Keresés

Részletes keresés

Kornel61 Creative Commons License 2021.03.03 0 3 96754

Most már tényleg beleférne egy edzőcsere! Ilyen erős csapatunk régen volt, viszont azedző kevés hozzá!

Előzmény: Törölt nick (96753)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.03 0 5 96753

Volt valaha a tortenelemben olyan sok penzbol osszallitott, akar bajnoki cimre is eselyes Alba, aminek az edzojet nem rugtak ki paros labbal 4 hazai alapszakasz vereseg utan?

Nem hinnem. Ma lesz az elso :-(

Kornel61 Creative Commons License 2021.03.03 0 1 96752

Szünetig még reménykedtem ( nem is tudom miért ), de aztán beláttam, hogy most sem fog sikerülni! 
cáfoljatok rám, van meg 15 perc!

A Sporttárs Creative Commons License 2021.03.03 -1 0 96751

Ahmad nem játszik. Megint erősek leszünk palánk alatt.

A Sporttárs Creative Commons License 2021.03.02 -2 0 96750

Volt a a pályán meg a közvetlen közelében alsó hangon hét ember, akinek kötelessége vagy érdeke lett volna észrevennie. Mert, hogy én nem vettem észre, ahogy te sem, az egy dolog. :) (Mondjuk magamat ismerve akkor sem vettem volna észre, ha nekem is a dolgom lett volna. :)) ). Szóval tényleg gáz, hogy senki nem jelzett semmit.

Hogy a jv-k meg az ellenőr jól alszanak egy ilyen hiba után, engem nem nyugtat meg, baszki, főleg egy ellenőrnek olyan sok dolga van egy meccsen? De persze egyáltalán nem gondolom, hogy ezen múlt a végeredmény, a hibákat ugyanúgy elkövettük volna enélkül is.

Előzmény: Feffo (96749)
Feffo Creative Commons License 2021.03.01 0 5 96749

Amellett , hogy Fofó ódákat képes írni a BB1-nek egy meccs előtt, jó lenne ha azt is észrevenné, ha az ellenfélnél 5 légiós van egyszerre a pályán. Tudom, hogy az ellenőr és a jv-k sem vették észre, de ettől ők még jól aludtak. Mi viszont buktunk egy büntetőt ( ha bárki észreveszi technikait kellett volna ítélni) és ha bemegy 96-98nál van vissza 18 másodperc. Soha nem derül ki mi lett volna, ha, de ha már ott van 3 edző, egy kapja már fel a fejét erre.

A Sporttárs Creative Commons License 2021.02.28 -5 1 96748

Csorvási egyszerűen nem tud formába kerülni, most a szünet alatt egy edzésbaleset miatt került kórházba, megfigyelték, úgy tudom nem is lehetett pályán, mert eltiltották az ütközésektől. Nem tudom, ha ő van, mennyivel vagyunk hatékonyabbak palánk alatt, főleg védekezésben, ami sosem volt az erőssége. De egyre egyértelműbb, hogy magas poszton kevesek vagyunk.

A másik a támadójáték, amiben sok potenciál van, ha egyenként nézzük a játékosokat. De mintha nem lenne eldöntve, be lehet-e dobni a gyeplőt közéjük, vagy akarunk valami csapatjáték szerűt. Persze ehhez sem ártana jó centerjáték.

A Sporttárs Creative Commons License 2021.02.28 -5 1 96747

A Debrecen edzője elmondta előre, hogy nagyon figyelnek az Alba kulcsembereire, Vojvodát ki is vették. Persze tőle is hiányzott az extra. Centerben meg egyszerűen többek voltak. 

litván80 Creative Commons License 2021.02.28 0 0 96746

Szerintem nem kell túl dramatizálni ezt a 102 kapott pontot. Egyrészt két hasonló stílusú csapat csapott össze, másrészt a pontok nagyrészét centerből kapták. Ahol fizikumban és magasságban nem volt embere az albának. Bár igaz hogy ezt tudni lehetett már a meccs előtt is ,és pont ezt a védekezést kellett volna megszervezni az albának hogy a debreceni centerek ne kapják meg a labdát pozícióban... nem sikerült...De a periméteres védekezésük szerintem javult. Szerdán két teljesen ellentétes stílusú csapat fog majd találkozni, ahol rajtunk nem lesz semmilyen nyomás. Ezt jó lenne majd kihasználni, de nem lesz egyszerű, nagyon nem.

