Sziasztok, mostanság fel felvillan a műszerfalon egy jelzés, amit nem tudok beazonosítani, mert a középső hud on nem ír hibaüzit, megpróbálom leírni. Tehát egy analóg számlap a jel, alsó harmada hiányzik, benne egy mutatóval, a körív tetjén pedig egy nyíl mutat a számlapra, közben pedig az on és off üzik váltakoznak a számlapon. A hangjelzés sem olyan, mint amikor egyéb hibát jelez. Valami tipp?
Szia a diesel filter a részecskeszűrő hibáját jelzi el van dugulva és ezért tilt le , sokan félreértik ezt a jelzést és a gázolaj szűrővel kezdenek bíbelődni.
Egy diagnosztika kideríti a nyomás értékekből egyértelműen lehet tudni.
A jövő héten meg tudom nézni bár rengeteg autó van a hétre , de ezen egyszer már volt egy kis rezzenésünk ha jól emlékszem.
2 napja a dragam felvillantotta a motorhiba jelzot majd 10 perc mulva az ASR majd a diesel fitert. teljesitmeny lecsokkent fogyasztas egy literrel megnott.
Segítségeteket szeretném kérni. Tud valaki konkrét helyet, ahol 2001-es P607 2.2 Hdi-be monochrome kijelzőt lehet kapni? Továbbá egy kedves hozzáértő fórumtárs, ha tudna segíteni: ezen típusokba bonyolult művelet a monochrome-os kijelzőt a nagyobbik, színes testvérére cserélni? van egyáltalán értelme?
Segítségeteket előre is köszönöm. Kezd behalni a kijelzőm, de gondolom ez nem ritkaság, ahogy olvasom a fórumot. Ki milyen alternatívát tud a megoldásra?
Ezt már leírtam pár sorral lejjebb, igaz minden cigány a maga lovát dicséri ,de nekem volt Fiat ( tipo) Opel ,Audi, Tojota, Lancia, de az az igazság hogy a mostaninak.2003-as. 607.2,2HDi a nyomába jöhet egyik sem , nekem egy év alatt semmi komoly bajom nem volt vele , ilyen hogy izzó csere a müszerfal világításban illetve egy komoly ha ezt annak lehet nevezni ,a turbó-hoz menő olajcső tömítése mellett csöppent az olaj .20ft-os tömítőgyürü+fél órai munka.Rozsda nem jellemző.
Érdeklődnék mindenkitől akinek peugeot 607es autoja van. Szeretnék autót vásárolni. A listán szerepel Toyota Avensis, BMW 1, 3as Opel vectra és Peugeot 607es. Mind 2002-2004 as évjárat körüli diesel. De nem tudok dönteni, mert a Peugeot lényegesen olcsóbb, tetszik is nagyon de nem sok jót hallottam róla. Azt mondják, hogy megbízhatatlan francia autó. Arra kérnék mindenkit akinek hasonló autója van és tud segítsen nekem abban ,hogy válaszolva leírja tapasztalatait az autójáról, hogy mennyire megbízható, mi hibásodik meg rajta, fogyasztás esetleg mire kell odafigyelni vásárláskor és a rozsda( rozsdásodik e valahol). Válaszaitokat előre is köszönöm!
Sajnos nem megy semmilyen ventilátor és keringető egység! Lehetséges, hogy rossz helyre ment amit a levegőbeszívóhoz nyomtam?
Mit lehet kezdeni vele, bár tegnap óta még nem próbáltam újra?
Köszi megnézem újra.Esetleg van valakinek tippje,tapasztalata azzal kapcsolatban,hogy az elektromos csomagtérajtó néha első gombnyomásra csak félig nyílik ill záródik és csak második gombnyomásra teszi azt amit tennie kell?Ja és az egyik xenon izzóm színe teljesen megváltozott.Ki fog égni?köszi
2,2Hdi-t vegyél, én elfogult vagyok vele mert nekem az van,de amióta( 1 éve ) nálam van csak kötelező szervíz amit költeni kellett rá, meg tankolni, város 7-8 liter városon kivül ami kifér belőle nem kimélve 6-7 liter. 2003 évjárat 215000 km.Ja és hatos manuális válltó.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Az a gond a 2.2 benzines 607-essel, hogy: először is valami kopog benne, a legkisebb úthibákra is érzékenyen, és nem igazán sikerül rájönni, mi a gond vele, úgy tűnik, előről jön, de nem tudom pontosan (műszakin most ment át, ott nem vettek észre ezzel kapcsolatban semmit); másodszor pedig a kocsi élénk gyorsításkor finoman beremegett, a kormányon is érezhetően, de gyakorlatilag az egész kocsi. Egyébként egyenletes tempónál szépen, egyenletesen fut kisebb és nagyobb tempónál is. Korábban is megesett ez vele, akkor első motortartó bak csere megoldotta. Most hátsót cseréltünk. Jobb lett, de még kicsit mindig érezni. Miért csak gyorsításkor? Netán a kerekek? Centírozás? Féltengely? Vagy a kopogás és a remegés/rázkódás összefügg?
Nálam egyfolytában folyik.Feltöltöm és másnap még csöpög.Ami azt illeti,amikor szétszedtem úgy láttam mintha a szivattyúból jönne,de nem akartam elhinni mert nem a csöveknél hanem a közepén láttam gyöngyözést.Lehet,hogy mégis az lesz a hunyó... köszi
Sziasztok!Korábbi hozzászólásokban olvastam,hogy másnál is volt,hogy az ablakmosótartályból folyt a víz.Nekem is folyik,ill csöpög.Egyszer már szétszedtem,de nem láttam,hogy honnan jön a víz.Úgyhogy a gumitömítéseket beszilóztam,de nem lett jobb.Most már csakk akkor szedném szét,ha valaki megmondja,hogy honnan szokott jönni a víz.Ha jól tudom tipushiba.Esetleg valaki?Kőszi HK