Sziasztok! Adott egy 2005os 1,9pdtdi golf v, olyan problemam lenne hogy hidegen eleg erdekes morgo, mintha muanyag surlodna muanyagon hang jon a motorterbol, miutan bemelegedett elhallgat, talakozott mar valaki ilyennel? Gyanakodom a szijfeszitore mivel mar erett a cserere, lehetseges hogy o a ludas?
RCN210 néven találod meg. A rádiója nem olyan erős mint a gyárié, ezért a helyi adók nagyobb távolságban gyengébben foghatóak, az országosak persze jól szólnak. Nálam a soproni rádió Soprontól 40km-re is recsegés nélkül szól.
Enyémbe RCD300 volt, hangzásba semmivel nem rosszabb. Többen építették már golfba, passat B6-ba, eddig mindenki csak dicsérte.
A beüzemeléshez kell egy ISO kábel, valamint a kocsi can-bus rendszerével össze kell kötni. Ez annyit jelent, hogy a klímavezérlő 2 szál can-bus kábelét le kell párhuzamosítani a rádióéval .
szerintem az aux sem hozza azt a minőséget, mint amit usb-n keresztül kapnál. Ha mindenképp ragaszkodsz a gyári rádióhoz, akkor az alábbi lehetőségek vannak (nem tudom, hogy így direktbe működik-e):
Létezik digitális cd-tár/ cd emulátor ami tud kezelni aux-ot, usb-t, és memóriakártyát, a bővített változat bluetooth-t is, ilyenem volt nekem is beépítve. Létre kell hozni a pendrájvon CD01....CD06 mappákat, és abba lehet válogatni zenéket, a zene infók nem jelennek meg a rádión, csak track1....:
Bár ennek a bekötése kicsit macerásabb, de semmi ördöngösség nincs benne. A hozzá mellékelt kábel 2 leágazó vezetékét kell rákötni párhuzamosan a klímavezérlő CAN kábeleire. Ezután fog működni a gombok háttér világítása és a bluetooth is. TP közlekedési infót nem tudja. Viszont BT-n keresztül hallgathatsz zenét, vagy telefonálhatsz is, beépített mikrofonja van. 1 az 1-be a gyári helyére passzol, a színe sem eltérő, jelenleg nekem is ilyen van bent.
Sziasztok! Keresek olyan kábeles megoldást amivel tudnék zenét hallgatni (VW Golf 5 /1k/ 1390 cm3 59 kw ) Gyári cd-s rádió van benne amit nem akarom kiszedni.
Transmitterem van de eddig nagyon ráfizetéses a dolog mivel ha beteszem a zenét elég rendesen sistereg.
AUX kábelezére gondoltam, kézikönyv alapján ha lenne benne egy AUX kábel akkor a CD lejátszón menne a zene.
Előre is elnézést kérek a megfogalmazásért hozzá nem értésből ered :)
Valaki tudna segíteni ? Golf 5. 1.6 benzin 74 kw. 102 l. Hidegen terhelésre a porszívó motor után közepes gázadásra is ugrál az alapjárat, vagy 2100 marad és pörgeti míg a motor nem melegszik 1 kicsit. Melegen ritkán jelentkezik. Hibakód : 2 lagos szekunder levegő szabálytalan áramlása !
Más hiba nincs, géppel működtetve minden működik !
Helo! 2006 Golf V 1.9TDI A könyöklő alatt van egy USB csatlakozó, ami elvileg olvassa a pendriveot mint CD-lejátszó. Beledugtam a pendriveot be is olvasta " Track 1 ", de nem indult el a zene és tovább sem tudtam léptetni.. ( a pendrive NTFS(alapértelmezett) formátumú ) Valakinek ötlet? Válaszokat előre is köszönöm ! :) Szép napot!!