Nem semmi, 4-10-ről fordítva, végén simán, 17-12-vel nyer Murphy! Este 10 után nem sokkal megvan az első döntősünk!
2005-ben, az elődöntőben, Ebdon ellen szintén volt egy elbukott 6-2-es szakasza (ott is rögtön az első szakasz), s szintén megcsinálja azt, hogy 12-12-nél 5-ből 5-öt hoz, s nyer 17-12-vel.
Jöhet egy újabb ökölrázás!
Nagyon drukkolok és bízok Binghamben, de akárki lesz felülről, a döntőben Murphynek szurkolok.
2017-ben Selby 4-10-ről nyert vb-döntőt Higgins ellen, ezt levéve, szerintem az utolsó 6 frame-es fordítás az egyasztalos felállásban utoljára 2003-ban történt, mikor Doherty 9-15-ről nyert 17-16-re Hunter ellen.
A legjobbkor húzta elő cilinderéből Murphy az abszolút legjobbját, 12-12-nél.
Lehet Selbyék hamar visszajönnek, és Wilsonnál bajok vannak: kihagyott fekete helyéről, előző frame-ben meg az a peches fehér beesés, lehet az pecsételi meg a mai estéjét.
Binghamnek úgy kéne egy szünet, mint egy falat kenyér, ma nagyon nem megy neki, sokat hibázik. Talán tegnapról kellett volna egy kicsivel nagyobb előny, bár végül is az estit 6-2-re hozta.
Selby meg kiidegelte, kimatekozta, felőrölte, ez a faszi a snookersport Novak Djokovicsa...
Az se volt mindennapos, ahogy Selby reagált arra a hatalmas fluke-ra ma. Tegnap este meg rászólt a bíró, hogy 2 perc után legyen már valami, én még ilyet se láttam soha.
Ez a Selby egy nyomorék. Most is rálökhetett volna a rózsaszínre de inkább húzza az időt. Tegnap is amit leművelt...
Felfoghatatlan miért nincs időkeret. A legtöbb sportban van. Kapjanak sakkórát vagy frémenként kétszer kérhessenek időt, mit bánom én, de ez így határtalan. Profik lennének vagy mi a szösz, ne gondolkozzanak 2-3 percet minden lökés előtt!
És persze gusztustalan is mondjuk Selby részéről. Binghamre ráerőltette a saját tetű lassú tempóját. Kb olyan ez mint mikor Kokó rájött hogy ha bokszolni nem is tud, gúnyolódva, eltáncolva, felhergelheti az ellenfelet annyira hogy a meccs az övé legyen. Szánalmas pojáca.