A Keresztanyu 2021-ben bemutatásra kerülő televíziós vígjátéksorozat, melyet a Drága örökösök alkotói készítenek és 2021 januárjában fogják bemutatni az RTL Klubon.
"meg Sótonyi amúgy is utálja Evelin miatt, nem fogja fel, hogy a kis menyasszony ribanc, a srác szinte már menekült előle... :P"
Nah, azt én sem értettem... ha csak hallomásból lenne hülye még megérteném, de a kandi-kameráján a saját szemével is láthatta mi a szitu, ennél passzívabb hozzáállást Márktól a csaj felé nem tudom mit várt... Talán dobja oda az ajtóküszöbről a csomagot és szaladjon azonnal el, vagy hogy?! ....
Miért pont Babossal, mt vétett az öreg? Márknak azért vannak "bűnei", pl. a kerítésépítés, ami picit hasonlít Tom Sawyer kerítésfestésére :D, meg Sótonyi amúgy is utálja Evelin miatt, nem fogja fel, hogy a kis menyasszony ribanc, a srác szinte már menekült előle... :P
Természetesen a moralitás szobrát egyikből sem lehetne megfaragni, de azért akadnak releváns különbségek. Azért, amikor borult a bili a legtöbbjüknél megszólalt az a bizonyos harang, hogy most már ideje azért leállni, legalábbis az adott témában nem tovább hazudni... de nála nincs ilyen..
Ginat itt hogy védték egyesek, de egyre jobban erősíti meg, hogy egy kis beteges, simulékony hazudozó... Sok minden kiderülése után is még menthetetlenül hazudozik össze-vissza... Sőt, most már az az attitűd, hogy mindenki más rohadék, de persze tükör sehol nincs a lakásban...
Azért ha meggondoljuk, Mariann ezt tudja is, mert pont ezzel állított be Tivadarhoz, hogy az ő apja a törzsőrmester apósa, amit az tovább is adott Sótonyinak... Csak Gina mégis csak a rendőrfőnök felesége, szóval ellenség, és Timike, mert összejátszik vele, szintén az...
Nekem is tetszett ez a jelenet, egyedül a festmény WC-ben való elhelyezését tartottam ízléstelennek. De a társalgás remek volt, mindenki sziporkázott benne.
Németh Kristóf nem rossz színész, remélem, nem ragad benne a "Subicz" feliratú skatulyában.
Igen, ha a vércsoportjuk egyezni fog... bár, azt is ki tudja magyarázni, hogy véletlen.
Mit mondtak korábban, hogy Gina annyira hálás Tivadarnak, hogy kiemelte a szegénysorból. Biztos emiatt nem meri bevallani, mert akkor mehetne vissza a szegénysorra. Gondolja Gina.
Nekem eszembe jutott az is, hogy lehet, nem is Gina Tatyika anyja.
"Timike Sukorov néven született (úgy látszik Pálinkás már a szökése napjától ezt a nevet használja), mért gondolná, hogy a testvére?"
Már megy egy ideje a nyavajgás azon a képen, amelyiken Pálinkás-Sukorov az ölében tartja a kis Ginát, és Mariann is, meg Gina is azt állítja, hogy a fotón az ő papája látható. Ha Mariann egy picit logikusan gondolkodna, már régen felmerülhetett volna benne, hogy ugyanannak a férfinak több anyától is lehet gyereke, így könnyen előfordulhat, hogy Gina a féltestvére.
Azt viszont tegnap a Gertrúdtimikéről készült másik kép alapján (ami az előző kép mellett szintén Ginánál volt) nagyon gyorsan összerakták Hagymácskával, hogy Gina és Gertrúd féltestvérek,
Na most, ha a Gertrúdról készült kép mellett egy kicsit elemezték volna újra a Gináról és apjáról készült másik képet is, szerintem nem lett volna nagy dolog összerakni, hogy mind a hárman féltestvérek, illetve legaább ennek a gyanúja fel kellett volna, hogy merüljön.
Az lett volna csak az igazi megalázás, ha egy gyári munkás férfival lépett volna le Timike apja - hangzott el Bárányék beszélgetésekor, már nem is tudom, a mama mondta-e vagy Józsi.
Az egész Bárány-show nagyon jó volt ebben a részben - és Németh Kristóf parádésat is alakított benne :-)))
Kezdve a muterral való villongást, aztán Timikének a fogdosásra való utalgatása... szóval ez jó volt, na. Ami jó, az jó - azt is méltatni kell, nem igaz?
Az lett volna csak az igazi megalázás, ha egy gyári munkás férfival lépett volna le Timike apja - hangzott el Bárányék beszélgetésekor, már nem is tudom, a mama mondta-e vagy Józsi.
