Keresés

Részletes keresés

beny Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2728
Ez már egy korrekt válasz volt, köszönöm szépen.
Még 1 dolog, amit nem értek:
Az komoly, hogy 15-20 ismétlés szám lenne a szálkásítás? Nekem is valami hasonló szériaszámot adtak meg, de azt meg sem éreztem. És ennek minimum a 4xesét csináltam.
Előzmény: Kirké (2727)
beny Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2726
Kedves Többiek!

Attól pedig nem szabad megijedni, ha 2 ember nem ért egyet! Azért van ez a fórum, hogy mindent meg lehessen vitatni. Bár fájó pont, hogy a hozzászólásaimat kötözködésnek veszi Kirké, de ennek ellenére én mégis veszem a bátorságot, és volt képem megkérdezni valamit. Amire sajnos még nem érkezett válasz! Egyelőre csak kicsi és az óriási közötti különbségig jutottunk el,de ez nem volt kérdés...

Mindenkit puszil:-))))
Beny

beny Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2725
Köszi, Lappa! Aranyos vagy! Csak az zavar, hogy Kikré nem ad választ a kérdésemre!

Akkor még 1x utoljára, idézek az előző hozzászólásomból, hátha most sikerül:

Ezt írtad, Kirké:
"kis súly - nagy széria - nagy ismétlésszám", hiszen ez köztudottan a body szálkásító verziója. Amit én csinálok, az ehhez ugyan hasonló, de mégis más: kis súly, kicsike mozdulatok, számolatlan ismétlés, egészen addig, amíg érzem, hogy szinte szétég az adott izom.

Ezt írtam én:
Szerintem semmi különbség nincs a kettő között. Kicsike mozdulatok, erről csak az jut eszembe, hogy mondj nekem egy olyan erősítő órát, vagy akár géppel való edzést, ahhol az a lényeg, hogy óriási mozdulatokkal végezd a feladatot.

Mondj nekem 1 példát, és ha ennyire zavar az óriási, akkor helyettesítsd be pld.: a "nagy" szóval, vagy ennek szinonimáival.

Akkor most mi is a különbség? Ez volt az egyetlen kérdésem, semmi több. Bocsánat, ha bunkónak tűntem és beléd gázoltam.

Válaszod várva,
Beny

kockasfulunyul Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2724
Lappa, volt egy fogadásom rá, hogy ilyen jellegű lesz a hozzászólásod. Nem csaalódtam benned. :-)
Előzmény: Lappantyú (2722)
Lappantyú Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2722
Gyermekeim, itten jöttem igazságot osztani: mindenkinek igaza van! :-)
[ismeritek a történetet, amikor a kölykök közül az egyik rossz otthon és mindhárom testvér kikap, mert az anyuka szerint nincs neki ideje kibogozni ezt a gubancot]

:-)

Vigyázzatok, na, mert az internetes kommunikáció olyan, mint az április: úgy tűnik, hogy azt írom, amit gondolok, aztán meg mégse megy át vagy mégse úgy.

Kirké módszerét a kondigépeken én például tökéletesen értem és bizonyosan istenkirályság, csak én se szeretem a konditermeket, mert akkor nem vagyok otthon és én otthon sokkal jobban szeretek lenni, mint konditeremben. :-)

A talin meg én ott voltam és tanusíthatom, hogy a Kirké egy nagyon kedves lány és egyáltalán nem kötözködős vagy efféle, ettől persze még van egy sor olyan dolog, amiben nem értünk egyet.

Na. Szóval szélvitorlákat behúzni, egyen mindenki valamit vagy fusson egy kört, az jót tesz. :-)

Lappa_moderátor gyanánt :-)

Zaporozsec Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2719
beny, már eleve amit leirtál olyan, hogy be sem teszem oda a lábam (bár a magazin tényleg dícsérte, de persze az csak reklámanyag)...
Szóval lehet hogy meg kellene próbálkoznom a Mammuttal, de az anyagiakat még meg kell fontolnom mert mostanság egy kicsit lemerülök e téren (hajjaj :( Egyelőre marad a jóga (még egy alkalomra szól a bérlet) meg az Alexandra, mert az 4850.- 10alkalom ameddig csak tart, akár egy évig :))) meg a reggeli futás, stb stb. szóval a fusi de hatásos módszerek.
Plusz engem ne méregessen-nézegessen az Emberen kívül senki, még ha nő is 8-)))

Zé_marad az eddig bevált ráadásul pénztárca kímélő módszernél mert egyéb kényeztetésekre vágyik :)))

Előzmény: beny (2717)
beny Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2718
A kérdésre megint nem válaszoltál! De terelésben is jó vagy!
Mindegy, hagyjuk! Elbeszélsz mellettem.
Minden hozzászólásomban rosszat feltételezel. Pedig egyszerűen csak kíváncsi voltam, hogy miben nyilvánul meg a Te egyéni sílusod.
De különbséget nem találtam.

