A 20. Férf Kézilabda VB Németországban kerül megrendezésre, 2007. Január 19. és Február 4. között. A magyar válogatott Dániával, Norvégiával és Angolával került egy csoportba.
A 2006-os németországi foci vb után ismét egy teltházas, magas színvonalú rendezésben bízhatunk, ahol a több tízezres csarnokok is bevetésre állnak, Kölnön át Hamburgig!
Gál góljáról meg annyit, hogy van abban valami,amit a sport tv stúdiójában beszéltek, hogy nála ez készség ,és meg se fordult a fejében, hogy ne így csinálja. jött az ötlet és kész, ha elgondolkodik, nem valószínű ,hogy így dönt
érdekes dolog ez, de úgy érzem ,pulje nem csak a teljesítményét hozza a magyar csapat számára, hanem egyfajta őrült,"vagyokolyanjómintbárki B****ÁTOK MEG" attitűdöt, ami a délszláv származásúakra amúgy is jellemző -(legalábbis sportban,csak hogy politikailag korrekt legyek), és ez az ami a legfőbb hozománya a remek védései mellett.akár magyar az anyja, akár nem , büszkék lehetünk rá.
sokszor ez hiányzik belőlünk világversenyeken, nem tudom mi az oka, de most a csapat nagyon ott van fejben ,és ez akár magától jön ,akár nenad is kell hozzá, csodálatos !
A fiúkkal minden rendben van. Néhányan az üres pályán focizgatnak, Rod Stewart üvölt a hangszóróból.
Ma csak a II. félidőt közvetíti a Petőfi. Amikor terveztük az adást, úgy gondoltuk, hogy ez a meccs nem oszt nem szoroz, s ez bejött! Nézzétek el, nekünk ezt, a középdöntőket adjuk, természetesen. Az már oszt és szoroz.
Mannheimbe a csapat repülővel megy át, úgy hogy még a csomagokat sem kell cipelni a srácoknak, azt elviszik autóbuszon a németek. Ez ám a kényelem.
Az egész világbajnokság legkellemesebb meglepetése a magyar csapat - vélekednek sokan. Itt, Kielben a norvégok és a dánok a ma esti gyilkos csatára készülődnek, tapintható a feszültség a közelükben. De jó, hogy ebben nem kell részt venni.
Ma éjjel kialakul a középdöntő menetrendje. Erről semmit sem tudni, a Szervezési Tanács szupertitkosan kezeli, mintha az atombomba kulcsát őriznék.
Az idő javult, nagyon hideg lett, a nap kisütött, -3 fok jeges széllel. Jó lesz már innen lelépni, igaz, Mannheimbe havazást jövendölnek.
A srácok köszönik a sok biztató szót otthonról. Érzik, hogy velük vagytok.
A mai közvetítés csendesebb lesz. De ha hátrányban dobunk egy kinait, megint kiakad a potméter, ígérem.
Puljezevics. Nekem tetszik a Puki, és ahogy észreveszem a szegediek (Méhes Gabi is szegedi) is ezt mondják, lehet, hogy tényleg így szólítják a csapatársai is...
Adja valamelyik TV ( akár külföldi is) a Dán-Norvég meccset ? ha igen megírhatná valaki hogy melyik azt is azért megnézném( hátradőlve izgulás mentesen ) :)))) Sztem nem így kalkuláltak hogy majd egymást ejtik ki.
Ideje lenne eldönteni hogy hogyan hívjuk Puljazevicset. Az utóbbi 3 napban vagy 10 beceneve volt már és még emlegetni is fogjuk eleget. Most akkor Nándor, Nándi, Pulja, Puki (ezt azért talán ne) vagy mi van? Szerintem a Puli a nyerő, mégiscsak Magyar (is) már és amúgy is csak úgy harap a meccseken :)
Kérem segítsen valaki megfejteni ezt a cikket, németül nem tudok, úgyhogy az eredeti sem segít, de ennek se füle se farka azon túl, hogy Gál Gyulát kövérnek tartják a németek:))))
Azt meg már Te is elfelejtetted, hogy 2-3 perccel korábban olyan labdaszerzése volt védekezésben, hogy az ember szája tátva maradt. Az döntőbb momentum volt, mint ami Benned megmaradt.
hát ha nem érted, akkor jó, mert sztem rajta kívül senki nem érti. N.L. tényleg jó játékos, csak egyszer már szeretném megérni, hogy a válogatottban is bizonyítja ezt :)
amíg nyerünk persze fene bánja, hogy nem lő gólt, meg eladja egy perccel a vége előtt a labdát, amiből visszaindulnak ziccerbe a dánok. csak így maradjon! :)