Opsza, most jut eszembe (vagy hova), csak tán nem személyesen egy indiánussal találtam mostan szembe magam?! (ha nem tévedek, ők szoktak bő lényeket vadászni)
Nekem ne mondja egy bennszülött rézbőrű, hogy évtizedeken keresztül nem tett semmit szeretett szülőfődjéért, csak lakott meg puszikat gyűjtött! :)))
(puszikkal esetleg a Guinnesnél próbálkozzon, ottan se a sört, hanem a rekordgyűjtőket ajánlom :)) )
Na, megyek alunni, mert holnap sajna korán ordibálni fog a wecker, fene beléje. (néha kiváltja belőlem az agressziót az a dög! úgymint szétverés, kibelezés, agyontaposás etc. De eddig még nem léptem a tetvek mezejére, csak a szám jár. :)) )
Tessék, még pár puszi a gyűjteménybe, el ne veszítsd :)) (egyébiránt lehet, hogy én is mohó gyűjtésbe fogok, szóval lehet készülni! :)) )
Én vállalom!!!
Összes ősöm, kik már az örök vadászmezőkön vadásznak, angyalföldiek vótak, és én sem hagytam még el, csak ideiglenesen, /bölényvadászat, musztángbefogás, idejére/
Jaaaaaaa.....
El se nem tudom képzelni, mi lett volna, ha csak kettőt, neadjisten egyet kűttem vóna! vagy egyet se :))
Tán már szóba se állnál velem :))
Jaaj, akkor egyszer már majdnem elájultam! Lázas voltam, és ki kellett mennem, de alig értem vissza az ágyba, a falat tapogatva vánszorogtam át az előszobán, mert minden elsötétült előttem...
Na de hagyjuk a csúnya emlékeket :))
Holnap nem dógozom!! viszont tanulnom kell, mert pénteken újabb vizsga...
Hát, nekem is a múltkor sikerült először, mármint elájuldozni vagy mi... Előtte nem volt még ilyen élményben részem. Furi volt, nem fájt akkor sem, csak ugye nagyon izgultam, utána kint leültettek, és mondták, hogy várjak egy 5 percet, utána induljak, én vártam, aztán elindultam, gondolván, hogy a friss levegőn majd biztos jobb lesz, de az ajtóig már nem értem el, sötét lett, aztán még sötétebb, aztán meg teljesen sötét..., de nem estem össze, mert haloványon láttam, hogy van ott a közelben egy szék, és még azt elértem. Szóval, ilyen jó kis sztori ez.
A tűszúrást természetesen én sem nézem, meg azt sem, ahogy leveszik a vért.
Annyira bátor nem vagyok.
És komolyan elájultál? Én még sose ájultam el, nem tudom, milyen lehet.
Viszont a tűszúrást nézni nem bírom. Sokkal inkább elviselem a véres látványt, mint a tűszúrásét, ezzel ki lehetne kergetni a világból. :)
Betolakszom itt a puszmákok kereszttüzébe.:))))
Köszönön a drukkot! Nem is volt semmi gáz, sőt, olyan ügyesen csinálta a néni, hogy pikkpakk megvolt és még a tűszúrást sem éreztem! És el se ájultam! (a múltkor sikerült)
Nagyon ügyi kislány voltam!
Ha még odébb van a költözés, akkor ne sírjunk, hanem :)))) legyen. :))
Holnap reggelre egy drukk rendelve... igenis, asszonyom. Meglesz! :) A múltkor nekem levették 1 szúrással, pedig igencsak kereste a vénámat a dr. néni. Szóval hajrá!
Meeeekkora pusszt küldtél! Neked is ugyanekkorát!! :))