Előzmény: moldi56 (96745)
moldi56 Creative Commons License 2021.02.28 0 7 96745

Bocs,hogy szolnokiként beleszólok,de nekem a tavalyi szezonkezdet jutott eszembe.Akkor a Tiszaligetben nyertetek,nem is akárhogyan. 80-100 ! 100 pontot emberemlékezet óta nem kaptunk a Ligetben,akkor azt hittem nincs lejjebb.Tavaly pedig akkor jó csapatotok volt,hogy hogyan sikerült később elbaltázni,nem tudom.Most viszont van lejjebb.Nálatok.102 pontot kapni arra vall,hogy nagyon nincs rendben a védekezés.Vojvoda mellőzése külön történet.Mindezért szerintem Forray a felelős,mert egy pancser,pofája van,más nem nagyon.A vezetőség meg statisztál hozzá.Ennek ellenére,lehet hogy szerdán ti nyertek,mert nincs kizárva,minden meccs más és sajnos már mi is bebizonyítottuk,hogy gyengébbnek vélt csapattól betlizünk,viszont a véleményemet fenntartom akkor is.

Előzmény: Törölt nick (96733)
A Sporttárs Creative Commons License 2021.02.28 -7 0 96744

Spanyol edzőnk anno minden idők legrosszabb alapszakasz helyezése, a rájátszásba se jutás után kapott még egy szezont. Ha neki megvolt ehhez a háttere, akkor Fofónak sem fognak szezon közben felmondani. Amúgy még nem is kell, de az biztos, hogy most már rangadókat kellene nyerni, mert az nem nagyon sikerült eddig.

Előzmény: Törölt nick (96739)
Feffo Creative Commons License 2021.02.28 0 2 96742

5. helynél nem tudunk jobban végezni, a Szeged utolérhetetlen, de a DEAC sem befogható, hiába vagyunk jobbak egymás elleniben. Akkor lehetünk csak negyedikek, ha hozzuk mind a 4 meccsünket. Nem úgy nézünk most ki, a 2-2 is bravúr lenne, de ne legyen igazam. Óriási hiba, hogy nem hoztunk egy igazi ötöst , ez szerintem korrigálhatatlan lesz a szezonban.

Tegnapi statot elnézve, érdekes ez a +/- mutató, Ahmad +11-en zárt, Molnár Marci meg -17en.

Azért sem volt jó ötlet ez az insta poszt kirakása, mert bennem felmerült tegnap, hogy akarja ez a 3 légiós (főleg Curry ) ezt a győzelmet ? Küzdenek Ők most a csapatért ? Davis 95-98-nál gyakorlatilag ledobta a labdát a földre (tudom kicsúszott a kezéből). Az utolsó 2 perc 0:9 lett, egy olyan meccsen, ahol 95 pontot dobtunk 38 perc alatt.

Előzmény: elefantbaby (96735)
Albatiltott Creative Commons License 2021.02.28 0 1 96741

Remek észrevételek voltak ezek a gondolatok, de a Csorvási állapota nálam nagyon nagy kérdőjel, hogy mennyit és mikor tud játszani előfordulhat az az opció is, hogy azért ült a meccsen a kispadon hogyha nagyon elszállna a faultokkal az Ahmad Davis duó akkor se fiatalnak kelljen 4-5be játszani. Godwin fizikuma elég jó álláspontom szerint de néha fejben nincs teljesen a helyzet magaslatán (túlizgulja még sokszor).

Voja helyzete nem olyan egyszerű mint gondolják itt sokan. A KKK elleni meccstől a tegnapi meccsig (a pontos számot nem tudnám megmondani) egy kezemen megszámolhatnám mennyit edzett az Albában. Vannak új elemek amiket nem hiszem hogy 100%-os biztonsággal megtudott volna tanulni. Ha a következő meccsen is ezt a labdamennyiséget kapja meg akkor már érdemes jobban foglalkozni azzal, hogy a légiósok elveszik a labdát előle. 

A Lukács Norbinak volt olyan megmozdulása amiért mérges voltam de az első félidőben kifejezetten jó volt. Véleményem szerint arra az első félidőre lehet sőt megkockáztatom, hogy kell is építkezni. A válogatott bemutatkozás kifejezetten motiválta. 

Előzmény: baratiz (96740)
baratiz Creative Commons License 2021.02.28 0 0 96740

Nagyon nehéz megítélni a tegnapi meccset. Sok dologgal egyetértek amit írtatok, de azért szögezzünk le néhány dolgot. Ami a legfontosabb, elsősorban a palánk alatt kaptunk ki: centergólok, lepattanók. Mindezt azzal együtt, hogy azért a DEAC külső sora sem aármi: Moody, Moore, Drenovac, Hines, Guyton, és a magyarok is jók, nézzük csak Somogyit.

