Keresés

Részletes keresés

TonyBrasco Creative Commons License 2021.04.03 0 3 1238

"meg Sótonyi amúgy is utálja Evelin miatt, nem fogja fel, hogy a kis menyasszony ribanc, a srác szinte már menekült előle... :P"

Nah, azt én sem értettem... ha csak hallomásból lenne hülye még megérteném, de a kandi-kameráján a saját szemével is láthatta mi a szitu, ennél passzívabb hozzáállást Márktól a csaj felé nem tudom mit várt... Talán dobja oda az ajtóküszöbről a csomagot és szaladjon azonnal el, vagy hogy?! ....

Előzmény: bk_barát (1236)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.04.03 0 2 1237

Mert ha jól dereng ő sem szerepelt a legutóbbi részben, gondolom az volt az észrevételed lényege.

Előzmény: bk_barát (1236)
bk_barát Creative Commons License 2021.04.03 -1 1 1236

Miért pont Babossal, mt vétett az öreg? Márknak azért vannak "bűnei", pl. a kerítésépítés, ami picit hasonlít Tom Sawyer kerítésfestésére :D, meg Sótonyi amúgy is utálja Evelin miatt, nem fogja fel, hogy a kis menyasszony ribanc, a srác szinte már menekült előle... :P

Előzmény: TonyBrasco (1230)
GPS Creative Commons License 2021.04.03 -3 1 1235

Ginat itt hogy védték egyesek, de egyre jobban erősíti meg, hogy egy kis beteges, simulékony hazudozó... 

Az hát. Megélhetési feleség.

.

Előzmény: TonyBrasco (1231)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.04.03 0 0 1234

De mindegy, a berregés azért még megy neki... :(

Előzmény: TonyBrasco (1233)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.04.03 0 2 1233

Természetesen a moralitás szobrát egyikből sem lehetne megfaragni, de azért akadnak releváns különbségek. Azért, amikor borult a bili a legtöbbjüknél megszólalt az a bizonyos harang, hogy most már ideje azért leállni, legalábbis az adott témában nem tovább hazudni... de nála nincs ilyen.. 

Előzmény: Mlle. Grenelle (1232)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.04.03 -1 2 1232

Miért, nem az mindenki más is?

Elég csak körülnézni... ellenszenves/elmebajos figurák gyülekezete az egész sorozat.

Előzmény: TonyBrasco (1231)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.04.03 0 1 1231

Ginat itt hogy védték egyesek, de egyre jobban erősíti meg, hogy egy kis beteges, simulékony hazudozó...  Sok minden kiderülése után is még menthetetlenül hazudozik össze-vissza... Sőt, most már az az attitűd, hogy mindenki más rohadék, de persze tükör sehol nincs a lakásban...

TonyBrasco Creative Commons License 2021.04.03 0 0 1230

Valahol összezárva Babossal.

Előzmény: bk_barát (1229)
bk_barát Creative Commons License 2021.04.02 -1 0 1229

Márk hol van? Csak nem sötétzárkában? :D

Ilhilla Creative Commons License 2021.04.02 -1 0 1228

Annyit "kutattad" a Mester családfáját, hogy már meg is lehetne rajzolni, csak még nem tudjuk:

- Ginának ki az anyja,

- a még nem ismert Mira Viki nagymamája,

- de az anya kiléte itt is homály még. 

Előzmény: Mazsola0070 (1224)
bk_barát Creative Commons License 2021.04.02 -1 0 1227

Azért ha meggondoljuk, Mariann ezt tudja is, mert pont ezzel állított be Tivadarhoz, hogy az ő apja a törzsőrmester apósa, amit az tovább is adott Sótonyinak...  Csak Gina mégis csak a rendőrfőnök felesége, szóval ellenség, és Timike, mert összejátszik vele, szintén az...

Előzmény: Mazsola0070 (1224)
Apádfüle Creative Commons License 2021.04.02 -2 0 1226

Nekem is tetszett ez a jelenet, egyedül a festmény WC-ben való elhelyezését tartottam ízléstelennek. De a társalgás remek volt, mindenki sziporkázott benne.

Németh Kristóf nem rossz színész, remélem, nem ragad benne a "Subicz" feliratú skatulyában.

Előzmény: GPS (1223)
triola2 Creative Commons License 2021.04.02 0 0 1225

Igen, ha a vércsoportjuk egyezni fog... bár, azt is ki tudja magyarázni, hogy véletlen.

