Kezdő hegesztők számára hoztam létre ezt a topic-ot. Banális kérdések, gépvásárlás megtárgyalására. Egymásnak való segítségnyújtás, tippek, információk. Kérem mindenki tisztelje a kezdő kérdezőt.
A Makitából volt a cégnél 2 db 230- as 2000W- os, az egyiknek 5-6 év után elszállt a forgórésze, a fiatalabbnak nem sokra rá szétment a szöghajtása, amit a másikból pótoltam.Átfedve úgy 10 éve megy a kettőből egy.Itthon van egy 180- as 2200W- os Makitám, úgy 20 éves lehet, ha beszorul a vastag vágókorong és fogom rendesen, kiszakítja a belét míg a céges 230- as lefullad az egyessel.
Az asszony, a sikeres vizsga örömére szabadon engedett,úgy hogy kocsma lesz a vége.A tököm se iszik egyedül.Meg hát örömmel tölt el hogy másokra is költhetek pénzt:(((((
Ez már kulcsos, de volt húzókaros indítású is csak az totálra vágtam amikor két kamion összenyomott.De a sodrófa ebben az ujban is benne van,(ugye bottal nyomtuk az önindítót ha a dowden nem működött) hátha kell valakinek "indításként" egy hátba veregetéshez.
Sziasztok. Lenne egy kérdésem.van e valakinek tapasztalata erről a hegesztő gépről?Esetleg próbálta e valaki itt a fórumozók közül? Hogy viselkedhet alunál illetve szénacélnál,érdemes lenne e bele fektetni a lówét,kinek mi a wéleménye?
Szerintem jó választás lesz a Pegasus 160 as,a 160 PD-t felejtsd el,nagyon nagy a meghibásodási esély/százalék,20-25%,tetszetős meg digitális de ha nem akarsz egy olyan gépet a műhelyedbe hogy mikor ránézel mindig az jusson az eszedbe hogy fasza de vajon meddig birja,mikor kell visszaküldözgetni gariba javitani akkor kerüld el.