Szerintem lehet,persze ha nincs éppen meló! Vettem hóláncot,ha valaki megy síelni kölcsönadom szívesen.Nem mintha kéne,csak Ausztriába kötelező,ruppodvány magyarokat meg nézik is!(265/70/16 a mérete)
Akkor kialakulni látszik, hogy tali márciusban lesz! Mivel 15-e hétfő, ezért javaslom az előtte lévő 7végét (13-14). Helyszin hol legyen? Lehet a Geriéknél az Adventure parkban, de ha van valakinek jobb ötlete nyugodtan tolja!
van egy olyan opcio a bluetooth alatt, hogy search devices, vagy connect to device vagy connect to telephone. azt benyomod. De elotte mar aktivald a bluetoothodat a mobilodon. Az a lenyeg hogy ha jol emlekszem, a magno talalja meg a telefont. Utana csatlakozik, de ker egy egy megegyeto kodot, utana hajrá :)
keresd meg a mobiloddal a magnot bluetooth-on, carkit a neve, utana valassz ki egy kodot minkettonek, utana csatlakozz. Nem olyan nehez :) Ellenben nem kell a fuledre tapasztani a mobilodat vezeteskor :)
azt hiszem 40-50 ezer km-kent kell cserelni valtoolajat ne hanyagoljatok el mert kulonben az orok eletu valtona annyi ... Rick4 majd tudja mi kell bele, meg meg is hozza :-)
Az engem is érint, mert a váltó olajat én sem cseréltem le.
A gumik gyártási ideje a DOT szám alapján azonosítható ez egy 4 jegyü szám valamelyik oldalán a guminak, az első 2 szám a gyártási hét, a 3.4. a gyártási év.
Privatban sirtam nehany markatarsnak, hogy neha furi a valtom. Kopkodjetek meg, de a valtoolajra eddig nem figyeltem. Nah a multkor megneztem. Nincsen egett szaga, de drapp. Olyan iszap jellegu... Most szervezem, hogy le legyen cserelve benne a szuro es az olaj. Ezert kerdeztem. Ha tudom milyen kell bele, akkor megveszem valahol es nem a markaszerviz dragabb olajat valasztom.
Gumik a vason: Toyo Tranpath 255/70 R16 S/U Mivel nem talalok ilyet sehol, felteszem ezek mar jonehany evesek. Van rajta meg egy szamsor: 7415104 DSOC II. Telleg, gyartasi ev vagy ilyesmi nincsen jelolve a gumin?