Blaze meg Bruce sem játszottak együtt soha, csak egymást váltották a bandában, éppen úgy, mint Hughes és Glover 73-ban. Egyébként ők dolgoztak együtt. Governek volt egy szólóprojectje 76-ban, a Butterfly Ball, azon Hughes énekel. No, de ez egy szomszéd topic témája...-))
Blackmore-Gillan együtt a közelmúltból?? Na, annak reszeltek...-))
Egy kicsit off, de úgy látszik, máshol, például a Purplenél sincs olyan nagy baj egykori és jelenlegi tagok között. Airey mellett Glover és Hughes mosolyog.
A srácok nagyon belemelegedtek a dologba. Csak nehogy csalódás legyen a dologból, mivel ez nem egyedi lemez, hanem gyárilag készült belőle ilyen "dedikált" sorozat. Mondjuk tényleg szép de ennyit nem ér.
Szerintem meg fog jelenni. A Flight 666 egyik részében Malibuban Kevin és Steve AMOLAD számokat kevernek, szerintem ennek a hanganyaga lehet. Legalább is remélem. Amúgy Shirley honlapján már régen fent van, hogy elkészült vele.
"Az említett maiden dalok pedig nagyjából tökéletesek úgy ahogy vannak"
Én konkrétan csak egyet említettem, a Greater Goodot. :) Szerintem ettől függetlenül jó szám, az instrumentális része az egyik legjobb része az AMOLAD-nek. Csak az utóbbi 10 évben Steve gyakran átesik a ló túlsó oldalára: néha olyan témákból ír 9-10 perces darabokat, amik ütősebbek lennének 6-7 percben. Lehet hogy nem is a Greater Good a legjobb példa erre, hanem mondjuk a Dream Of Mirrors: ne mondd már, hogy egyszer sem tekertél még bele...
A Chronology pedig bár nem rengeti meg alapjaiban a műfajt, (nem is ez volt a cél), a három számban nem ismétlődnek túl sokszor egysoros refrének, és minden témát csak annyira bontanak ki, hogy véletlenül sem tűnik vontatottnak az anyag.
No, ennyi meg egy bambi, erről nem tudok többet elmondani, kéremkapcsojjaki. :)
Jó anyag, jó lesz ez. A "Close To Me" intrója a legmaidenesebb rész szerintem, teljesen X-Factor utáni Harris, de nincs ezzel gond, szépen építkező, jól megkomponált nóta.
A "Warning" refrénjét is jól összeraktátok, faszányos. Ez nekem hangulatilag inkább a Tyranny Of Souls mint Somewhere In Time.
A legjobban az tetszik, ahogy a dalok szerkezetét eltaláltátok. Harris újabban gyakran esik bele abba a csapdába, hogy a kelleténél mintha 2-3 versszakkal többet zsúfolna egy adott számba (Greater Good Of God), vagy hogy egysoros refréneket ismétel hatvanhatszor. Itt szerencsére nem áll fenn ez a probléma, a dalok könnyen hallgathatóak, izgalmasak.
Sziasztok!Eladó cd-im:Dance of,Rock in Rio,Matter Of,The Number,Seventh Son,Death On,Powerslave,+egy póló és egy pulcsi.Érdeklődni a bandika_84@hotmail.com címen lehet! Üdv Bandi
Fejben nekiálltam összszedni az "álláshalmozó" Kiss Zoli zenekarait: Maidnem, Wisdom, Chronology, Age Of Nemesis, Ego, Piramis Plusz, Special Guest (ha még aktív ez a formáció) - meg még amiről nem tudok esetleg.
És emellett még úgymond civil melója is van, igaz? Minden tiszteletem a fanatizmusáé...
A megállapításaiddal amúgy teljesen egyetértek, bár kicsit meg is döbbentett, hogy így kijön belőle a Sventh Son és Somewhere íz. Ezt egy külső nyilván jobban hallja, mint mi. Amúgy ez a két kedvenc lemezem és az alakuláskor konkrétan meg is fogalmazódott bennem, hogy ennek a két lemeznek a hangulatából jó lenne valamit továbbvinni. Eddig nem gondoltam, hogy ez sikerült volna, de ezek szerint részben talán mégis. Mondjuk én nem csak a slágeresebb jellegére gondoltam eredetileg, hanem a progresszívre is, hiszen egyebek között pont ettől a kettősségtől lett óriási ez a két lemez szerintem. Szóval nálunk is lesznek agyasabb témák is a lemezen majd, sőt egy eposz szerű dal is íródik.
Természetesen nem sértődünk meg, sőt nagyon is kíváncsiak vagyunk az emberek véleményére, de igazából nem is nagyon akartuk a világot megváltani. Persze igyekszünk egy ránk jellemző hangzást kialakítani, de a zenével kapcsolatban úgy gondoltuk, hogy a "közönségünk" valamiféle dallamos, helyenként agyas, de nagyjából hagyományos metált vár tőlünk. Persze elképzelhető, hogy kicsit lehetnénk merészebbek is, de igazából ez jön belőlünk, mivel ilyen zenéken nőttünk fel. A hatásaink nyilván benne vannak, de Maidenesnek például semmiképpen sem mondanám. Olyan eredetiek persze úgysem tudunk lenni, mint a Maiden. Olyan 10-20 évente egy születik és nyilván nem mi leszünk a következő ilyen kaliberű csapat, ez egyértelmű. Most egyenlőre várjuk az emberek meglátásait. Én bizakodó vagyok, mert már elég sokan jelezték, hogy nagyon tetszenek a dalok. Szóval majd idővel meglátjuk, hogy mi kerekedik ki ebből a dologból.