Nah szóval ma nézem a TV2-őt és megy ez a http://www.tv2.hu/cikk.php?cikk=100000110544 Kalandjárat aztán arra leszek figyelmes,hoyg beszél a riporter és valami iszonyatjó szám megszólal amit csávók énekeltek és brit pop szerű volt a részletre itélve de foggalmam sincs mi volt az és nagyon szeretném megtudni,mert nem kicsit teccett nekem az a zene 2 szám volt ugyanazoktól asszem mert 1 kicsit később volt 1 másik szám de naon jó és ha valaki tudja miről beszélek az mondja meg nekem :D:D:D:D Millió thanxet verek aki megmondja méik 1üttes zenélt akkor amikor én hallottam :D szóval segítsetek thank you és PEACE!
Találtam az egyik oldalon, ahol bele lehetett hallgatni, de szerintem nem az. Tehát szerintem tévesen szerepel az adatbázisba. Egyébként arról a reklámról beszélek amikor kirakják az asztalon a fenyőfát ferreroval!Tudja valaki akkor, hogy melyik szám!
Az megvan az adatbázisba, hogy a Ferrero Rocher [Xmas] száma Carly Simon : Silent Night, de sajnos nem találom sehol! Akinek megvan vagy tudja hol lehet letölteni kérem jelezze az e-mail címemen ( gyerobi@freemail.hu ) vagy írja meg itt. Nagyon fontos lenne, előre is köszönöm!
Nagyon - nagyon keresném a legújabb Lexus IS250 reklám zenéjének előadóját és címét!!Vagy legalább egy linket...plííííz Előre is köszönöm!!!Gábornak pedig nagyon szívesen!!!!Máskor is!!!
hi mindenki! nem tudjátok véletlenül, hogy mi a címe/honnan lehet letölteni (ha 1általán van CSAKzene-változata) az unicum: pozitív gondolatok "félrekleám"-film zenéjét? valószínű 1ébként, hogy sima 1xű, számítógépes-instrumental "szám", de nagyon kéne... KÖSSSSZ!!!
Hali! Esetleg nem tudja valaki a Vilmos reklámnak (tudjátok amikor a srác meglátja a bűn ronda nőt a randin a kocsmában és leül a pult mellé, az ismeretlen srácok akik mellette ülnek adják neki az alibit, mintha már régi ismerősök lennének) az előadóját és a szám címét? Előre is köszi
keresem azt a t-online-os reklámot amiben két fiú beszélget. "Hallom megnősültél" és a másik énekelni kezd. Kisfiam kedvence és most sehol sem találom. :(
Az új Electro World reklám zenéjét keresném, amikor odakötözik magukat az ágyhoz. Elég ismert szám szerintem, én legalábbis hallottam már máshol, csak nem tudom a címét. Aki tud segíteni, kérem segítsen! Köszi!!!
Hello!Valami oknál fogva nem tudom a the water babies-under the tree számot letölteni!Esetleg nem tudnád valahogy eljuttatni hozzám,mert nagyon-nagyon kellene!esetleg ha mailbe elküldenéd a marky007@citromail.hura borzasztó hálás lennék!Előre is köszi mindent!
plz küldje el valaki nekem a the water babies: under the tree (vagy vmi ilyesmi) című vodafone számot msnen, címem: irobot@citromail.hu, de jó e-mailben is, vagy nekem az is jó ha ide rakja valaki fel, csak meglegyen!!!!!!!!!!!!! Előre is kösz
Légyszi tegye fel valaki a vodafone now (Im gonna be kezdetű) zenéjét mp3-ban (ha van teljes hosszban) vlaahova,hogy le tudjam tölteni. Ki egyébként az előadó és mi a szám címe?
nem fáj segíteni.....de sztem neked se fájna visszaolvasni... amúgymeg...nemhiszem hogy azta majdnem egy hónapja játszott reklámot nemláttad annyiszor, hogy felismerd azegy tv-reklám...Mégpedig Sony...Jobban megfigyeled azt is láthatod h Bravia... naszóval ha a keresőbe beírod h Bravia, sztem megmutaja... Jaés nemiskell olyan sokat visszaolvasni, hogy lásd az 1326. hsz-t ahol a www.reklamadatbazis.hu oldal van reklámozva... Ott is megtalálhatod... Mint iskolarádiós,mostanában hobbim az h reklámzenéket viszek be a suliba... talán ezért zavar az ha valaki nemtud keresni csak kérdezni... Mint már írtam ebben a topikban utálom a konfliktusokat,bocs ha megsértettelek,vagy megzavartam nyugodt internetezésed, nemakartam én rosszat, csak kifakadtam... Mégegyszer bocsánat......
Szia! Nem értem, mi a bajod. Szted más mit csinál ebben a fórumban??? Egyébként mit írjak a keresőbe??? Hogy pattog a labda az utcán vagy mi??? Nem igaz, hogy annyira fáj segíteni az embereknek! Köszi a nagy semmit!! Idi, köszi a segítséget!!!!
Sziasztok, Lehet már kérdezték de én már vagy 10-15 oldalnyit visszaolvastam vagy is kerestem :S. Egy Szuzuki Ignises reklám zenéje kellene.
ja meg vmi oylasmint mondanak h ajándék téligumi. Ennek a reklámnak a zenéje kellene meg maga a reklám, EZt kerestem ma egy ideje :S de már fáradt vagyok, keresem majd holnap tovább. Jah és az előzöeket is köszi, amit én kértem meg msá, mindegyik jó. Sziasztok majd holnap jövök :).