A palánk alatt a magasság és testsúly különbség meghatározó volt. Elsősorban Tóth, de Molnár Marci is, a nagy testével nagyon jól fogott poziciót, tolt, farolt, forgott amennyi kellett és közelről pontosan dobtak: 13/15 a közeli, vagy dobás közben fautoltunk: 9/9 büntető. Én nagyon hiányoltam, hogy a kellően nagy testű Csorvási és Omenaka 9 faultja "maradt bent", ahelyett, hogy nem dobás közben, hanem palánk alatti birkozással (büntető nélkül) felhasználtuk volna. Ez a birkózás biztosan hatott volna Tóth fárasztásában. Tóth-tal szemben mindenképp nagy testű "birkózót" játszattam volna, amíg lehet.

Sajnos Voja nem találja a helyét, azt meg már meg kell szokni, hogy ha nem éles a helyzet, Curry jól játszik, de éles helyzetben nagyon sokat, és durván hibáz.

És egy utolsó megjegyzés-kérdés: Lukács Norbinak megtiltották, hogy a kosárra nézzen? Kizárolag indulásból, vagy második szándékból szerez kosarat. Tegnap is legalább 3-4, de lehet hogy több olyan konkrét helyzet volt, amikor egészen tiszta helyzetet sem vállalt el.

Törölt nick Creative Commons License 2021.02.28 0 0 96739

Haha :-)

Aki rossz ember a maestronak, az jo lenne Fofonak? Kizart.

(Mert persze barmi tortenik, Fofo marad.)

Előzmény: Win76 (96738)
Win76 Creative Commons License 2021.02.28 -3 0 96738

Én abban bízok, hogy a Toth Ádi köv szezonba itt folytatja ezt a jó játékot nálunk!

elefantbaby Creative Commons License 2021.02.27 -3 0 96737

Még egyszer mondom,sztem nagyon jó ez a Debrecen.

Dobtunk majdnem 100 pontot,persze még többet kaptunk.

Az lehet hogy Hearst helyett center kellett volna.

Az is igaz,hogy Vojának nem jön ki a klasszisa.

Sajnos nem jár gyorsan a labda,ezért kevés a tiszta dobóhelyzet,ez még változhat.

Szóval van igazságod,de látni kell hogy kevesen vagyunk,illetve a légió meg Voja után nagy a lépcső lefele.

Biztos Fofónak is van felelőssége,de amit ma a végén a drága légiós elcseszett,azzal nem tud mit tenni.

Persze utólag már tudná,de nincs utólag.

Előzmény: Törölt nick (96736)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.27 0 5 96736

Szerintem meg borzaszto volt es nem csak az utolso percek. Az egesz.

Semmi vedekezes, tamadasban semmi koncepcio, semmi tudatossag, a nalunk jatszo legjobb magyarnak nincs meg a helye, mintha itt se lenne. 

Az elmult 3 hetben barmit is gyakoroltak, nem latszik. Azaz annyi latszik, hogy Voja kimaradt belole. Az uj iranyito jo jatekos, de otodik legiosnak center kellett volna, Hearst helyere, vagy Curry helyere.

Mivel edzocsere nem lesz, csak abban remenykedhetunk, hogy a jatekosok egyszerre nyulnak szarba es ugy hozhatnak meg rangadokat. 

Előzmény: elefantbaby (96735)
elefantbaby Creative Commons License 2021.02.27 -4 0 96735

Én is így látom.

Nem volt ez rossz egészen az utolsó 2 percig.

Addig nagyjából rendben voltunk.

Az új irányító nagy előrelépés,a másik új emberünk is megtette a magáét.

Viszont Voját eléggé kivették,Ahmad gyenge volt,Curry meg gyengébb is volt,meg a végén lerendezte.

Sajnos centereket nem tudtuk levédeni.

Az utolsó pár támadást talán az új irányítóra kellett volna bízni,mert előtte működött nagyjából.De ebben utólag könnyű okosnak lenni.

Egyébként nagyon erős ez a Deac,nem ma ment el a jobb helyezés.

Fofó azt mondta a meccs előtt,hogy jó a sorsolásunk.

Normál esetben valóban, ha nehezen is,de hozhatóak lennének a meccsek,de sokat el is lehet bukni.

