Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Jobarathok Creative Commons License 2013.05.12 0 0 3507

Nagyon szép ez az autó. (Természetesen a fehérre gondoltam :D )

Előzmény: chevywhite (3506)
chevywhite Creative Commons License 2013.05.12 0 0 3506

LurdyV8 2013 05 11

. it was great!

HFT Creative Commons License 2013.05.12 0 0 3505

Ma én is láttam márkatársat, a Lőrinci-Nagykőrösi kereszteződésnél lévő McD.-nál egy szürke Orlandot, a vezető is nézte az enyémet. (a márkatárs autója LXJ-kezdetű volt, 17-es felnikkel és kissé gyűrött első rendszámtáblával.)

chevywhite Creative Commons License 2013.05.12 0 0 3504

"Dunakeszi-n 2 fehér, 1 fekete ,és 1 bézs"      Lurdiház: 2 fehér

Leo 27 Creative Commons License 2013.05.11 0 0 3503

"de ma Dunakeszin 4-en voltunk spontán, 30 méteres sugaru körben"

Nem tudom benne voltam-e :), de nem hiszem, mert ma alig ültem autóban, inkább biciklin.

Előzmény: chevywhite (3502)
chevywhite Creative Commons License 2013.05.10 0 0 3502

Mondhatni lassacskán 2 éve cirkálok a "Bengával" 2 kezemen tudom számolni az ORLANDOkat miket eddig láttam útközben, de ma Dunakeszin 4-en voltunk spontán, 30 méteres sugaru körben. Mondhatnám KiBeBa...t mód jól éreztem magamat, ezekszerint még mindig szerelmesvagyok!!!

chevywhite Creative Commons License 2013.05.10 0 0 3501

Csinálhatnánk 1 ORLANDO-s  sarkot Én tuti megyek hisz mindig voltam ezeken. Örülnék ha Ti is ott lennétek!!!!!!!

trawala Creative Commons License 2013.05.10 0 0 3500

Ketten mennek

Előzmény: HFT (3499)
HFT Creative Commons License 2013.05.10 0 0 3499

A chevyklub fórumján is van róla infó, mert kaptak rá meghívást:

Előzmény: chevywhite (3498)
chevywhite Creative Commons License 2013.05.10 0 0 3498

2013 05 11-én  USA car találkozó a Lurdyháznál. Gumifüstölés, erotikmosás, lovrider........stb

Leo 27 Creative Commons License 2013.05.10 0 0 3497

Kszasza2

Nekem a Mazda6-on közepes fényátreresztő képességű volt, ami a gyerekeknek jó volt, de azért be lehetett simán látni. Most én is a legsötétebb Llumar-t rakattam fel, mert az időnként használt leghátsó ülés miatt előfordul, hogy nincs bent kalaptartó. Most szinte semmit nem lehet látni (azóta nem is használom a kalaptartót). 3474-es hozzászólásban látod kívülről az autót.

Bent egyértelműen sötétebb van, kicsit olyan feeling, mintha dobozosban ülnél, de azért a gyerekek kilátnak és este sem tapasztalok különösebb gondot. Ha kell lemegyek a kocsiba, megnézem pontosan a műbizonylaton, hogy mi a fólia típusa, most annyi rémlik, hogy a közepes árkategóriából (16e/m2) a legsötétebb verzió.

Előzmény: KSzasza2 (3496)
KSzasza2 Creative Commons License 2013.05.10 0 0 3496

Köszi a választ. Igazából most a 17% és 27% os fényáteresztő képességű fóliák között vacillálok. A 27%-ost láttam már élőben is a másikat még sajnos nem. Ez a 27-es jónak tűnik gyerekek szempontjából, de sajnos ennél azért még belátni a csomagtérbe. (bár közel sem annyira mint fólia nélkül). Erősen gondolkodom a 17%-oson csak félek tőle, nem lesz e túlságosan sötét? Kilátnak e a gyerekek? Éjszaka én kilátok e rajta?

