Megromlott eü.állapotom, valamint időhiány miatt csepeli, 72 m-es lakásom takarításához keresek segítséget kéthetenként szombat vagy vasárnapra cca. 4 órás elfoglaltságra.
Nem kell elpakolni, mosni, mosogatni, vasalni (ezeket én is meg tudom csinálni), viszont segíteni kellene ablakot pucolni, beltéri ajtókat lemosni, szekrények tetejét portalanítani stb.
Olyan hölgy jelentkezését várom, aki nem idegenkedik az "együtt takarítástól". Nem vagyok sárkány!!! :)
Ha van valaki aki magára ismer, kérem írjon egy bemutatkozó emailt órabér megjelöléssel.
Budapest 12. kerületében, Déli Pályaudvarhoz közel talàlható 60 nm-es lakásunkba keresünk lelkiismeretes, tisztességes bejárónőt, kéthetenkénti rendszeres takarításhoz, hétköznap délelőtt. Alkalmanként 4500,- Ft-ot tudunk fizetni.
Nagyobb, időnként elvégzendő feladatokért (pl. ablaktisztítás) alkalmanként külön díjazást adnánk. A lakásban egy közepes termetű, rövidszőrű kutya is él, így elsősorban kutyabarát hölgy jelentkezését vàrjuk.
A kutyával kapcsolatban a közelben lakók esetén tovàbbi munkàt is ajánlunk.
Jelentkezésüket a manoczi@freemail.hu e-mail címen fogadjuk.
Takarítást vállalunk,lehet lakás,társasház,iroda,üzlet számlaképesen is Budapesten és Pest megyében.több éves munkatapasztalattal rendelkezünk,luxus üzletek,takarításában is.Érdeklődni lehet a megadott elérhetőségen
Budapesten, a VI. kerületben a Nyugati pu. mellett levő 80 nm lakásunkba keresünk 2 hetente hétfő vagy kedd délelőtti kezdéssel rendszeres takarításhoz nemdohányzó, precíz, önálló, megbízható takarítónőt. Önéletrajzot árajánlattal és lehetőség szerint referenciával az alábbi email címre kérem: marta.szucs@gmail.com
Budapesten, Zuglóban található 50 m2 lakás 2 heti hétköznap délutáni rendszeres takarításához keresek nemdohányzó precíz, önálló munkavégzésre képes hölgyet. Referenciát és lehetőleg fényképes önéletrajzot árajánlat kíséretében az alábbi emailcímre várom: hazproject2014@gmail.com
Melinda (37) régóta dolgozik nálunk bejárónőként 2 nap/hét rendszerességgel, azonban jelenlegi munkáját kiegészítendő más családi házaknál/lakásoknál is szívesen vállalna hasonló munkát. Jelenleg főz, mos, takarít és minden háztartási munkát elvégez kiválóan, becsületesen és nagyon megbízhatóan! Ráadásul a társasága is kitűnő, igazán jó ember és lehet rá számítani :-)
Érdeklődni nála lehet a 70/365-4390 telefonszámon, de én is szívesen szolgálok referenciával.
Takarítást Vállalok családoknál!! megbiszhato Rugalmas,munkámra igényes, csalódást nem okozó. 39év Nő vagyok. Részleteket,telefonon,vagy személyesen. 1 próba nap Biztos referencia! Eddigi helyeimen is ez alapján Döntöttek. de referenciám is van. az ön elvárásai a legfonntosabak!!
Le Írni mindent le lehet,így nem írok többet. GYözödjön meg inkább.
Keresem azt a családot, házaspárt, ahol szükség van rám a lakás tisztántartásához. Ha úgy érzi, hogy munka és egyéb elfoglaltságok miatt nem jut ideje a takarításra, bízza rám nyugodt szívvel.
35 éves vagyok, heti-kétheti rendszerességgel vállalok takarítást magánlakásokban.
Keressen bátran, ha ilyen segítséget keres:
- pontos, megbízható
- tulajdonosi szemlélettel takarít
- nem dohányzik
- nem húzza az időt
Elérhetőségem: takaritasbudapesten@gmail.com
(Kérem írja meg a lakás alapterületét, a hozzávetőleges címet és minden mást, amit fontosnak tart.)
Alkalmi és rendszeres takarítást, nagytakarítást vállalok, elsősorban Érden, Törökbálinton, Budaörsön, Budapesten. Felújítások utáni takarításban is nagy tapasztalatom van. Kérése esetén referenciával.
Beszéljünk a részletekről. Elérhetőségeim: 0670/397-5027, szepenjol@gmail.com