Sziasztok emberek!
Gondoltam, hátha valakit érdekel, oszt idebiggyesztettem egy képet arról a Mylene Farmer koncertről, amin kint voltam. :-)
Írjatok, vagy mi...!
Emberek!
Állítólag a TF1-en a napokban konfirmálták, hogy 2003. október 21-én jelenik meg Mylene Farmer új albuma, melyet turné is követ majd.
Remélem, hogy nem csak áprilisi tréfa a dolog...
"Giorgino"
Nem rossz ötlet! :-) Lehet kezdeni a gyűjtést! Utána meg nektek a pénzt az írható CD-kre! Feltéve, ha minden kell a gyűjteményemből...
Ja... Tegnap megjött a "Giorgino" egy újabb változata. Egy kicsit érződik, hogy kalóz DVD-ről vették át, mert néha beremeg a kép, de amúgy jó.
Íme egy kép Mylene-ről, a "Giorgino" c. filmből. Azt hiszem, hogy mindent elmond a film hangulatáról.
Mint már említettem, Magyarországon egyedülálló gyűjteménnyel rendelkezem Mylene Farmer-ügyben, és szívesen segítek nektek a vele kapcsolatos gyűjtőmunkában, de ehhez az kell, hogy írjatok a címemre! Talán ezért is lenne értelme egy fan-clubnak...
"Giorgino"
Nekem elég sok klippem, és számom van tőle, természetesen a KaZaa-ról. De sok dolog nem érhető el így. Továbbá van egy klippje, a pourvu qu'elles soient douces, ami 177 MB. Ezt nem tudom leszedni, hiába van meg. Le lehet tölteni a webről?
Sziasztok!
Nekem megvan az összes klip, nagyon jó minőségben, lévén, hogy DVD-ről másolták át őket videokazettákra. Ezen kívül megvan gyakorlatilag az összes TV-s fellépés és interjú 1984-től 2003-ig, szintén videokazettákon, és többségében jó minőségben. A "Giorgino" c. film is megvan, aránylag jó minőségben, és már beígérték egy kalóz DVD-s másolatát, amit talán a héten megkapok. Remélem, hogy ez még jobb minőséget garantál! A filmzene is megvan külön CD-n, de ezt csak kezdő öngyilkos-jelöltekenk ajánlom. ;-) Laurent Boutonnat félelmetes zenét kreált a filmjéhez. Amúgy elfogultság nélkül jó a film, és nem Mylene Farmer miatt. Amúgy, elég keveset játszik benne, úgyhogy nem is lehet csak miatta szeretni.
"Giorgino"
Én Kazaa-val szedtem le párat, majd' 1 CDnyi klip van (ez nem sok, mert jó hosszúak), ha kell szívesen felírom. Bár korábban itt voltak hírek a DVD-kről, én inkább megvárnám amígy azokat berippeli valaki.
Tud valaki olyan címet, ahol megvannak a számai, és a klippjei? Próbáltam már KaZaa-val, de nagyon alacsony volt az átviteli sebesség. És nagy rajongója vagyok, de nem tudok várni napokat egy hosszabb klippjére. Továbbra is érdekelne a dalainak a magyar fordítása. Ha van ilyen. Kösz!
Emberek! Én már jó párszor megnéztem a szóban forgó filmet, és talán a héten meg is kapom egy még jobb változatban. Hivatalosan ugyanis sosem jelentették meg, bár a rajongók ezt nagyon szeretnék. Csak a Canal+ tűzte egyszer a műsorára. Ez a felvétel terjed kézen-közön. Szóval... A film talán amiatt volt bukás, hogy három óra tömény világfájdalmat nem mindenki bír végigülni ebben a mai "eksönfilmes" világban. Bár, akik ismerik Mylene Farmer korai klipjeit, tudhatták, hogy mire számíthatnak. Nekem egyébként megvan a film eredeti forgatókönyve, 1992-ből(!), ami alapján egy négy órás (!) változatot terveztek, de ezt aztán meg kellett vágnia Laurent Boutonnat-nak. Egyébként majdnem nálunk forgatták a mozit, 1993-ban, de aztán hóhiány miatt áthelyezték a forgatási helyszínt Szlovákiába.
"Giorgino"
Nos, az, hogy ő szerepel benne, még nem garancia... attól még lehet szar is a film. Persze lehet jó is, csak valami miatt (pl rossz időzítés) megbukott. Ez olyan, mint amikor egy nagy színész filmje megbukik... Nem csak a főszereplőn múlik a siker...