Mit mondtak korábban, hogy Gina annyira hálás Tivadarnak, hogy kiemelte a szegénysorból. Biztos emiatt nem meri bevallani, mert akkor mehetne vissza a szegénysorra. Gondolja Gina.

Nekem eszembe jutott az is, hogy lehet, nem is Gina Tatyika anyja.

Előzmény: bk_barát (1212)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.04.02 0 1 1224

"Timike Sukorov néven született (úgy látszik Pálinkás már a szökése napjától ezt a nevet használja), mért gondolná, hogy a testvére?"

Már megy egy ideje a nyavajgás azon a képen, amelyiken Pálinkás-Sukorov az ölében tartja a kis Ginát, és Mariann is, meg Gina is azt állítja, hogy a fotón az ő papája látható. Ha Mariann egy picit logikusan gondolkodna, már régen felmerülhetett volna benne, hogy ugyanannak a férfinak több anyától is lehet gyereke, így könnyen előfordulhat, hogy Gina a féltestvére.

Azt viszont tegnap a Gertrúdtimikéről készült másik kép alapján (ami az előző kép mellett szintén Ginánál volt) nagyon gyorsan összerakták Hagymácskával, hogy Gina és Gertrúd féltestvérek,

Na most, ha a Gertrúdról készült kép mellett egy kicsit elemezték volna újra a Gináról és apjáról készült másik képet is, szerintem nem lett volna nagy dolog összerakni, hogy mind a hárman féltestvérek, illetve legaább ennek a gyanúja fel kellett volna, hogy merüljön.

Előzmény: bk_barát (1214)
GPS Creative Commons License 2021.04.02 -3 1 1223

Az lett volna csak az igazi megalázás, ha egy gyári munkás férfival lépett volna le Timike apja - hangzott el Bárányék beszélgetésekor, már nem is tudom, a mama mondta-e vagy Józsi.

Az egész Bárány-show nagyon jó volt ebben a részben - és Németh Kristóf parádésat is alakított benne :-)))

Kezdve a muterral való villongást, aztán Timikének a fogdosásra való utalgatása... szóval ez jó volt, na.
Ami jó, az jó - azt is méltatni kell, nem igaz?

.

Előzmény: Apádfüle (1222)
Apádfüle Creative Commons License 2021.04.02 -2 1 1222

Az lett volna csak az igazi megalázás, ha egy gyári munkás férfival lépett volna le Timike apja - hangzott el Bárányék beszélgetésekor, már nem is tudom, a mama mondta-e vagy Józsi.

Egy kolléganőm férje a házasságuk sokadik évében bevallotta, hogy a saját neméhez vonzódik. Elváltak, a férj összeköltözött a szerelmével. A kolléganőm érthetően kiborult. Miután nagyjából kiheverte a történteket, azt mondta: azért az megnyugvás és nagy dicsőség, hogy egy pasival csalt meg. Nem talált nálam jobb nőt!

Érdekes, hogy hányféleképpen lehet látni és értékelni ugyanazt a helyzetet.

bk_barát Creative Commons License 2021.04.02 -1 0 1221

Azért ez elég izléstelen poén, bár itt a vécé humor eléggé dominál.. :P Amúgy azt se értem, hogy hagyhatta pont Timike, hogy Jóska ilyen méltatlanul bánjon azzal az egész jó képpel...

Előzmény: Ilhilla (1218)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.04.02 0 2 1220

Elég ízetlen ötlet lenne a DÖ után...

Előzmény: Ilhilla (1217)
bk_barát Creative Commons License 2021.04.02 -1 1 1219

Na, mar sejtheto, milyen egyezseg lehet a ket ven zsivany kozott, ha a Mester segit hogy megepuljon az autopalya, Sotonyi kiengedi Mirat, aki as apjanakl dolgozhatott, csak nem volt eleg ugyes.

Mikola jol mondta, a Mester mar csak egy fogatlan ven oroszlan, ahogy hagyta magat elrabolni.. :P Az a varazsero mar regen volt es akkor is a nokre hatott.. 

Ilhilla Creative Commons License 2021.04.02 -1 0 1218

Anyós: szóval miközben pisilsz, engem nézel? :D

Előzmény: GPS (1216)
Ilhilla Creative Commons License 2021.04.02 -1 0 1217

Lehet, hogy a mester Mira nevű lányát Xantus Barbara fogja alakítani? :D

Előzmény: bk_barát (1214)
GPS Creative Commons License 2021.04.02 -3 3 1216

No ezért mondtam én le arról, amikor követni kezdtem a Keresztanyut, hogy a cselekményt kibogozzam, inkább maradok a karakterek figyelésénél meg a kapcsolati szálaknál.