Ezért érdekelnének a fényárteresztő százalékos képességgel kapcsolatos tapasztalataitok. Szóval az, hogy Llumar legsötétebb az sajnos nekem egyelőre nem sokat mond :S - ez még változhat persze ahogy lassacskán előre haladok a nyomozásban. Ja és én a Zambofolia-t néztem ki mint cég.

Na mindegy majd elmegyek és megnézem élőbe....

Előzmény: Sandi00 (3495)
Sandi00 Creative Commons License 2013.05.09 0 0 3495

http://www.basa-uvegfolia.hu/styling.html

Ez lenne az, nem nagy valami, de mégis segíthet dönteni. Én itt néztem, hogy mik a lehetőségek. 

Előzmény: Sandi00 (3494)
Sandi00 Creative Commons License 2013.05.09 0 0 3494

Szia!

Én a legsötétebbet választottam, és abszolút elégedett vagyok vele. Tegnap szivem szerint a középső üléssorban utaztam volna, mert annyira jó hűvös volt ott és nem sütött befele a nap. (de akkor ki vezetett volna??) :-))

Amikor kinézek (a fóliázott üvegeken), olyan mintha borongós lenne az idő kint, de egyáltalán nem rossz a kilátás, pedig tartottam tőle. Volt egy oldal, mindjárt megkeresem, ahol mutatta a kocsin, hogy milyen fólia hogy néz ki (vagyis mennyire tűnök sötétnek kívülről) és milyen a hő-fényáteresztése stb.. Remélem megtalálom.

Csomagtérbe egyáltalán nem lehet belátni, viszont ha hátul állsz (kívülről) a kocsinál, átlátsz a kocsin (a fény miatt) az első szélvédőn, de lefelé a csomagtartóba nem. Világos volt?? Kicsit zagyván hangzik. :-(

Ez LLumar fólia, ami nekem van. 

De egyébként ha elmész ahol csináltatod, kell hogy legyen üvegen felragasztva mindegyik fóliából és látod, hogy kb. milyen lesz. Sőt, általában a tulajoknak is be van fóliázva a kocsi, így be tudsz nézni, legalábbis itt így volt.

Ja, én még gondolkozom a kavics fólián. Lehet, hogy azt is csináltatok, bár a fényszórókra nem (pedig az lett volna a lényeg), mivel ha cserélni kell a "párásodás" miatt, akkor csak pénzkidobás lenne. Amúgy nagyon jó dolgok ezek a fóliák, persze csak pénz legyen!! :-(

Rengeteg frankó autót visznek befóliáztatni kívülről, nem is gondoltam... Hihetetlen, amiket láttam.. :-))

Előzmény: KSzasza2 (3492)
Leo 27 Creative Commons License 2013.05.09 0 0 3493

Megkaptam. Válaszoltam (bocs, hogy eddig nem)

KSzasza2 Creative Commons License 2013.05.09 0 0 3492

Szia,

Én is viném fóliáztatni a kocsit, két hét múlva kaptam időpontot. Érdekelne ki milyen fóliát választott? Főleg a fényáteresztő képessége miatt érdekelne. Itt skyfol HP illetve NT sorozattal dolgoznak. Azt mondták a legtöbben 15 (17%) vagy 20 (27%) fényátersztő képességűt szoktak választani. A legsötétebb az 5%-os, de az betyársötét szerintem. Élőben nem láttam még őket nem tudom melyik milyen.  Éjszaka, hogy muzsikálnak? Nekem leginkább a hő és napvédelem miatt lenne fontos, illetve , hog yne lássanak be a csomagtérbe, mert ugye a csomagtérroló száműzetésbe került, mert annyira alacsonyan van sajnos.

Szóval milyen fóliám legyen?

