És megcsinálta a Jóllakott Napközis :D, így 3-1neki. Ráadásul a másik asztalnál feljött Greene 2-2re és eléggé vezet az 5. frameben.
Nehogymár Ronnie és Paul is kiessen, az katasztrófa lenne...
Ja és köszi az infót!
Persze ezt csak azér írtam különbe, hogy már csak 39 kelljen. ;)
Ja meg az is érdekes, hogy amíg nem telik le az 5perc, addig nincs internal server error...
Na akkor belehúzok, 40 kell még a 200hoz. British Open végére meg kell legyen. :)
Az előző frame elég rossz lehetett Paulnak, csinált egy 61es framet, jól játszott és mégis Lee nyerte. Másikon 2-1 Ronnienak.
Nekem az "áááá Hángáriiii" teccik a legjobban. :))) Már előre mondom mindig. :D
Basszus közbe Lee visszajön a frémbe, pedig ezt már beírtam Paulnak.:( És a várakozási időben vissza is jött 2-1 Leenek.
akarom mondani: ...a másik asztalnál.... :))
Jól nyomja Paul ebben a frameben, másikon 2-0 Ronnienak.
megin OFF
mennyi a várakozási idő? mer csak nem akar letelni, és nem szólhatok hozzá addig. :(
Igen ez elég ciki már, de remélem az illetékesek olvassák és az elődöntőre meg a döntőre jönnek komentülni. :)
Kicsit belegondolva valszeg ma Hunter csodás hajfürtjeit, meg játékát csodálhatjuk, mer Ronnie tegnap volt. :D
De, épp most lett schedule:
15:00
Ronnie O'Sullivan-Gerard Greene
Stephen Lee-Paul Hunter
20:00
Stephen Hendry-John Higgins
Mark Williams-Matthew Stevens
Nem tudom melyiket adják délután ,de szerintem mindegy, bisztos jó lesz mindkettő.Ma este nem lesz közvetítés, csak holnap összefoglaló.
Magyar kommentár télleg jó lenne, de akkor az a hármas kéne ami a vbdöntőn is volt.