nem is a blődségekről volt szó, hanem arról, hogy rossz üzenete van annak, miszerint ártatlanok/jók meghalnak. Én erre mondtam, hogy nem az ami mintát követik. én ezt még mindig szívesebben nézem, mint egy átlag amerikai sorozatot, ahol előre ki lehet számítani a cselekményeket, de leginkább a végét (üdítő kivétel a Kemény zsaruk és a Dexter)
Nagyon rossz üzenet az, hogy az ártatlanok (Bahar vagy Mert) halottak, mert úgy tűnik mintha az ő haláluk törvényszerű lett volna - nem amerikai ez a sorozat, hogy tanulsága legyen!
Nehezet kérdezel. Isztambul pokoli nagy kiterjedésű, tulajdonképpen sok kicsi város. A filmet összevissza mindenfelé forgatták.
Sok jelenet játszódik a szorosban a nagy híd környékén, meg az Aranyszarv öbölben. Sok helyszín eredeti ház, vagy lakás, aholva bemenni nem lehet (Ali és Cengíz régi lakásai, vagy Kenan palotája)
De ha tudnánk is cím szerint akkor sem lenne könnyű dolgod összejárni a fontos helyeket, mert a távolságok és a tömegközlekedés esetleges hiányai miatt csak taxival tudnál eljutni sok helyre.
Talán egy helyi taxis, aki nézte a sorozatot a helyszínen többet tud segíteni.
most meghallgattam ezt a halatortán paródiát, nagyon klassz! ezek szerint akkor igen. amikor ki volt írva a főcímben a fiatal ramiz neve, bayraktar, a változatosság kedvéért, akkor Kossuth Gábor nevét mondták be. Innen gondoltam.
Én is imádom ezt a sorozatot! Segítséget szeretnék kérni tőletek a letöltéssel kapcsolatban. Eddig a www.sorozatok.net oldalról töltöttem minden részt, de egy jó ideje már nem kerülnek fel az új részek. Próbáltam írni az oldalra, hogy megkérdezzem, várhatóak-e további feltöltések, de egyszerűen nem jelenik meg a hozzászólásom.
Valami rendszerhibát vagy mit ír ki, mikor elküldöm az üzenetet.
Tölt le valaki erről az oldalról vagy tudnátok segíteni hogyan léphetnék kapcsolatba az oldal üzemeltetőivel?
Tényleg fontos lenne, mert ezen az oldalon találom a legjobb minőséget és szeretném innen letölteni az Ezelt.
Sziasztok! Én még csak ma találtam ezt a fórumot és engem az érdekelne, hogy esetleg valaki letudná írni azokat a helyeket, ahol a film játszódik, Istambulban? Az tudom, hogy a híd amit mutanak az a Boszporus híd, de pl. a kávézó ahol megkérte Eysan kezét? Meg ha még tud valaki valamit arról hogy ez melyik városrész, akkor az nagyon érdekelne! Minden vágyam Ismbulba eljutni! Remélem egyszer összejöhet (pénzileg) és akkor ide szeretnék elmenni! :)))
Ott még nem tartunk. Egyelőre csak ott tartunk, hogy Kenant Ramiz elküldte vidékre, hogy elbújtassa, vállalva ezzel, hogy akár őt is vádolhatják a gyilkossággal. Kenan azzal, hogy lelőtte Hayratlit nemcsak a bátyjának tett szolgálatot, hiszen Hayratli nem tudta Szelim árulását elmondani, hanem Ramiznak is, hiszen így most ő lett Isztambul "ura".
Az biztos, hogy a Szelim-szál és a Selma-szál egyaránt közrejtászik majd abban, hogy Kenan miért lett Ramiz haragosa.
MIndenesetre ebből a mostani nyálas 1973-as Kenanból nem tudom kinézni hogy ráförmed a szüleire, hogy szíveskedjenek Lyonba emigrálni és haza se térni és őt elfelejteni 30 évig, mint ahogy ezt nemrégiben épp Ezelnek mesélték.
Az sem világos, hogy ha Juszuf a szabadulása óta figyeli Ramizt, akkor miért most Ezel kinevelése után estek neki Kenannal Ramiz likvidálásának. Ahogy éppen tegnap is akarták, lett volna pár évük, hogy kinyifálják Ramizt. Kenan és Juszuf nem 2009/2010-ebn erősödött meg, lett volna ehhez erejük.
Sebnem mai leleplezésével egyetlen szereplő sincs már az ármánykodók között, aki ne lett volna valamilyen árulásban, gyilkolásban részes, tehát a tisztaságát mindenki elvesztette (Ezel szüleiről itt most nincs szó).
Nagyon rossz üzenet az, hogy az ártatlanok (Bahar vagy Mert) halottak, mert úgy tűnik mintha az ő haláluk törvényszerű lett volna.
Ez pedig egy valóban furcsa és fanyar végkifejlet árnyát vetíti előre.
én most már kezdem teljesen elveszíteni a fonalat, pedig mindegyik adást láttam. mindig új szereplők, új konfliktusok, új bosszú, de még a réginek sincs vége...
Mert telefonját elrakta a videót onnan nézte meg és az öcsi havercsaját a rendőrségről is onnan hívta fel. Amit megkapott a lánytül híváslistát azt pedig már Ramiz "irodájából" hívta másik telefonról.