Előzmény: Sandi00 (3490)
HFT Creative Commons License 2013.05.09 0 0 3491

pár napja írtál nekem mailt, arra válaszoltam. megkaptad? mert azóta csönd van, és a freemail sokszor vacakol.

Előzmény: Leo 27 (3477)
Sandi00 Creative Commons License 2013.05.08 0 0 3490

Sziasztok!

Délután elkészült a fóliázásom. Szuper! Imádom!

Most azon "agyalok", hogy jó lett volna az első ablakokra is tetetni fóliát. Meglátjuk.

Gravíroztatás is meglesz nemsoká, és még lesz valami, amit még csak most gyártanak, úgyhogy képet csak kb: 2 hét múlva kaptok.

Kicsit sokkolt a fóliázás. :-(( Pontosabban az, hogy lebontották az ajtókról a burkolatot, olyan "durván" nézett ki megint az autó, hogy sírhatnékom volt. :-((

El is határoztam, hogy több hasonló "operációra" nem fogom én vinni. Egyszerűen megszakad a szivem. :-((

Kontakt hiba ismét! Tuti, hogy szórakozik velem a kocsi. Mostmár nem kell eső, csak erős napsütés + napon parkolás + tolatás, és egyből kontakt hiábás mindkét irányjelző. De csak rövid ideig, ha néhány perc múlva elkezdek tolatgatni, minden rendben ismét. Láttatok már ilyet???

Eddig csak a munkahelyen tapasztaltam, amikor este indultam haza. Gondoltam is, hogy azért van, mert az autó is annyira "imád" ott lenni, mint én. :-( De ma már máshol is előjött. :-(( Láttatok már ilyet??? Ha nem, majd fogtok, a MOT-on (ha egyszer meglesz a helyszín, az időpont, és ha én is eljutok oda. ) :-D

Történt egy tanulságos eset is velem ma. Butaságot csináltam, de védelmemre szól, hogy rossz kedvem volt, fáradt is voltam stb...

Szóval útkereszteződésben vagyok, piros a lámpa. Csak a kanyarodók mehetnének, ha nem én állnék legelől! :-)) Mivel én egyenesen akarok. Láttom a nagy "macifülekben", hogy mögöttem a 3. autó kiáll, és mellém gurul a csak kanyarodó sávba, de mire odaér, az is piros lesz. Ez egy fehér taxi volt. A pasas többször felém fordult, bámulta a kocsim, a fejét csóválgatta és magyarázott a mellette ülőnek. Ezt én mindjárt sértésnek is vettem, azt hittem azért szövegel, hogy feltartom a sort stb.. Szóval az amúgy is ramaty hangulatom még rosszabb lett. Aztán induláskor, a lelkem megnyugtatására, kicsit megemeltem a kezem, azt a bizonyos dolgot mutatva. (bár szerintem nem látta, mert ahhoz túl alacsonyan tartottam.) Bár mostmár remélem is hogy nem látta! Ugyanis kb: 3/4 óra múlva ismét találkoztam vele, szemből, és akkor megismertem a taxist, de nem csak őt! Egy hófehér Orlandót vezetett. Valószínűleg azért bámulta a kocsim és forgolódott felém stb.., mert erről beszélhetett. :-(( (csak nekem nem tűnt fel az övé, mivel tele volt ragasztgatva).. Na, erről ennyit....

chevywhite Creative Commons License 2013.05.08 0 0 3489

Orlando felni 16-os eladó!   No ha senkinek nem kell a csapatból, viszem fényeztetni matt feketére.

HFT Creative Commons License 2013.05.07 0 0 3488

Szép lett!

Előzmény: McImi (3487)
McImi Creative Commons License 2013.05.07 0 0 3487

Kép lemaradt.

Előzmény: McImi (3486)
McImi Creative Commons License 2013.05.07 0 0 3486

Sikerült autentikussá tenni a felni közepét is :) Üdv.

