ezt beírom szívesen:) : Ronnie Q'Sullivan-Ian Mc'Culloch 9-3
ez az utolsó frame nem volt semmi, a bírónéni nem birta elég gyorsan visszapakolni a színeseket:))))
szép volt Ronnie, most peddig mindent bele Higgins!
Last 16(draws)
Fergal O'Brien-Jimmy White
Joe Perry-Nigel Bond
Paul Hunter-Mark King
Matthew Stevens-John Higgins/James Wattana
Ronnie Q'Sullivan/Ian Mc'Culloch-Alan McManus
Chris Small-Peter Ebdon
Stephen Lee-Barry Pinches
Allister Carter-Stephen Hendry
remélem Ronnie hamarosan tovább szűkíti.Williams kiesése elég meglepő, úgy látszik évvégére nem tartott ki a lendület..
Alan McManus (Sco) 9-7 Dominic Dale (Wal)
Matthew Stevens (Wal) 9-7 Gerard Greene (NIrl)
Jimmy White (Eng) 9-5 Drew Henry (Sco)
Ali Carter (Eng) 9-6 Steve Davis (Eng)
P Ebdon (Eng) 9-2 S Bingham (Eng)
Joe Perry (Eng) 9-6 Tony Drago (Mal)
Paul Hunter (Eng) 9-7 Stephen Maguire (Sco)
Mark King (Eng) 9-8 David Gray (Eng)
Nigel Bond (Eng) 9-7 Ken Doherty (Irl)
Chris Small (Sco) 9-8 Qinten Hann (Aus)
Stephen Lee (Eng) 9-5 Dave Harold (Eng)
Barry Pinches (Eng) 9-6 Graeme Dott (Sco)
Last 16(draws)
Mark Williams/Fergal O'Brien-Jimmy White
Joe Perry-Nigel Bond
Paul Hunter-Mark King
Matthew Stevens-John Higgins/James Wattana
Ronnie Q'Sullivan/Ian Mc'Culloch-Alan McManus
Chris Small-Peter Ebdon
Stephen Lee-Barry Pinches
Allister Carter-Stephen Hendry/John Parrot
Egy vb döntő nálam már nagy eredmény :-) Az biztos, hogy nagy jövő előtt áll a srác, pedig a jelene sem gyenge.
Ketten Hunterrel lesznek valószínűleg az elkövetkező évek legjobbjai, ha a mostani ászok kiöregszenek, Huntert rühellem, szal' go Stevens :-)
Azért nem véletlen az, hogy nem potyognak a maximum breakek :-) Higgins történelmet írt azzal, hogy egymás után két ranglistaversenyen megcsinálta. Elég komoly hagyományai vannak a sportnak és még senkinek sem sikerült, szóval nem lehet ez olyan egyszerű ;-)
Grat Hendry-nek!!!!!
Végre!!!! Sok évnyi szünet után végre megint láthattam ahogy Hendry nyer!!!! A 1999-es VB címe óta 1-2 nagy tornát nyert csak és azokat se közvetítette a Euro. De a tegnapi.... és micsoda játék volt. A kommentátorok is le voltak ny?gözve: 5 century in row!!!, "közönség"-snooker nem valami taktikai tököl?dés sok hibával mint pl: a Lee-Hunter meccsen. Két igazi "támadó" snookert játszó ember összecsapása.
Hendry az új cue-val asszem bizonyítani akart, hogy nem az eszköz a lényeg, hanem az aki azt koordinálja. Biztos nem egyszer? egy új dákót megszokni.
Ronnie relatíve sokat hibázott és szerintem többször a nehezebb megoldást választotta. A 147 lehet?ségéért pedig feláldozta a meccset.
Stevens-r?l csak annyit, hogy ugyan még nincs igazi nagy eredménye, de 2000-ben VB dönt?t játszott (a Euró is adta) Williams ellen és csupán 18-16-ra kapott ki. Ja és asszem akkor még csak 19 éves volt.
Ronnie-val csak egy gáz van: a "bekem-frizura" (ez Paul Hunter-re is igaz). Ami Beckham-nél oké (hmm-hmm), az majmolva nagyon rossz!
Eddig nem írtam ide mert nemrég fedeztem fel eme nagyszerű sportágat.
Ma este láttam életem máodik 147-ét tévén (egyet magam is lőttem, csak aztán felébredtem:))
szóval ami zavaró volt az a közönség reakciója. Az első 147-nél amit láttam, Sullivan legutóbbija, ott sikoltozott a nép minden lökésnél 120-től kezdve, de most, szinte semmi, egy közepes taps a végén semmi több. Pedig csodás volt higgins maximumja, egyik kedvencem ő. Sullivan pedig számomra a snooker istene, egyszerűen hihetetlen tempóban lövi be a golyókat hibátlanul. Az 5:20-as 147 szerintem soha nem fog megdőlni. Ő a legnagyobb, bármi is legyen!!! Hendry a bajnok, Sullivan az isten !!!
Nekem nagyon sok kedvenc játékosom van: O'Sullivan, Hunter, Higgins, Williams, Matthew Stevens, Jimmy White, John Parrot. Ez azér is jó mer így elég nagy az esélye, hogy egy kedvenc nyeri az aktuális veresenyt.:D A mostani a kivétel ami erősíti a szabályt. :))
mobil természetesen kikapcsolva, nézze mindenki a snookert, ne telefonáljon olyankor.:)
na lépek télleg, jóéjt!!!
Higgins jó arc,én is bírom.Ronniet is csípem,de a sweetheart az Hendry.:))
A livescore meg biztos azért állt le,mert a kezelőjét hívták mobilon.:)
Milyen bunkó az már, aki bekapcsolt telóval ül be egy snooker-döntőre.
Én még itthon is kikapcsoltam,nehogy zavarjanak a műélvezetben.:))
miután este visszajöttek szinte csak hibázott, de hangsúlyozzuk már ezt ki annyira. ;) meg az utolsó az egy elég nehéz kombi volt, hiába volt közel a lyukhoz...
a 147et azér meg kell fizetni, mer legalább volt mit ismételni a szünetekben, meg Higginset amúgy is bírom :)))
Na,majd írunk neki!Biztos abban is perfekt lenne.A tenisz közvetítéseit nagyon szeretjük.:)
Azért nem hazudtolta meg magát Ronnie a végén sem,megint hibázott.
Búcsúzóul:
BRITISH OPEN, Brighton
Stephen Hendry made three century
breaks on his way to a 9-6 win over big
rival Ronnie O'Sullivan in the final of
the British Open in Brighton.
O'Sullivan weighed in with two of his
own as they set a record for a major
final with five century breaks in as
many frames.
He won the title for the fourth time by
taking six of the last seven frames.