HELLÓ GENERÁL sajnos én is ilyen bajjal szenvedek nekem ki rakta a stopot is mind a kettőt és le ált utána be indult de nehezen indult már előtte is jövő héten megyek agyi vizsgálatra csak gondoltam hátha tudnának itt fel világosítást adni a fórum társak .
sziasztok én egy új tag vagyok itt a fórumon és szeretném ha tudnátok segíteni nekem is egy vivarom van ami mostanában nehezeben indul és most meg mind két STOP lámpáját ki rakta előtte meg indításoknál be indult de le is állt. ara mondták immobil bajt. lehet ősze fügés a kettő között. KÖSZÖNÖM..HA IRTOK
Azzal az észrevétellel - kérdéssel fordulnék Hozzátok, hogy ti találkoztatok-e már azzal a jelenséggel amivel én most a hidegebb időben? Miszerint, reggel elindulok az autóval (vivaro 1.9 DTI), és menet közben szépen melegszik a hűtővíz hőmérséklete. Néhány km múlva be is áll a mutató rendesen a 90 fokra, fűtés megy stb. DE...Van, hogy 1-2-3-5 percet állnom kell és ilyenkor nem állítom le az autót és a hűtővíz elkezd kihűlni. kb 5-10 perc múlva fekszik a mutató (kihül a víz), de csak akkor, ha nem használom a belső keringtetést.
Ellenben több km után (pl 15-20km) már nem csinál ilyet. Esetleg ötlete valakinek?
Ígéret szép szó, íme a relék egy 2012-es Passenger-ben.
A 3 sorban lévő relék fotózása elég nehéz, ezért 2 képen van a teljes igazság. A nagy sárga relé jó támpont, attól jobbra a 4 keskeny reléhely legteteje a ködfényszóró (a képen már beépített sárga csíkos relével), alatta a 2 rövidzár dugóból az alsó a helyzetjelző, a felső nem tudom mi.
A második képen a nagy sárga relétől balra látszik a hátsó 12v-os csatlakozó reléje (szép fekete a sok ronda rózsaszín között).
Az általam látott leírásokban csak 2 sornyi relé látható, úgy látszik az X83 projektben a dokumentáció frissítését a Franciákra hagyták... :)
Van egy 2006-os traficom, ami a következő hibát produkálja. Néha órákra elmegy az irány jelző, és az elakadás jelző, majd újra működik. Néha hetekig semmi baja, majd újra kezdi.
szevasz, befordítod elektromosan a tükörlapot úgy, hogy mikor oldalról ránézel, a tükörház, és a tükörlap közt be tudjál látni, hosszú nyelű erős késlappal benyúlsz, és amit a zsolti belinkelt, van egy 6cm átmérőjű karika a képen, erre pattan rá kívülről a tükörlap karikája, namost benyúlsz késsel a karikáig, és egy határozott mozdulattal kipattintod, ennyi
nekem a tükörlapszálak voltak elszakadva, a tükörlap hátulján, ahol van a rácsatlakozó, nem lehet megcsinálni, holott látod a hibát, nem lehet forrasztani
Meg van dicsérve az olajad. A csávesz ma cserélte le. Össze hasonlította azzal amit nálunk vett a Renault márkakereskedőnél és képzeld el hogy a tőled kapott sötétebb meg sűrűbb is.
Köszönöm a választ.Itt Ukrajnában néztem egy internetes boltban és van Renault turbó ami drágább mint a Garrett.Megrendelem a Garrettet és meglátjuk,hogy jó lesz-e.Balesetmentes jó utat mindenkinek.
Egy patkány beköltözése miatt le kellett bontani a felső kárpitot. Ekkor láttam hogy a csomagtér felett a kárpitban ki van alakítva 2 hangszórónak hely. A vezetékkötegből pedig a mi a hátsó lápákhoz megy le van ágazva egy fehér kétpólusú csatlakozó, mind a két oldalon. Ez a hangszórók csatlakoztatását szolgálja, vagy valami más? Ha nem szólal meg a hangszóró akkor, hol lehet ennek a vezetéknek a vége, vagy hol tudok hang kábelt találni benne. Az ajtókban és az első szélvédő előtt van jelenleg működő hangszóró.
Üdv. Turbónyomás szabályzót hol tudok venni? Tartalékba kellene ha megadná magát.Cseréltem már régebben de az oppppel szar-vízben drágaságok vannak.Köszönöm ha tudtok segíteni.
Sziasztok,meghalt a turbóm a Vivarómban és azt szeretném kérdezni,hogy a Garrett márkájú turbó az milyen?Jó vagy nem annyira jó?Vagy vegyek bele inkább Renault márkájút?
2003-as Trafichoz lenne szükségem bontott ablakmosó tarályra,sárvédő belső műanyag borításra és még pár apróságra.Siófokon vagyok,hol lehet a legközelebb Vivaro,Trafic bontó?Vagy megbízható webshop?