A talira pedig sajnálom, hogy nem tudtam elmenni, de Anyukám rosszulléte fontosabb volt. Majd a következőre elmegyek.
A fotókat láttam, amiken Te is rajta vagy, én biztos, hogy nem ismertem volna Rád, az Iszoldás kép után.

Előzmény: Kirké (2716)
beny Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2717
Kedves Zé!

Olyan sokszor nem voltam, több okból is kifolyólag!
Be kell jelentkezni (ugyanúgy, mintha pld. solarimuba mennél, hát ez sem túl szerencsés, igaz?), meg kell mondanod, hogy hánykor akarsz menni és maximum 1 és fél órát maradhatsz. Ha éppen nincs hely, akkor nem mehetsz, attól függetlenül, hogy a bérlet árát már kifizetted.
Első alkalommal megmérnek, hogy hány kiló vagy, mell, csípő, derék , comb. Ezt fel írják a kartonodra. Aztán tőlem megkérdezték, hogy mit szeretnék, mondtam, hogy szálkásítani. Csináltak egy edzéstervet, ímmel-ámmal megmutatták a gépeket, amikre a bejelentkezés ellenére mégis várni kellett.
Nekem olyan kevés ismétlésszámot írtak elő, hogy első alkalommal a 4xesét csináltam meg az előírtnak, és még bírtam volna.
Mire vagy még kíváncsi?

Előzmény: Zaporozsec (2712)
Kobzoska Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2715
Á, dehogy, mitől lennénk?!

H_G, ezzel a pici sütivel kívánok neked utólag is boldog névnapot, ki se nagyítottam, hátha így még kevesebb benne a kalória.

Előzmény: H_G (2710)
beny Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2714
Szia H_G!

Így már korrekt:-), én ebből a fajtából a joghurtot szoktam enni, az is 1,4%-os!! És fincsi!
Különben én már éhes vagyok, és zöldség egyveleg lesz az ebéd! Már várom...

Zaporozsec Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2713
(most látom mennyiszer leirtam a tömve van-t :)))
Előzmény: Zaporozsec (2712)
Zaporozsec Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2712
Már megvolt az ebéd: kis párolt rizs, párolt zöldség, 2 icipici (kb 4cm átmérőjű) husika. Egy áfonyás joghurt mint desszert. Azt hiszem nagyon jól laktam és egy csepp bűntudat sincs (minek lenne, hisz csupa egészség! :)))
Szóval teljesen helyrejöttem magammal, főleg, míg mozgok.
Kirkének köszi a tanácsokat meg az árinfót. Nagyjából én is ennyire saccoltam. Az Alexandránál is ennyi, de ott tömve van a hely, nem szeretem ha tömve van. Mammut is tömve van?
Beny, erről a klubról amiről irtál olvastam a Diéta és Fittness (reklám helye) magazinban és ott persze csupa jót irtak meg hogy mennyire igényes... mesélnél még erről a helyről egy kicsit?

Maminti Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2711
Köszi szépen, nagyon aranyosak vagytok... :)

Végülis ki is lehet engedni abból a fehér ruhából...

H_G Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2710
Beny!

Hogy legyen végre a topikban valaki aki önmagát szidja :) beismerem, h. pontatlan voltam a múltkor! Most elolvastam az Avonmore Light kefír címkéjét és nem 1%, hanem 1,4.

Lányok, nem vagytok ti véletlenül éhesek? ;)

beny Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2709
Nem, dehogyis! De azért arra kíváncsi vagyok, hogy Te minden kérdésemet kötözködésnek veszed, mert ha téged ez bánt, akkor inkább nem kérdezek.
De a félreértések elkerülése végett, tényleg érdekelt, hogy mire is gondolsz pontosan!
Kiváncsi voltam, hogy mi a különbség a között, amit én írtam és, amit Te csinálsz.

