Semmi, és azóta agyalok rajta, hogy mi a franc lehet ez a helyzet.
Mert teljesen illogikus az egész.
Mindenkivel ugyanazon a nikken csinálja, és még a másik sráccal meg is egyezik az érdeklődési körünk - sőt régebben beszéltünk is mind zenéről, mind számtechről.
Tehát lebukás veszélye fenn áll..
A másik, hogy velem nem így kezdte. Őt az elejétől hülyítette, nálam csak az elmúlt kb 3 hónapban kezdte, akkor pedig már több mint 8 hónapja beszélgettünk minden este.
Úgyhogy nem teljesen értem. De akkor is kiderítem - vagy hülyén halok meg, mindenesetre megpróbálom :))))
Most éppen dobozokat veszek át egy kedves úriembertől. :) Azért ne szokj rám hajnalban, mert nem mindig tudok ám felkelni reggel négykor.
És ma is szólt a riasztó. Kezdek megörülni töle. :)
Azért van valami jó is a dologban.
Felvehetem a listámra - na, ez is megtörtént - és most nyugodtan alhatok. Ilyet még úgyse tapasztaltam, ez is megvotl. :))
Shana, hol vagy?
Ma nem keltett az áramszünet? :))))))
Na ez viszont gerinctelenség. Ha már a másik odafáradt, igenis megtisztelem azzal, hogy én is megjelenek. És itt nem számit a külseje, vagy milyen benyomást tesz elsőre. Ha nem szimpatikus, még mindig van lehetőségem ezt megmondani neki. :) És nem kötelező újra találkozni. De ez a leselkelődés, hát, ez gáz.
Nem.. egy olyan ismerősömmel, akinek barátja a riválisom..
A srác most teljesen maga alatt van, kicsit össze van törve, mert ő tényleg teljesen belezúgott a csajba, és most romokban hever.
pedig sok ilyen van... olyat is ismerek, aki elment a randira és az oszlop mögül leskelôdött, hogy tetszik-e az illetô - és nem tetszett, így nem lett tali
Jó, az elmeállapotát nem részletezzük itt. Hátha olvassa. :)))
De valahol nem tartom fairnek lemondani reggel a délutáni randit. Nálam csakis vészhelyzet jöhet közbe, ha ilyet teszek.