Mindjárt az első el is ment.

Én úgy gondolom a 4. helyre becsúszhatunk,de lejjebb is eshetünk.

Előzmény: A Sporttárs (96732)
hberni07 Creative Commons License 2021.02.27 0 5 96734

Védekezni nem sikerült megtanitani a csapatot. Voját nem tudjuk használni. Új irányító kritikus időszakban a padot melegíti. Csak gratulálni tudok Fofo. Szedhetnéd a sátorfádat, mert ezt a játékosok nélküled is lehoznák.

Vezetés, ha annak tartjátok magatokat, jó lenne ha hoznátok egy edzőt, aki ért is hozzá, nem csak odaültetitek.

Törölt nick Creative Commons License 2021.02.27 -1 5 96733

102 kapott pont. Itthon. Most mar tenyleg a viszontlatasra.

A Sporttárs Creative Commons License 2021.02.27 -5 0 96732

Egész meccsen ment az oda-vissza kosár, egyik csapat sem volt egy-két percnél tovább felül. Aztán a legutolsó 5 perc 88-88-ról indult, ebben meg csináltunk 2-3 ordas hibát, a Debrecen meg nem, ők ahogy addig, bedobták. Az egyéni megoldásokra megyünk támadásban, abban meg benne van, hogy nem sikerül. Védekezés helyett a támadásba öltek energiát a csapatok, és mi basztuk el rosszkor.

Egyetlen ponttal így is jobbak vagyunk egymás elleniben, de nem hiszem, hogy ez fog számítani.

Nane72 Creative Commons License 2021.02.27 0 4 96731

Vojának az utolsò negyedben köze nem volt mèrkőzèshez, de mintha elfogadta volna. Azèrt is furcsa mert règebben az ilyen helyzeteket Ő oldotta meg.

Előzmény: A Sporttárs (96730)
A Sporttárs Creative Commons License 2021.02.27 -3 0 96730

Benne , amikor már nem lehetett javítani. volt a meccsben végig, hogy valamelyik csapat a legvégén nyeri meg, Curry akkor adott el labdákat. A védekezés mindkét oldalon pocsék volt, lett ebből egy nagy hullámvasút. A Debrecennek nagyon masszív az állománya, nálunk meg nem mindenki hozta magát. Nagyon érdekes, Voja mennyire nem érvényesül az amerikaiak között. Komoly feladat lesz négyben lenni.

Előzmény: GABA76 (96729)
GABA76 Creative Commons License 2021.02.27 -1 2 96729

Így elbaszni...

Törölt nick Creative Commons License 2021.02.27 0 2 96728

A védekezés összeállni látszik...:)

A Sporttárs Creative Commons License 2021.02.26 -1 0 96727

Jó kis meccs lehet ez a DEAC elleni, ők tényleg erősek. Idegenben jókor voltunk jó helyen ellenük, most ha a pontelőnyhöz hozzá tudnánk tenni az egymás elleniben is pozitív mérleget, akkor velük szemben elég biztos lenne a helyünk.

Kíváncsi leszek az új irányítóra, meg, hogy miben sikerült előre lépni, bár ahogy hallom, center poszton a szünetben is voltak gondjaink. Szerencsétlen Csori nem tudom, mikor lesz végre tényleg teljes értékű. :)) De Ahmad is sokat kihagyott.

Törölt nick Creative Commons License 2021.02.22 0 1 96726

Felmérők, rangadók, helyosztók. Sok féleképpen hívhatjuk, de fontos meccsek az biztos.

Dávid olyan formát hozott az osztrákok ellen mindkétszer, ami itthon is kell majd ahhoz, hogy a hátralévő 5 meccsből minimum 3-at, de inkább 4-et megnyerjünk.
A csapat remélem több dolgot is bőszen gyakorol éppen, kezdésnek mondjuk a labdás 2-2 védését. :)

Előzmény: A Sporttárs (96725)
A Sporttárs Creative Commons License 2021.02.22 -1 1 96725

Kell és jót is tesz Vojának a válogatott sikerélmény, közben meg a csapat remélhetőleg nélküle is előrébb lép a bajnoki szünetben. Igencsak jó felmérők jönnek a hátralévő fordulókban.

Előzmény: Törölt nick (96723)
A Sporttárs Creative Commons License 2021.02.22 -1 0 96724

Tévés lesz a szombati meccsünk, marha jó, ezekből eddig mindig jól jöttünk ki. :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!