Ezt írtad:
"kis súly - nagy széria - nagy ismétlésszám", hiszen ez köztudottan a body szálkásító verziója. Amit én csinálok, az ehhez ugyan hasonló, de mégis más: kis súly, kicsike mozdulatok, számolatlan ismétlés, egészen addig, amíg érzem, hogy szinte szétég az adott izom.

Szerintem semmi különbség nincs a kettő között. Kicsike mozdulatok, erről csak az jut eszembe, hogy mondj nekem egy olyan erősítő órát, vagy akár géppel való edzést, ahhol az a lényeg, hogy óriási mozdulatokkal végezd a feladatot.

Tényleg nem kötözködni akarok, csak néha olyan fura dolgokat írsz... Mint már annyiszor írtam eszem ágában sincs megkérdőjelezni a Te profizmusodat, de erre csak bizonyos határig vagyok képes. Amikor már valami túlzásba visznek és bizonygatnak, akkor már képtelen vagyok ugyanúgy állni a dolgokhoz.

üdv.:
Beny

Előzmény: Kirké (2708)
beny Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2707
Akkor mi is a Te saját találmányod? Segíts megtalálni a gombolyagot...:-)
Előzmény: Kirké (2706)
beny Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2705
Sziasztok!
Ellent kell mondjak, a kifejezetten női termek pozitívumával. Én is jártam egy kifejezetten női terembe, Fit-formának hívják. Hát el kell, hogy keserítselek Kirké, hogy sajnos itt is megtalálhatók a műmellű, műkörmös műnők. Akik szintén megjátsszák magukat, bár abban biztos igazad van, hogy itt kevesebben vannak, de sajnos mindenhol megtalálhatók.
Nekem például egyáltalán nem jött be a súlyemelgetés, de csak azért nem, mert számomra nagyon unalmas, nem élvezetes, bár tényleg hasznos lenne, ha csinálnám.
Kirké, mit is neveztél a saját találmányodnak? Kis súllyal, magas szériaszámmal való edzést? Vagy csak az elnevezést? Vagy csak elvesztettem a fonalat?

Üdv.:
Beny

Előzmény: Kirké (2703)
nyuszibogár Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2704
Mesterséges, a szervezetnek nem szükséges anyagokat tartalmaznak. Szerintem max. annyit érnek, hogy ha már megvetted őket olyan rohadt drágán, jobban oda fogsz figyelni arra, hogy mit eszel, meg mennyit sportolsz.
Én szedtem őket egy ideig, de semmi változást nem tapasztaltam magamon, pedig ugyaannyit ettem meg sportoltam. Az egyik lány meg a konditeremben állította, hogy elkezdett nőni a szakálla a karnitintől:)
Ha már annyira akarsz valami ilyesmit, igyál gyógyteákat, azokból is van fogyasztó meg zsírégető meg anyagcsere-serkentő.
Előzmény: Kobzoska (2697)
Zaporozsec Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2702
Kedves Maminti!

Hallgass Lappára kérlek. Ne szomorkodj, hisz annyi minden van aminek lehet örülni: tavasz van, kisüt a nap (bár nem ma :))), olvass egy jó könyvet, sétál nagyokat a szabadba, stb... dehát tudod Te!

Üdvözöl
Zé_aki lassanként egyensúlyba jön magával meg a világgal és hagyja az optimista énjét érvényesülni

kockasfulunyul Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2701
Tényleg ne búsongj. Én is az esküvőmre akartam szép vékony lenni, aztán nem sikerült végigmennem az úton. Igaz, nem volt rossz az se, de azért nem az a kosztüm méret... :-)))
Előzmény: Maminti (2698)
Kobzoska Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2700
Szerintem se búsongjál, majd amikor igazán megérik a helyzet a változásra, akkor úgyis sikerülni fog.
Lappantyú Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2699
Ne bujdokolj és ne szomorodj. Ha nem megy, hát nem megy, jó lesz ez így is, inkább fogadd el magad úgy, ahogy vagy, minthogy rosszkedvű legyél és bűntudatod legyen minden percben.

Mostanában én is úgy éreztem, hogy egy kicsit sokat foglalkoztam az evéssel, a diétával, a mozgással, így tudatosan visszavettem belőle, mert nem erről szól a világ. Legalábbis nem csak erről.

Asszem csak akkor van értelme bárminemű diétának és mozgásnak, ha az ember kedvet is érez hozzá. Nem pillanatnyi kedvről van itt szó, hanem olyan hosszú távú kedvről.

