Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Pedofilia témában alacsony az ingerküszöböm.Szerintem sokaknak.
Emiatt kitiltás a teljes eü.témából határidő nélkül túl erős.Kérlek,ha lehet,gondold végig mégegyszer.Még nem is találkoztunk és rögtön a legsúlyosabb büntit kapom.
A Moderátor segíts topik lett volna a megfelelő topik (T.Szerk!). A kérdéses nick már az enyészeté lehet, mert én nem találom. Máskor ne írj ilyen feltűnő színnel, mert csak nehezebb elolvasni.
nem tudom ez sos-nek minősül-e de valaki alkotott egy velem majdnem azonos nicket és azzal ír egy topikba, ahonnan én egy vita folytán eljöttem
hogy lehet hogy valaki csinál egy Angel__DC nicket, két space-szel és úgy írkál mintha én lennék.. ? hol kell jeleznem, ha nem itt? az illető az Akkor Eger rulez-ben írt..
Arra kérlek, hogy az autizmus fórumból a hozzászólásaimat töröljétek, mivel több lényeges hozzászólást töröltetek így már értelmetlen az egész....ja és ha ezt nem teszitek meg, akkor én is jogdíjat fogok kérni az indextől, mivel nem tudhatjátok, hogy nem-e könyvből fordítottam a szöveget.
"A honlapokon felhasznált irodalmi művek szerzőitől, illetve jogutódaitól a felhasználóknak közvetlenül kell megszerezniük az erre vonatkozó engedélyeket. (Élő szerzőkről például a kiadók adhatnak információt, a jogutódok kilétéről és elérhetőségéről kérésre az Artisjus a szerzői jogutódok nyilvántartására irányuló tevékenysége keretében ad felvilágosítást a felhasználóknak.)"
Megértem, hogy kitiltottak az én kifejezett kérésemre Zöpö által nyíitott topikból, amit autizmus-félik immáron kisajátitott magának, miután merészeltem beidézni autizmius-félix kifejezett felhívására a perverz gondolatait egy autista kislánnyal való közös meztelen pancsikolás rémképéről.
autizmus-félix egyetlen autizmus-specifikus honlap fórumán nincs jelen, csak itt és az iwiew-en, ezen helyeken próbál pácienseket gyüjteni egy esetleges közös pancsikolásra.
Mert autizmis-félixnek természetes, hogy délutánonként nyitott fürdőszobaajtó mellett szappanozza magát, hátha betéved a zuhany alá egy autiasta kislány is....
És kefdveas Kuri!
Ha félix ilyen jót tett veled, hát várjad, hogy a gyermeked mikor kezdi azt a szót is mondani, hogy lábaközött himbilimbi, közös pancsi-pancsi.
És javaslom, hogy akkor csak és kizárólag félixel kommunikáljál a saját fórumain, és az ALF-ról akár le is íratkozhatsz, ha edddig nem tetted meg......
Ezúton szeretném kérni, hogy az autizmus topikból legyen szíves eltávolítani RAINMAN-t, mivel a hozzászólásai már nem tartoznak a topik mondanivalójához. Kötöszködéseivel teljes mértékben elviszi a témát ezzel is akadályozza a lényeges hozzászólásokat és beszélgetéseket. Segítségét előre is köszönöm!
Kedves modik, kérném az anorexiásból a 34652. gyors eltávolítását, mielőtt még mindenki nekilát böngészgetni, mert roppantul nem odavaló és a topik jellegét tekintve káros.
A topik alcímében van egy figyelmeztetés, ott ezt jól összefoglalták. Ha te nem találod, akkor én sem fogom. Pontosabb dolgokat kellene tudni a topikról.
Máskor a megfelelő moderációs topikban kérjed, mert az itteni moderátorok nem biztos, hogy a közlekedésben is dolgoznak. Ezen a néven a topikot nem találom.
Gondban vagyok.Nyitottam egy topicot Loksim3D néven talán év elején vagy korábban. Talán a Közlekedés->Vasutas fórumon belül nem emlékszem. A baj az,hogy szőrén-szálán eltünt a fórum. Mi lett vele? Üdv.: Zoli