Előzmény: McImi (3441)
trawala Creative Commons License 2013.05.07 0 0 3485

Jónak látszik az ár. Próbáltad esetleg a szervízben? Vagy onnan van?

Cruze (2009-től, csak 2.0 motorhoz) és Opel Astra J (2010-től, csak 1.6Turbo, 1.7CDTi és 2.0CDTi modellekhez) az Opel Ampera (2012-től), valamint a Zafira -C Tourer (2012-től) is ezzel a mérettel fut.

Előzmény: KSzasza2 (3483)
HFT Creative Commons License 2013.05.07 0 0 3484

Kösz az infót.

az acélfelnire jó az ár szerintem.

Előzmény: KSzasza2 (3483)
KSzasza2 Creative Commons License 2013.05.07 0 0 3483

6,5x16 ET41 5x115/70,3  új acélfelni 12,500 forintért jó ár? Állítólag a listaára 24,000 forint. Igazából használtban nem is nagyon találtam itt a környéken, illetve használtan talán 10,000 körül lenne, akkor meg már inkább újat. Télre gondoltam beruházni mert most per pillanat akciós.

Tetőcsomagtartó ügyileg még nem döntöttem, még várok pár ajánlatot. Tetszik a THULE setje is, főleg ha sikerülne jóárasítani. 

A fóliázás után mit kel tennem, hogy a jövőben a rendőr illetve a műszaki vizsgán ne kössenek bele? Elég ha a kocsiban tartom a szervízkönyv melett a műbizonylatot?

Előzmény: HFT (3479)
QAK Creative Commons License 2013.05.05 0 0 3482

Gratula a verdához!

Remek gépet választottál, megy, mint egy tank, húz, mint egy vonat.

Egyetlen dologra figyelj oda, nehogy úgy járj, mint én.

7500 km-nél kénytelen voltam olajat cseréltetni, mert 0(azaz NULLA!) %-os volt benne az olaj!!!

Gyakorlatilag a télen (ami elég hosszúra nyúlt :-) csak városban használtam, és a részecskeszűrő  (DPF) regenerációja hatástalan volt. Kiírta a CODE82-t, ami olajcserét jelent, elmentem a szervízbe, és 25e pénzem bánta.

Tanácsoljanak bármit, az egyedüli hatásos dolog az, ha néha (800-1000km-enként) kicsit meghajtod.

trawala! Megint neked volt igazad!!!

Mégegyszer: egészséget kívánok hozzá, és családod is garantátan imádni fogja!

Előzmény: csocso56 (3466)
PannonCsiga Creative Commons License 2013.05.04 0 0 3481

Az én Thule csomagtartómon lévő zár inkább optikai tuningnak tűnik, mint biztonsági elemnek. Remekül nyitja/zárja a levehető vonóhorog kulcsa.

Jut eszembe: Van egy-egy eladó Thule talp készletem Bora/Golf/Jettához, illetve Suzuki Swifthez. Ha érdekel valakit, írjon privátban.

Előzmény: trawala (3480)
trawala Creative Commons License 2013.05.03 0 0 3480

CAM volt nekem más autómhoz. Ha nem állandóan a kocsin tartod, akkor semmi gond nincsen vele. A gyári az THULE szintű, magánvéleményem, hogy nem ér kétszer annyit mint a CAM. Ami a zárat illeti. Szerintem ha le akarják venni, akkor mindegy, milyen zár van rajta.

Előzmény: HFT (3479)
HFT Creative Commons License 2013.05.03 0 0 3479

Ebben már döntöttél? mert engem is érdekelne, hogy a gyári és a cam totus közt van-e érdemi különbség?

Előzmény: KSzasza2 (3412)
Sandi00 Creative Commons License 2013.05.03 0 0 3478

Köszi! Nekem is meglesz a jövő héten. Nem is gondoltam, hogy kb: 2 és fél óra mire végeznek vele. 8-o

Előzmény: Leo 27 (3477)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!