Hogy érdekel-e a Giorgino című film? Azt mondják róla, hogy bukás volt. Hogy lehet bukás egy film, amiben Ő játszik?! Ez nekem magas. :)
Igen, én nagyon kiváncsi vagyok a filmre! És mindenre, ami vele kapcsolatos.
Egy-két exkluzív hír Mylene Farmer háza tájáról...
A képen az általam oly nagyra becsült Laurent Boutonnat látható, aki részt vett az M6 nevű csatorna "Fan De" című adásában. Amúgy, mint kiderült, ő forgatta az új Alizee klip ("J'en ai marre!") első változatát, de aztán ezt viszadobták, és így Luc Besson egy asszisztense készítette el a dalhoz készült kisfilmet.
Egyébként, lehet, hogy Laurent ismét filmezésre adja a fejét kilenc évvel a "Giorgino" bukása után, mert áprilisban jön ki Mylene Farmer első regénye a "Lisa-Loup et le conteur", és talán majd ezt együtt megfilmesítik. De szép is lenne!
Amúgy, a Mylene Farmer-rel szintén együtt dolgozó Francois Hanss első mozifilmjét ("Corps a corps") is most mutatják be. Természetesen Franciaországban...
"Giorgino"
Ui: Érdekel amúgy valakit a "Giorgino" c. film?
Nekem pl. nem az a kedvencem, bár baromi nehéz egy dalt kiválasztani egy ekkora életműből... Talán a top 3 dalból kerülne ki, ami nálam a California, XXL és a L'amour Naissant.
Jó reggelt Emberek!
Na, csak nem halt meg ez a topic. :-) Örülök neki!
Képzeljétek, hogy a suliban, ahol tanítok, pénteken ezt dúdolták a srácok az egyik osztályban, óra előtt: "tékáóóó, ákótééé..." Kérdem tőlük, csak nem a Kate Ryan-től idéznek, emígyen dalba foglalva? Aszongyák, - fiúosztály -hogy tök jó csaj. Ja, mondom, izlések és pofonok, de a szám nem az övé ám, hanem egy francia énekesnőé. Persze lesz*rták, de azért nem bírtam ki, hogy ne homályosítsam fel őket. :-)
"Giorgino"
Magam is nagy rajongója vagyok a hölgynek. Sajnos elég kevés dolog van a neten róla magyar nyelven. Már régóta keresem a dalai magyar fordítását. Tudd valaki ilyen oldalt?
Sziasztok! Ugye nem halt meg a Mylene Farmer Fórum? :-( Írjatok majd, vagy ide, vagy a címemre, ha érdekelnek még a vele kapcsolatos dolgaim!
Üdv:
"Giorgino"
Na, emberek! Meg se' nézte senki ezt az exkluzív mellékletet, amit belinkeltem? Pedig ezért a nagy francia rajongók is egymás torkát vágnák el... ;-)
Amúgy, íme az én Mylene Farmer slágerlistám:
- kedvenc kislemez:
Désenchantée
- kedvenc B-oldalas szám:
Effets secondaires
- kedvenc remix:
Souviens-toi du jour (Sweet Guitar Mix)
- kedvenc album:
L'autre
- kedvenc (nem kislemezre másolt) dal:
Mylčnium
- kedvenc videoklip:
Désenchantée
- kedvenc album-design:
Les Mots (Limited Edition)
- kedvenc kalóz koncertfelvétel (audio):
04 mars 2000 ŕ Moscou - Olympic Sport Complex
- kedvenc kalóz koncertfelvétel (video):
07 mars 2000 ŕ Saint-Petersburg SKK Arena
- kedvenc kalóz remix:
Pourvu qu'elles soient douces (Razormaid! Remix)
Üdv mindenkinek:
"Giorgino"
Sziasztok!
Na, csak sikerült! Íme a két klip forgatásának egyik exkluzív dokumentuma, mégpedig a francia stáb részére történt szobafoglalás a Hotel Intercontinental-ba. :-) Mint már említettem, a teljes forgatási jegyzőkönyv a birtokomban van, és abból szkenneltem be anno néhány oldalt, amit a gyártásvezetővel készült riportomhoz használtam fel. Hát, ez az egyik nagy büszkeségem, de ez azt hiszem érthető is.
Üdv:
"Giorgino"