Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Megértem, hogy kitiltottak az én kifejezett kérésemre Zöpö által nyíitott topikból, amit autizmus-félik immáron kisajátitott magának, miután merészeltem beidézni autizmius-félix kifejezett felhívására a perverz gondolatait egy autista kislánnyal való közös meztelen pancsikolás rémképéről.
autizmus-félix egyetlen autizmus-specifikus honlap fórumán nincs jelen, csak itt és az iwiew-en, ezen helyeken próbál pácienseket gyüjteni egy esetleges közös pancsikolásra.
Mert autizmis-félixnek természetes, hogy délutánonként nyitott fürdőszobaajtó mellett szappanozza magát, hátha betéved a zuhany alá egy autiasta kislány is....
És kefdveas Kuri!
Ha félix ilyen jót tett veled, hát várjad, hogy a gyermeked mikor kezdi azt a szót is mondani, hogy lábaközött himbilimbi, közös pancsi-pancsi.
És javaslom, hogy akkor csak és kizárólag félixel kommunikáljál a saját fórumain, és az ALF-ról akár le is íratkozhatsz, ha edddig nem tetted meg......
Ezúton szeretném kérni, hogy az autizmus topikból legyen szíves eltávolítani RAINMAN-t, mivel a hozzászólásai már nem tartoznak a topik mondanivalójához. Kötöszködéseivel teljes mértékben elviszi a témát ezzel is akadályozza a lényeges hozzászólásokat és beszélgetéseket. Segítségét előre is köszönöm!
Kedves modik, kérném az anorexiásból a 34652. gyors eltávolítását, mielőtt még mindenki nekilát böngészgetni, mert roppantul nem odavaló és a topik jellegét tekintve káros.
A topik alcímében van egy figyelmeztetés, ott ezt jól összefoglalták. Ha te nem találod, akkor én sem fogom. Pontosabb dolgokat kellene tudni a topikról.
Máskor a megfelelő moderációs topikban kérjed, mert az itteni moderátorok nem biztos, hogy a közlekedésben is dolgoznak. Ezen a néven a topikot nem találom.
Gondban vagyok.Nyitottam egy topicot Loksim3D néven talán év elején vagy korábban. Talán a Közlekedés->Vasutas fórumon belül nem emlékszem. A baj az,hogy szőrén-szálán eltünt a fórum. Mi lett vele? Üdv.: Zoli
Igen tisztelt Moderátor! A Szociális Fóbia topikból nagyon szeretném ha kitörölnék az 5144 -es hozzászólásom! Nem szeretném ha rámismernének! Köszönöm! És elnézést de nem gondolkodtam írás közben...
Hekköltem rajta még egy kicsit, akinek ez is kevés azokat meg gyengéden fogjuk elirányítani a megfelelő helyre, azokkal nem lehet mit kezdeni, nekik szakápolói segítség kell.:-)))
Hát nem. Egyébként aki tud olvasni, annak a topik címe is elég lenne, de a tetejébe még felette ott is van, hogy Fórum » SOS Fórumcsoport » Moderáció - SOS ». Színtiszta funkcionális analfabétizmus.