Tudom, ezt sokan másképp gondolják, de én a másképp gondolóknál azt látom, hogy mindig van kedvük az egészséges életmódhoz, nem lankadnak vagy ha mégis, az csak pillanatnyi lankadás, amit tényleg könnyű túllépni. Azt is tudom, hogy az én módszerem bizony kevésbé eredményez tökéletes alakot. De boldog lelket, azt talán igen. Az én olvasatomban az utóbbi fontosabb. :-)

Meg az is lehet, hogy nem is így van.

off. Kirké, nem feledkeztem ám el rólad, csak az utóbbi napokban sokat kellett melóznom, este meg már nem bírtam a monitort nézni, de hamarosan megy a válaszlevél! on.

Lappa

Maminti Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2698
Köszi Lappa, megvagyok, csak éppen bujdoklok, mert sehogy nem megy a fogyás és a hangulatom sem az a hajde. Viszont most, hogy elolvastam a lemaradásomat, sikerült lebeszélnem magam arról, hogy kimenjek a boltba egy pingui-s vagy milyen nasiért. :)
Kobzoska Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2697
Eszembe jutott valami egész más.
Zsírégető tabletták.
Mit tudtok ezekről? Nem akarok velük élni, de mostanában a tornaterem öltözője tele van ezeknek a vackoknak a plakátjával. Semmi leírás, csak a neve, meg az akciós ára. Szóval ez én érdeklődésemet felkeltették, de csak ennyi.
kockasfulunyul Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2696
Én eddig életemben egyszer vettem súlyzót a kzembe, mikor a férjemnek vettem egyet. A bicepszemet attól még megnézhetitek... vannak más módszerek is. Nem vagyok a segédeszközök híve.

Amúgy nekem a "nagy csoportos izzadás" sosem jött be. Sok minden eltereli a figyelmemet, jobban ellazsulok, szívesebben kihagyom. Ez a reggeli torna viszont biztos és amióta elkezdtem, egy hétköznapot se hagytam ki belőle...

Előzmény: Kobzoska (2695)
Kobzoska Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2695
Én ugyan csak egy kis laza callaneticsre járok, de ott is szoktunk súlyzózni. Az edző szerint lányoknak elég kéthete egyszer súlyzót venni a kezébe. Szerintem ez azért elég kevés, ugye?
Előzmény: Kirké (2692)
Zaporozsec Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2694
Kirké, ez nagyon jó ötlet, kár hogy a konditermekkel mindig megjárom, de ezt már egyszer megbeszéltük (meg azért anyagiakban sem olyan olcsó...). De most nyílt egy az Őrsön, csak nőknek, azt majd megnézem. A Mammutos mennyibe kerül?

Lappa, tegnap elhúztam, mert annyira éhes voltam. Ettem két barnakenyérből készeült pirítóst, sovány tejfölbe kevert márványsajttal, paradicsommal, paprikával. Hú, de jól laktam tőle!

Zé_ ma valahogy energikus

DéZsé Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2693
Ez a body light dolog engem izgat! A gyakorlatokat saját tapasztalat alapján kisérletezted ki, vagy valami könyvből olvastad?
Egyébként szerintem is sokkal szebb egy izmos nő, mint egy gizda, hát még egy kövér! :-)
És minden nap súlyzózol?
Előzmény: Kirké (2691)
Zaporozsec Creative Commons License 2001.03.12 0 0 2690
kockás, én inkább lennék szépen izmos mint gizda... csak ne lenne annyival több munka, de szerintem az sokkal de sokkal esztétikusabb.

Zé_alapban jó vállas :)) és szeret súlyzózgatni, csak mostanság elhanyagolgatta (pedig van neki otthon 2 db kék színű)

Előzmény: kockasfulunyul (2689)
kockasfulunyul Creative Commons License 2001.03.12 0 0 2689
Nem nyugtatom én magam, de a tények tények. Ha mellém állítasz akár 56 kg-osan egy ugyanolyan súlyban lévő lányt, aki nem olyan izmos, mint én, teljesen másképp néz ki. A nővérem pl. vékonyabb alapban, de mikor alá mentem súlyban, akkor is őt dícsérték, hogy milyen szép vékony. Pedig én magasabb is vagyok nála. Az izmaimtól másképp nézek ki (na most mindenki azt fogja hinni, hogy valami Ms. Universe vagyok, vagy mi... pedig nem).
Előzmény: Kirké (2688)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!