Sziasztok!
Bajban vagyok! Nem tudom eldönteni, hogy milyen tv-t vegyek? 106 cm es LGplazmát 180e ft-ért(ugyanilyen 160 e ft, de noname)vagy ekkora méretű, de drágább lcd-tv-t.Már van egy 16/9 es 96 cm-es vierám, de az megjelenésekor kicsit húzós volt...most harmadannyiért van picivel nagyobb átlójú...(más márka)és jó-e az egytuneres, amelyben a fele képernyőt monitorként, a másik felét tv-ként lehet használni..?
véleményetek?
Samsung - LE-37A656A1F TV-t néztem ki, ugye ez Full HD. De amikor rámentem az internetes boltokra ott mindenhol azt találtam hogy HD Ready. Illetve van ahol azt hogy, Full HD LCD tv Képernyö: HD ready.
Tv guruk, egy hatalmas kérdésem lenne! Kérlek segítsetek. Tv vásárlás előt állunk. 3kérdésem lenne. Az első. Megéri full HD-ra beruházni? Mert most tuti nem használjuk ki, és még PAL adás jön, de a későbbiekre gondolva. (Blueray, Hd adás) Egetverő a külömbség? A második. Tudom, nem egyszerű a kérdés, de LCD vagy Plazma. 102-106 cm-es tv-ről lenne szó a nappaliba. A harmadik a legnagyobb. Valaki rákukkantana ezekre? Tudom, nagy kérés de hátha...
Samsung le40a551p2r Sharp lc 42x20e Sony kdl-40v3000
Talán a "szolgáltatás" minőségén túl szerintem sokkal fontosabb az egészségügyi mégse-annyira-káros hatása. Manapság az ember baromi sok órát tölt TV/monitor elött, LCD-től nem fog bevérezni a szemed, legfeljebb ha elfelejtessz pislogni az izgalomtól vagy bármitől :)
Rosszul közelíted meg a dolgot. A "lapos" tévék tök új, más élményt, szolgáltatásokat nyújtanak, nemcsak arra valók, hogy nyomon kövesd a Barátokköztet... Ezért hülyeség alapdolgok, megbízhatóság stb. szempontjából összehasonlítgatni a képcsövesekkel.
Pedig szerintem érdemes lenne elolvasnod ezeket a dolgokat is, mert egy csomó olyan dolog befolyásolja a jó tévézést, amiről nem is gondoltad volna, szóval nem árt elolvasni szerintem, veszíteni nem fogsz vele:)
Itt én csak a TVket nézegettem itt a műszaki adatok nem nagyon érdelnek igazság szerint:( Tudjam mennyi a felbontása aztán nekem enniy bőven elég is volt. Ja és persze a külső sem utolsó:)
andika23! a Panasonic LCD amit linkeltél PLL szintézeres működésű, az nagyon jó. Ezen kívül IPS-alpha Full-HD LCD panel van benne, ami szintén királykategória megtámogatva V-Audio Surround hangrendszerrel. ez az egyik legjobb választás
Én szívem szerint Panasonic Full HD plazmát vettem volna 42-eset, de a plazmák fogyasztása miatt inkább egy 40-es Full HD Samu LCD mellett döntöttem. Tudom azt mondják, hogy aki 300 ezret ad egy TV-ért annak nem számít az a napi plusz X forint, de nálunk kis gyerekek vannak akik egész nap nyúzzák a rajzfilmeket és nem akarok ez miatt plusz ezrekkel több villanyszámlát fizetni. Úgyhogy ha plazma mellett döntöttél és a Panasonicot javaslom. Vagy a Pineer Kuro-t. :-)