miért csak kiégett metálzenekarokat és unalmas szintipopcsapatokat hallgattok ostobák, HE?? van egy viszonylag fiatal zenekar, akik azért már pár fasza albummal mégiscsak bizonyítottak, semmiféle trendbe nem illeszkednek, csodás dalokat írnak és most befejezem, mert nem akarok átmenni Wantedbe.
csak szóltam.
érdekel természetesen, tudom, a pandapöcs, meg a japán retro-diszkó, mondjuk az nem tartozik szervesen a témához, sőt, kurvára nem, de érdekel, továbbra is, küldtem egyébként egy mélt is, tudod, levelet.
kislemezt és hamis, csörömpölős bútleg felvételeket akarok, köszönöm.
nem sajnos, olyanom nincs. csak infóm, hogy Nina szólólemeze svéd nyelvű lesz, meg amit már mondtam, hogy olyan cd-k vannak otthon, amik potenciális favoritjai egy olyannak, aki magát Cardigans-fannak vallja. erről már beszéltünk, meg még fogunk is, amennyiben érdekel a dolog (múltkor még érdekelt asszem).
jóvanna, értem én, neked minden ami nem metál, techno meg mittomén mulatós az popzene, és jól van így, régen én is így gondoltam, mostmár nem, de ez is érthető meg tolerálható, na zeuszka, nincs valami Cardigans különlegessééged, valami kislemez vagy koncert, mert hiába kajtatok ilyet a neten, hiába jön be az a rakás fan-page ha nem raknak fel semmi érdekeset a honlapjukra hanem ugyanaz az egész mint az offisöl csak kicsiben.
popzene, szóval befogadható teljesen, de mégsem nyomják általában a mainstream médiában, mert nincs mögöttük nagyon pénz, sőt. ezek általában független zenekarok, nem management termékek, de valamiért nem hangos és zúzós zenét akarnak csinálni, mint a független zenekarok sokszor, hanem popzenét, de ez nem pejoratíve popzene, és most már abba is hagyom, mert ennél jobban nem tudom elmagyarázni.
a sztori teljes mértékben igaz. a pop-rock afférhoz annyit, hogy Nina a következőképpen konferálta föl a Rise&Shine-t: "OK, and now it's time for indie-pop!", vagy valahogy így.