Egy kolléganőm férje a házasságuk sokadik évében bevallotta, hogy a saját neméhez vonzódik. Elváltak, a férj összeköltözött a szerelmével. A kolléganőm érthetően kiborult. Miután nagyjából kiheverte a történteket, azt mondta: azért az megnyugvás és nagy dicsőség, hogy egy pasival csalt meg. Nem talált nálam jobb nőt!
Érdekes, hogy hányféleképpen lehet látni és értékelni ugyanazt a helyzetet.
Azért ez elég izléstelen poén, bár itt a vécé humor eléggé dominál.. :P Amúgy azt se értem, hogy hagyhatta pont Timike, hogy Jóska ilyen méltatlanul bánjon azzal az egész jó képpel...
Na, mar sejtheto, milyen egyezseg lehet a ket ven zsivany kozott, ha a Mester segit hogy megepuljon az autopalya, Sotonyi kiengedi Mirat, aki as apjanakl dolgozhatott, csak nem volt eleg ugyes.
Mikola jol mondta, a Mester mar csak egy fogatlan ven oroszlan, ahogy hagyta magat elrabolni.. :P Az a varazsero mar regen volt es akkor is a nokre hatott..
No ezért mondtam én le arról, amikor követni kezdtem a Keresztanyut, hogy a cselekményt kibogozzam, inkább maradok a karakterek figyelésénél meg a kapcsolati szálaknál.
Pont így vagyok én is: a fenét sem érdekli már ki kinek a mostohagyereke - pláne hogy biztos vagyok benne, hogy ha felrajzolnám egy diagramra a kapcsolati viszonyokat - tuti kiderülne, hogy hibádzik a logika.
Furcsa mód, a Bárány és az anyósa közti párbeszédek most kivételesen poénosra sikerültek (pl. nem kérdeztek vissza mindent legalább kétszer és nem hagytak fél perces hatásszünetet a mondatok közt, hogy az a bizonyos célközönség is megértse).
A minden főnökök fejét játszó öreg, trottyos Gálvölgyiért meg én kérek elnézést - ha már az alkotóknak (pontosabban: AZ alkotónak) nincs annyi szégyenérzete, hogy ezt megtegye.
Timike Sukorov néven született (úgy látszik Pálinkás már a szökése napjától ezt a nevet használja), mért gondolná, hogy a testvére? Itt csak az a kérdés, hogy hogy tudott a kis család 3-4 évig élni a környéken, úgy hogy Róza ne vegye észre? Ez a Mira meg, aki ezek szerint magyar börtönben van, még mindig nem tudom, hol kapcsolódik az egész láncba...
"Szóval baromi zavaros ez az egész, szerintem már Hámoriék sem tudják követni..."
No ezért mondtam én le arról, amikor követni kezdtem a Keresztanyut, hogy a cselekményt kibogozzam, inkább maradok a karakterek figyelésénél meg a kapcsolati szálaknál. Már azt sem tudtam követni, mi az aktualis csempészáru, ugye voltak a plüssmacikba rejtett cigik, aztán a csoki, aztán fegyver, aztán most megint cigi... Pálinkás-Sukorov életét és kalandjait már meg sem próbálom összerakni, pedig szövevényes krimiken edződtem, de azokban több logika és következetesség volt.
Más: Elnéztem Bonifác atyát, és pap létére olyan simlis feje van, hogy tuti nem bíznék ra gyónási titkot, még a végén megzsarolna vele. :) Biztos, hogy ő valódi pap?
Hát igen, ha Gina megtudja, hogy Tatyika bajban van, vallani fog... Amúgy nem értem, miért titkolja ennyire Tivadar előtt, akinek ő mindennél fontosabb, és szerinte jó ember, már rég el kellett volna mondania...
Itt legalább saját maguktól lopnak és nem már egy levédett regény karaktereit (pl. Oltári csajok). De az egész kusza vonalvezetés nagy részben DÖ-t követi.
Igen, valahogy így hangzott el, ezek szerint Ginának 1978-79-ben kellett valamikor születnie, ezzel szemben a honlapon azt írják, hogy 1985-ös születésű....
Ami még érdekes: amikor kiderült, hogy Gina és Timike féltestvérek, valami olyasmi hangzott el, hogy óvatosnak kell lenniük Gina küldetése miatt.
Én akkor azt hittem, hogy Gina a hálózat beépített embere a rendőrkapitány mellett, de ez a szál teljesen elsikkadt, sőt, most meg már azt hiszik, hogy Timike a rendőrség beépített embere.
Megjegyzem, Mariannak elég nehezen esik le a tantusz, hogy Gina, illetve most már Timike is a féltestvérei.