.ondjuk en inkabb azt mondanam, hogy megvertek egy vendeget, aki veletlenul epp ujsagiro. Egyebkent ahol engem nem akarnak kiszolgalni, ott inkabb sarkon fordulok es megyek a masik husz meterrel odebb levo ettermbe. Egyebkent celszeru, ha a vendeg legalabb szazkilencven centire noveszti magat es szazhusz kilos, sokkal kevesebb atrocitas eri:-)
tehat VAN harapnivalo a palinka/whisky bemutatokon a kepen szereplo profi poltikus nyilvan evett is es nem ehgyomorra palinkazik ezt nem ertem en az esetben ha nem ures gyomorra whiskizett volna az aldozat nem kellett volna azonnal csirkezni menn hanem szepen hazamegy es kialussza a mámort én is piás vagyok iszom es utana megyek az ágyamba ai igazi vito bácsinak kéne oktatást tartania az indexeseknek hogyan piáljanak vito is iszik és megy az ányába mert profi piás
a devianciavédést ti toljátok ezerrel, a fideszes bűnbanda popsijából ki sem látszotok. megy az örömhörgés ha valakit megvernek akinek más a véleménye. ilyen a "nemzethy" hazafi.
Csak azt nem értem, "kedves" indexes firkászkám, hogy szerintetek az, hogy eddig teljes mellszélességgel toltátok a devianciavédést, az nem fog egyszer rátok is visszahullani közvetve vagy közvetlenül?
Ez a ti sz@rotok is, ha tetszik, ha nem, ebben benne vagytok nyakig.
És lesz ez még sz@rabb is, mert szép lassan globálisan mindenhol visszaüt majd az a görény hozzáállás, amit a propagáltatok és propagáltok, amit fent említettem: a deviancia-támogatás.
(gy.k. a határokon átgázoló vadidegen hordák cselekedeteinek támogatása is ilyen)
"MP's son attacked by girl gang in Leicester Square KFC Police release images of two women they want to question in connection with the attack Tom Borwick, the son of a Tory MP"
"There were security guards standing around doing absolutely nothing. They ignored it, even though he was being attacked."
Az egy dolog, hogy a KFC-s biztonsági őr rutinból nyomta a szitut. Egyértelmű, hiszen ezen a környéken így vagy ennél is durvábban megy. Sőt az őrnek leginkább arra kell felkészülnie, hogy a védett, bedrogozott, stb. kisebbség kést ránt elő. S a Király utca egy részét a romák át akarták venni - emiatt volt ott késelés, lövöldözés, stb. A falvédők ekkor kussoltak.
"Szabó követeli, hogy a felmerülő orvosi költségeken túl 500 ezer forintot fizessen kártérítésként az Amrest, mert a munkatársuk a boltjukban nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket okozott egy vendégnek. Azt szeretné, ha a cég november 1-ig átutalná az összeget egy általa meghatározott, gyermekekkel, szegényekkel és elesettekkel foglalkozó alapítvány számlájára. Pereskedni nem akar, de Európában szeretné érezni magát."
Így kell fél óra alatt, félmilliót keresni -szerencsejáték és lopás nélkül. Ügyes.
inkább fogd be a lepénylesődet, mert akkora baromságokat hordasz össze, hogy azokkal már a Dunát is el lehetne rekeszteni.
A jogszabályokkal sem vagy tisztában. A nyilvános helyekre bárki beléphet, de ha a viselkedése, stb. nem felel meg ki lehet vezettetni. Sőt a belépést feltételekhez is lehet kötni: dress code, stb.
"-Ez komoly? Mért csináltad? Kellet? Mért csináltad? Figyelj... ez komoly volt? (miután rászóltak, nem akarta megérteni, ezért kidobták. És ezek után megkérdezi: "Ez komoly volt?" :)))) A barom.
Az ilyen szocializálatlan véglényt nem szabad társaságba engedni főleg ha félrészeg.