Örülök, hogy én irhatok ezekután. Számomra megmagyarázhatatlan, hogy az előttem szóló agyából ezek a gondolatok miért törtek elő. Szerintem mély benyomást tett rá egy film. Valószínűleg A holló.
Most meg ezt vetítette nekünk. Érdemes lenne egy teljesen új fórumban beszélgetni arról, hogy deadcrow milyen lelki problémákkal küzd, és mi lehetett nála ez a furcsa kitörés.
Ennyit tudtam hozzászólni, még mindig a sokkhatása alatt vagyok.
sikerült megszöknöm az ablakon át
de még nem vagyok túl a filmen
alattam harminc emelet
kicsinek látszol innen
kicsinek látszol innen
kicsinek látszol innen
fönt vagyok fönt
te alattam sétalsz gyanútlanul
kijöttél a moziból
de nem vagy még
mindenen túl
túl korai neked ez a happy end
nem adok idôt
hogy kipihend
nagy a veszély és nem hiszem
hogy átlátnád
fönt vagyok fönt és zuhanni készülök rád
rád
rád
túl vagyok túl
mindenen túl
te alattam sétalsz gyanútlanul
még nem vagyunk túl a filmen
kicsinek látszol innen
kicsinek látszol innen
kicsinek látszol innen
nem vagy még
nem vagy még
nem vagy még
mindnene túl
kicsinek látszol innen
kicsinek látszol innen
sikerült megszöknöm az ablakon át
de még nem vagyunk túl a filmen
alattam harminc emelet
te kicsinek látszol innen
kicsinek látszol innen
kicsinek látszol innen
nagy a veszély és nem hiszem
hogy átlátnád
fönt vagyok fönt
és zuhanni készülök
rád
rád
rád
túl korai neked ez a happy end
nem adok idôt
hogy kipihend
fönt vagyok fönt
te alattam sétálsz gyanútlanul
kijöttél a moziból
de nem vagy még
mindenen túl
kicsinek látszol innen
kicsinek látszol innen
túl vagyok túl
mindenen túl
te alattam sétálsz
gyanútlanul
kicsinek látszol innen
kicsinek látszol innen
nem vagy még
nem vagy még
nem vagy még
mindenen túl
Nehéz úgy okokat keresni egy megnyilatkozásban, ami úgy kezdődik, fogalmam sincs. Mélyen, nasgyon mélyen kell tehát keresnünk az előző hozzászólás igazi okát: unalom? szerelem hiánya? mély, szenvedélyekkel teli érzések? Mindez egyszerre??
nem tudja, hogy ennek a varjúnak nincs szüksége fényre -> nem is veszi észre, arról nem beszélve, hogy nem is nagyon érdekli. a fény. a varjat. (már eleve fekete, ami elnyeli a fényt. bár a lyuk hiányzik mellőle)
Úgy érezte, hogy a kételkedőt le kell téríteni arról az ösvényről amin épp jár. Véleménye szerint rossz felé megy. Valamint nagyon biztos a maga igazában. Valószínűleg önfejű, makacs ember, aki úgy érzi, hogy sohasem téved.
"mert nem tudja, hogy én túl messze álltam, mikor sierra agyában fény gyúlt, és rám nem vetült semmi :( -> általánosít "
Miért is írhatta ezt zAb??
Vajon télleg nem tudta Monique, hogy zAb túl messze lett volna? Ha igen, akkor zAb írásának a célja az lehetett, hogy ezzel a ténnyel szembesítse mOnique-ot, eccersmind publikálja a tényt. Volt-e célja azzal, hogy a nyilvánosság elé tárja az ügyet? Talán csak ő tudja. Lehetett bosszú vagy hatalomvágy. Esetleg negligens arrogancia is.
Mi van, ha monique tudta, hogy zAb messze volt? Ebben az esetben ennek zAb általi ellenkező megvilágítása jelenthet gúnyos kritikát azirányban, hogy monique mindebe beleüti az orrát, vagy egyszerűen zAb tudatlanságáról is szó lehet. Ez azonban a hírközlő tájékozatlansága okán felvetné annak felelőtlenségét.