Pont így vagyok én is: a fenét sem érdekli már ki kinek a mostohagyereke - pláne hogy biztos vagyok benne, hogy ha felrajzolnám egy diagramra a kapcsolati viszonyokat - tuti kiderülne, hogy hibádzik a logika.

Furcsa mód, a Bárány és az anyósa közti párbeszédek most kivételesen poénosra sikerültek (pl. nem kérdeztek vissza mindent legalább kétszer és nem hagytak fél perces hatásszünetet a mondatok közt, hogy az a bizonyos célközönség is megértse).

A minden főnökök fejét játszó öreg, trottyos Gálvölgyiért meg én kérek elnézést - ha már az alkotóknak (pontosabban: AZ alkotónak) nincs annyi szégyenérzete, hogy ezt megtegye.

.

Előzmény: Noirette (1213)
bk_barát Creative Commons License 2021.04.02 -1 1 1215

Hat a kis Bonifac is megeri a penzet, ha nem is zsarol de fenyeget, pl. a polgarmestert... Sotonyi nevelese.. :P

Előzmény: Noirette (1213)
bk_barát Creative Commons License 2021.04.02 -1 0 1214

Timike Sukorov néven született (úgy látszik Pálinkás már a szökése napjától ezt a nevet használja), mért gondolná, hogy a testvére? Itt csak az a kérdés, hogy hogy tudott a kis család 3-4 évig élni a környéken, úgy hogy Róza ne vegye észre? Ez a Mira meg, aki ezek szerint magyar börtönben van, még mindig nem tudom, hol kapcsolódik az egész láncba...

Előzmény: Mazsola0070 (1209)
Noirette Creative Commons License 2021.04.02 -3 0 1213

"Szóval baromi zavaros ez az egész, szerintem már Hámoriék sem tudják követni..." 

No ezért mondtam én le arról, amikor követni kezdtem a Keresztanyut, hogy a cselekményt kibogozzam, inkább maradok a karakterek figyelésénél meg a kapcsolati szálaknál. Már azt sem tudtam követni, mi az aktualis csempészáru, ugye voltak a plüssmacikba rejtett cigik, aztán a csoki, aztán fegyver, aztán most megint cigi... Pálinkás-Sukorov életét és kalandjait már meg sem próbálom összerakni, pedig szövevényes krimiken edződtem, de azokban több logika és következetesség volt.

Más: Elnéztem Bonifác atyát, és pap létére olyan simlis feje van, hogy tuti nem bíznék ra gyónási titkot, még a végén megzsarolna vele. :) Biztos, hogy ő valódi pap?

Előzmény: Mazsola0070 (1205)
bk_barát Creative Commons License 2021.04.02 0 0 1212

Hát igen, ha Gina megtudja, hogy Tatyika bajban van, vallani fog... Amúgy nem értem, miért titkolja ennyire Tivadar előtt, akinek ő mindennél fontosabb, és szerinte jó ember, már rég el kellett volna mondania...

Előzmény: Ilhilla (1210)
rayzolko Creative Commons License 2021.04.02 0 1 1211

Itt legalább saját maguktól lopnak és nem már egy levédett regény karaktereit (pl. Oltári csajok). De az egész kusza vonalvezetés nagy részben DÖ-t követi.

Előzmény: Mazsola0070 (1204)
Ilhilla Creative Commons License 2021.04.02 -1 0 1210

Hamarosan (négyet kell aludni!) fény derül a családi kapcsolatokra, mert -a végén mutatták- Tatyika műtétre szorul, de különleges a vércsoportja.

Előzmény: Mazsola0070 (1209)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.04.02 0 0 1209

Igen, valahogy így hangzott el, ezek szerint Ginának 1978-79-ben kellett valamikor születnie, ezzel szemben a honlapon azt írják, hogy 1985-ös születésű....

Ami még érdekes: amikor kiderült, hogy Gina és Timike féltestvérek, valami olyasmi hangzott el, hogy óvatosnak kell lenniük Gina küldetése miatt.

Én akkor azt hittem, hogy Gina a hálózat beépített embere a rendőrkapitány mellett, de ez a szál teljesen elsikkadt, sőt, most meg már azt hiszik, hogy Timike a rendőrség beépített embere.

Megjegyzem, Mariannak elég nehezen esik le a tantusz, hogy Gina, illetve most már Timike is a féltestvérei.  

Előzmény: bk_barát (1207)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!