Ide jöhet minden, ami Kecskemét és
mikrokörnyezetének tömegközlekedésével kapcsolatos, beleértve a helyi-
és helyközi járatokat, munkásszállító és szerződéses buszokat is.
Minden. Közelében nincs még egy Volvo B10-400-asnak se. (Volt szerencsém jó alaposan megszemlélni a buszt tavaly, gépészetileg is - továbbra is Isten óvjon minket a francia buszoktól.)
Sziasztok, szeretnék valakit megkérni, hogy bocsásson a rendelkezésemre egy nem túl régi képet a BPF-020-ról, akár itt akár mailben. Előre is köszönöm.
Némi iróniát vélek felfedezni a hozzászólásodban. Valóban kíváncsi vagyok, viszont nem kérdeztem, de ezt nyilván te is tudod, mivel a hozzászólásomból ez kitűnik. Nem ismerem a főmérnök urat, nem gondolnám, hogy pont én lennék az a személy, akivel leül és megvitatja ezt. Habár sose lehet tudni, volt már olyan volános főmérnök, aki ismeretlenül is igen pozitívan állt hozzá a kérdéseimhez.
Én arra lennék kíváncsi, hogy van-e nekik hosszútávú elképzelésük, koncepciójuk a járműparkkal kapcsolatban. Mert a felújítások mennek folyamatosan, gondolom van erre egy terv, ami alapján haladnak. Na de ez önmagában még kevés és nem vezet sehova így önmagában. Az eddigi használtbeszerzések is esetjellegűek voltak, nem egy tudatos folyamat részei.