Tehát sims1 mint játék nem volt fent soha. Azt meg hogy tudjam megállapítani a letöltöttek közül hogy melyik tartozik a sims1-esek közé?
Vannak a letöltött cuccok 3 dolog lehetséges: megtudja jeleníteni a sims2-es játék,tehát használható, vagy nemtudja megjeleníteni valami oknál fogva, vagy pedig sims 1-es verziójához tartozik és természetesen nem kompatibilis. - Nos az utóbbi 2 verziót szeretném kiszürni és törölni, mert tényleg lassítja a gépet ez a sok 'szemét'. Ezt hogyan tudom???
Download könyvtárban viszont módosítás dátumnak van egészen 2004 -> mostanáig. Mit tegyek? Ezeket a dolgokat (package file) nem lehet egyesével menézni a játékon kívül???
Köszi! Ezt íg kb tudom is, de honnan a fészkes fenéből tudjam, hogy melyik a falkavezér kutya?? Nálam egy csomó megjelenik és azok mind feketék, sárga világító szemmel :))
Szóval egy somó mindent töltöttem le netről, és rengeted felesleges is került bele a könyvtárba, amit nemtud megjeleníteni, ill. sims1-es.
Tehát: Hogyan tudom ezeket a dolgokat megnézni egyesével download könytárból - hogy kitudjam törölni név szerint???? - a gépemen jelen pill, semmilyen program nemtudja megjeleníteni. mi kellene hozzá? (Photoshop sajna nem fut vitán.-elvileg pedig azzal lehetne.)
Viszont én aki szinte mindent tudok a játékban, azt nem vágom, hogy tudnék átváltozni farkasemberré. Hiába áll 100/100-as kapcsolati szinten Simem egy sárgán világító szemű farkassal, a világ össes kincséért sem tudom rávenni, hogy harapjon meg...
Én már egy Jó utat! kiegésztő boldog tulajdonosa vagyok. :)
Bár az elején egy kicsit sokat kellett várni, mire mind az 5 szomszédságomhoz hozzárendeltem mind a három nyaralási lehetőséget.
Eddig még csak a trópusi nyaraláson vagyok túl Don Lothario-val. Azt hiszem mind kettőnknek nagyon tetszett a nyaralás. :))
Az emlékek részben megjelent egy új szekció: vakációs emlékek. Ide 45 dolgot lehet össz gyüjteni összesen a 3 különféle helyen történő vakáci alatt. Minnél több ilyet összegyüjtesz annál jobb élményekkel tér haza Simed a nyaralásból. Ilyenkor ha tényleg jól sikerül a nyaralás választhatsz a felkínált bónuszok közül. Ilyen pl az hogy gyorsabban tanulsz, könnyebben léptetnek elő vagy pl + 1 vágy rekeszt kapsz.
Új tevékenységek: Hula és Tűz tánc, szaunázás, masszázs és masszírozás (amelyet akár meg is tanulhatsz), most már sétálva is eljuthatsz egyik közösségi helyről a másikra, kagyló gyüjtés, homokvár építés, kincs keresés.....
Szóval ennyit ízelítőül. Szerintem sokkal jobban sikerült, mint anno a Vacaton vagy On Holiday kiegészítő.
A legfrisebb hírek szerint a 2008 tavaszára tervezett hetedik kiegészítő rész témája a Hobbik lesznek.
Én kattintgattam mind a 2-re, de semmi nem történt. Ja annyi, h. a hűtő főlé kirakta a falra, amikor beakartam rakni. Lehet, h. a főzési tudomány elégtelensége miatt nem tudom betenni a hűtőbe?
nahat, ez eszembe sem jutott. Multkor feltettem a falra, de eleg gaz, mert altalaban modernek a lakasaim, es nem illett bele a kornyezetbe egy hal sem. Aztan olyan is volt, hogy elajandekoztam, meg olyan is, hogy elolhagytam, de annak rossz vege lett. (Jott a pingvin es idegesitette a csaladot.)
Azt hiszem kell hozzá megfelelő mennyiségű főzés skillpont, és csak bizonyos napszakban lehet (nekem nincs meg a Seasons de mint ha fórumon láttam volna ilyesmit).
Mindenesetre van hozzá hack :) http://www.sims2workshop.com/viewtopic.php?t=2464
Tudom hogy vannak jó dolgok is az egyedi tartalmakban, jobb szeretem az eredeti tárgyakat . Nekem inkább a családok gondozása jelent kihívást, nem pedig a sok tárgy gyüjtése. Egyszer volt több min4000 tárgyam, de nagyon belassította a játékot, a gépem meg nem olyan erős ugyhogy hagytam az egyedi tartalmakat.
Mert a buliscuccokkal éekezett lakóházakban szépen rendesen le van fektetve a szőnyeg, de nekem sehogy sem sikerül. Nem szeretem a letöltött dolgokat használni. . .