Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Igen tisztelt Moderátor! A Szociális Fóbia topikból nagyon szeretném ha kitörölnék az 5144 -es hozzászólásom! Nem szeretném ha rámismernének! Köszönöm! És elnézést de nem gondolkodtam írás közben...
Hekköltem rajta még egy kicsit, akinek ez is kevés azokat meg gyengéden fogjuk elirányítani a megfelelő helyre, azokkal nem lehet mit kezdeni, nekik szakápolói segítség kell.:-)))
Hát nem. Egyébként aki tud olvasni, annak a topik címe is elég lenne, de a tetejébe még felette ott is van, hogy Fórum » SOS Fórumcsoport » Moderáció - SOS ». Színtiszta funkcionális analfabétizmus.
Írjátok be ezt a dolgot kétméteres piros betűkkel valami könnyen megjegyezhető sorszám alatt, és ahányszor jön egy analfabéta, csak annyit kell felelni neki, hogy GOTO 850. :))
Ez meg PoliDilis topicban van, ott reklamálj. És előző hozzászólásom rád is vonatkozik, légyszi olvassátok már el hogy ez a topic mire való és milyen segitséget lehet itt kapni.
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy itt az SOS fórumcsoport ügyeivel foglalkoznak. Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
Van egy kérdésem, kérésem. Egyéni bejelentés alapján lehet nick-et törölni? Ha igen, akkor szeretném kérni a Viking Kaos Tuzsér és Tuzsér Erdért SE fórumokba író TiBBi... nicknév alatt álló személy végleges törlését. Miatta rossz fénybe került a Viking Kaos szurkolói csoport és attrocitások is történtek egy football meccs után a hozzászólásai miatt. Megtámadták imádott csapatunk egyik játékosának az édesapját, lányok nyakából kiszedték a Viking Kaos-os sálakat stb. Ha lehet kérnék személyes üzenetben tájékoztatást.
Szeretném megkérdezni a moderátorunkat, ha én az sos forum csoportban segiteni tudok egy-két embernek a fogyokurában de csak ugy hogy megadom az email címemet mert szükségem van a súlyára, test magaságára ammit nem hiszem hogy ország világ elé tárna szivesen, azok alapján tudok személyre szóló (ingyenesen)testsuly-indexet elkésziteni és segiteni. Ezt megtehetem-e? Elöre is köszönöm a válaszát. zsóka