag.hu  és a www.feliratok.hu -n is találsz.

Előzmény: ^^Riana^^ (2748)
Sárkány Creative Commons License 2005.06.09 0 0 2758
Megtaláltam a koreai színészt. Kim Min-Joon.
Előzmény: Sárkány (2731)
Sárkány Creative Commons License 2005.06.09 0 0 2757

Húú a japán pasikat passzold át nekem. Hol adtál fel hirdetést??? Hol találtad őket??? Remélem összeakadsz valakivel...

Film ügyben később...

Előzmény: ^^Riana^^ (2748)
^^Riana^^ Creative Commons License 2005.06.09 0 0 2756
helyesbítés se7en -nek 2 albuma van rainnek meg megszereztem a többijét :D
harpokratesz Creative Commons License 2005.06.08 0 0 2755

na figy, most néztem én is a Beautiful Clinic-et és a reklámot.

úgy néz ki, Gackt elindult a lejtőn és nincs megállás. de legyen az ő baja. mindenesetre elkeserítő amit ebben az évben művel.

majd holnap folytatom, mert tűzök haza.

Előzmény: miramaru (2750)
^^Riana^^ Creative Commons License 2005.06.08 0 0 2754

a ben az bp-en akart lenni ^______^

^^Riana^^ Creative Commons License 2005.06.08 0 0 2753

Juj képzeljétek

és irigykedjetek

találtam egy korei fiut ben :D

Remélem helyes is :D

Én masszivan pop vonalon futok. Bár ha vki tud ázsiai dark/goth féle zenéről akkor idevele :)

Msncim:

tundehercegno@freemail.hu

emailcim:

riana.@freemail.hu

mármint az enyém .D

Aki az ujságot kérdezte igen ő is se7en

harpokratesz Creative Commons License 2005.06.08 0 0 2752

fúúúú, ezt most szigorúan 18 éven felülieknek!!!  de ciki, de azért berakom, ha már fenn van a neten.

Gackt Magnumja:))))

m    ilyet nyugaton elképzelni se lehet:)))
^^Riana^^ Creative Commons License 2005.06.08 0 0 2751

na tökjo .D elcsusztak a feliratok

miramaru Creative Commons License 2005.06.08 0 0 2750

Az előbb írtam egy egész hosszú hozzászólást, ami csakúgy elszállt, és nincs kedvem újraírni. Ennek Gackt örülhet a legjobban (bár nem hiszem, hogy érdekelné, úgyse tud magyarul), de a lényleg, hogy ez egy kis hülye. Szépségklininkákat reklámoz. Ostoba idióta. pfuj. Most úgy utálom, hogy ha tudná, sírna.

Amúgy is utálom a modelleket (de nagyon), de az, hogy Gackt, aki állítólag olyan mély és beleérző, szépségklinikát reklámozzon, az egy kicsit túlzás.

És mindenki ott áradozik, hogy milyen szép az a reklám. Én meg mindjárt hányok.

^^Riana^^ Creative Commons License 2005.06.08 0 0 2749

shin Hwa képek:

Andy Lee:

Eric Moon:

Kim Dong Wan:

Lee Min Woo:

Park Jun Jin:

Shin Hye Sung:

^^Riana^^ Creative Commons License 2005.06.08 0 0 2748

Hát igen..

Igazság az hogy a japánok nem olyan szépek

én nagyon bukom a lányos arcu pasikra és ez japánban igen ritka.

Azonfelül az angolal is hadilábon állok, de akinek van egy édes babaarcu ázsiai ismerőse mutassa már be nekem :D

de már dobtam fel hirdetést hogy ismerkednék ázsiaiakkal.

És kaptam egy 30as japán pasit meg egy 32est

és én még csak 25 vagyok szoval nem az eseteim :D

igazság szerint kínaiul anno elekzdtem tanulni

de olyan nehéééééz

Nos tudok cdt és dvdt irni kinek mi kell :)

Shin Hwa

721 mp mp3

9 album +vegyes

514 mp video live +mindenféle videoklip

SMTown 197 mb

Rain 20,4 mb

AMik nekem vannak ázsiaiak:

Takeshi Kitano:

Bábok

Tüzvirágok

Zatoichi

A kikujiro nyarát is láttam de az pocséééék

Sorozatok:

Meteor Garden

Meteor Rain

Marc

Loveholic

Koreai:

My Sassy girl

Shaolin soccer

Musa a harcos őő ez talán japán

aztán ezek:

(2002) Chinese Odyssey (Faye Wong) - Hong Kong Movie

(2003) Oldboy (Min-sik Choi) - Korean Movie

És őő valakinek vannak animéi magyar felirattal?

Nekem van de azoknál 1-2 helyen nem stimmel a felirat

harpokratesz Creative Commons License 2005.06.08 0 0 2747

EZER CSÓÓÓK!!!

úgy néz ki, ez a hivatalos honlapja, de a fene egye meg a koreaiakat, nem műxik egyik video és vklip sem, pedig van egy pár fent. vagy nem tudok kapcsolódni a lejátszójukhoz, vagy regisztrációval működik, mint a legtöbb koreai oldal. nem tom, pedig de jó lenne látni élőben, mit művel a színpadon, bár nem mintha nem tudnám elképzelni. maradok a fantáziámnál:)

viszont egy csomó képet le lehet szedni, úhhhhh, de qvajók!!!

a bitang szép jelzőt már Gackt kisajátította tőlem, de Rain-nek is ki kell találnom valamit, mondjuk: bitangul dögösen szép:))  az amcsi fekák is megirigyelhetnék, olyan dögös a srác, Michael Jackson hozzá képest egy nyálas kislány:))

bi2bi3bibi4bi5bi7bi12bi8bi8bi6bi9bi13   mindjárt megtanulok koreaiul:)))
Előzmény: Sárkány (2744)
harpokratesz Creative Commons License 2005.06.08 0 0 2746

body art pasik:DDD:)))

Előzmény: Sárkány (2745)
Sárkány Creative Commons License 2005.06.08 0 0 2745

ezt elfelejtettem

Nem röhögni, de ide szoktam járni ha pocsék a hangulatom. Sok jó kép van, és nagyon ééédi dumák...

Előzmény: Sárkány (2744)
Sárkány Creative Commons License 2005.06.08 0 0 2744

Rain Harponak:

képek, és ott a honlap is

Előzmény: harpokratesz (2740)
Sárkány Creative Commons License 2005.06.08 0 0 2743
Riana és pedig film ügyben biznicelnék veled, ha lehet.
Előzmény: ^^Riana^^ (2738)
harpokratesz Creative Commons License 2005.06.08 0 0 2742
to9to4tono2to2to6to5to7  brutál jó ez a Gackt-Kami páros:)
harpokratesz Creative Commons License 2005.06.08 0 0 2741

Sanobu Korea-ban (úgy látszik előkerülnek még fotók róla:))

san12  gondolom a teknőc utána ment a levesbe:))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!