nem, hát láttam őket gödöllőn, és izé, az elég protokollértékkel bír számomra, hogy ne mondhassák, hogy az a geci vincent még a fresfabrikra se jár, na és izé, idénre elég ennyi. :)
Vincent:
Megvan az előnye is, milyen csajok voltak...
Ha minden igaz láttam Jaksity Katát is, és ha minden igaz, akkor ma reggel is voltak a csigán (persze megint a Kata volt), szerintem szimpi a csaj, legalábbis nagyon őszintének tűnik.
Az új klipp kinek hogy? nekem kicsit kusza, de lehet, hogy öregszem.
Pau:
Miajó a staged.-ben?
Voltam, jó hangosan szólt, ebből következően annyira bűn rossz lett az összhang, ha szóltak a gitárok és az ének, akkor a dobból semmi sem hallatszott. Nagy kár...
Valóban rengeteg stagediving volt, én kicsit hátrébbáltam, így láttam, hogy néha stagedieing volt úgy vitték ki az embereket. Egyébként szerintem is rengetegen voltak több, mint a háromnegyed, és miattuk, mivel utána sokan elmentek.
A közönség is nagyon érdekes összetételű volt, úgy látszik most divat lesz a zenekar.
OutSider
Hát én inkább nem nyilatkoznék Szaszáról...:))
De amúgy szerintem jó volt a koncert, bár a közönség nem annyira teccet nekem. valahogy nem volt olyan nagy pörgés, meg az a sok visitozó lány...a legjobb az volt, aki előttem magassarkú cipőben ugrált a lábamon, de azért ezt visszakapta :)) birom az ilyen női pankrációt :)
Érdekes koncert volt. Furcsa volt Szaszát az Actionból egy színpadon látni a Fabrikkal. Együtt nyomták el a Taptapot.
A Lamentation-ba meg a Black-out-os Csányi-fivérek segítettek be.
Pityesz bemutatta az Arany Zsiráfot, először azt mondta, hogy körbeadja a közönségnek, de végül meggondolta magát. :))
Egész sokan voltak, nem tudom pontosan mennyien férnek be az Almássyra, de úgy 3/4 részben biztos megtelt.
Meghívott sztárvendégek: Kiss Tibor és Varga Líviusz (Quimby), Sub Bass Monster, Szasza (Sex Action), Vécsi Tibor (Korai Öröm), Csányi Brothers (Black-Out), El Presidente-VicLaz (S-Ex-epil).
most komolyan nem kesz vicc ez a jelolesi lista? ha mas nyert volna nemtommicsinalok.
amugy meg kesz vagyok a mahasz lista keszitett ki. az eladasi. basszameg.
Nem tudja valaki mi volt tegnap Arany Zsiráfon?
Ma volt az m1-en egy műsor, de ott csak a legjobb Pop és dance albumról volt szó. Állítólag nagy botrány volt, mert először a V-techet hozták ki az év poplemeze győztesének, át is vették a díjat, aztán pár perc múlva kiderült, hogy mégsem ők nyerték, vissza is adták egyből.
Óriási lehetett... :))
Ki nyerete az Év rocklemezét?
Brezol ! Meglett a jelszó ! Buzi kercsók...:)
Ha zsiráfot akarsz menj az állatkertbe !
De kinek kell az az aranyeres zsiráf ?
Mi az a freshfabrik ?
Ki indította ezt a topicot ?
És hol vagyok én egyáltalán...? :))
Úgy tudom a sztárzenekar a Nika lesz...