Takarítónőt keresek heti egy alkalomra, lehetőleg péntek délelöttre a XII. kerületbe egy 100 nm lakáshoz.(kb. 5-6 óra munka)
Feladat:
Takarítás, pakolás, rendszerezés, mosás, vasalás
Elvárásaim:
Olyan embert keresek aki gyors, precíz, megbízható, és gyakorlott és szeret és tud önállóan dolgozni. Fontos, hogy családcentrikus legyen, mert egy kisgyerek is van a családunkban, illetve ne féljen a kutyáktól. (kertben van)
A fényképes jelentkezéseket (bemutatkozó email-en keresztül a takaritas89@gmail.com email címre várom, kizárólag fizetési igény megjelölésével. (a "megegyezes szerint" nem megfelelo, konkrét összeg megjelölését kérem. ) Esetleges referencia megléte előnyt jelent. Várom a jelentkezéseket. Köszönöm!
KEDVES MINDENKI,HA GYORS SEGÍTSÉGRE LENNE SZÜKSÉGE!!
Takarítást Vállalok családoknál!! akár hoszu Távon . megbiszhato Rugalmas,munkámra igényes, csalódást nem okozó. 39év Nő vagyok. Részleteket,telefonon,vagy személyesen. de referenciám is van. Megbeszélés Útán mindent ahogy ön szeretne!
Le Írni mindent le lehet,így nem írok többet. GYözödjön meg inkább.
Budaörs vonzáskörzetében.Magára és környezetére igényes középkorú iskolázott nő több éves tapasztalattal.Ha minőségi munkát szeretne,akkor hívjon bizalommal. Tel:06209380501 E-mail:trita@c2.huHozzászólások (6)
Takarítást
Vasalást
Főzést
Gyermekfelügyetet vállalok
Budaőrs,Törökbálint,Biatorbágy,
Herceghalom területén illetve
vonzáskörzetében.
Saját autóval,referenciával rendelkezem.
Tel.sz.:06-30/565-7414
Nagy tapasztalattal rendelkező 44 éves nő vagyok. Jelenleg nővérként dolgozom,de másodállásban takarítási munkát vállalnék. Nagy tapasztalatom van a családoknál végzett házvezetésben is. Ha gyors, és precíz segítséget keresnek maguk mellé, hívjanak bátran! Akár nagy- vagy heti takarításban, akár vasalásban van szükség rám- készen állok! Árban megegyezünk! Beáta: Tel:0670-439-0412
Szeretnék jelentkezni az állásra ha még aktuális.Rólam amit tudni lehet,hogy pontos,precíz, megbízható,referenciával rendelkező hölgy vagyok.Csepelen lakom.
Megromlott eü.állapotom, valamint időhiány miatt csepeli, 72 m-es lakásom takarításához keresek segítséget kéthetenként szombat vagy vasárnapra cca. 4 órás elfoglaltságra.
Nem kell elpakolni, mosni, mosogatni, vasalni (ezeket én is meg tudom csinálni), viszont segíteni kellene ablakot pucolni, beltéri ajtókat lemosni, szekrények tetejét portalanítani stb.
Olyan hölgy jelentkezését várom, aki nem idegenkedik az "együtt takarítástól". Nem vagyok sárkány!!! :)
Ha van valaki aki magára ismer, kérem írjon egy bemutatkozó emailt órabér megjelöléssel.