Egy olajnak nem csak a kenés a feladata hanem a hőelvezetés és a szennyeződések magában tartása mivel világos az olajad ezért az utóbbit nem teljesíti!
Ma néztem az olajat, Mobil1 5w40 11000km van benne, és még világos. A Q8 excel 8000km után már barna volt, annyit arról hogy ugyanúgy összehullik a Mobil1 is.
Q8 al van tapasztalat cirka 300L Lacetti esetén simán kíbirja a 15.000km normál használatot több autó esetén az első 5-7000km ben sokkal jobb tulajdonságai vannak mint egy Mobil,Total olajnak utánna arra a szintre esik vissza.
Mann filter egy utolsó szutyok lett olcsó kategóriás szűrőket csomagol sok esetben,volt olyan ami eresztette az olajat a peremnél ,fennakadt a szelep,tömören fogalmazva túl van sztárolva és a felét nem éri amit elkérnek érte.
Nincs azzal baj, a golfba sem 15000 kilométerenként cserélték az olajat. Nem azt állítottam, hogy rossz, de ezt Sebike is tudja, hogy a Q8 5w40 nagyon maximum 10000km és csere, de az a biztos, ha 8000 után cserélve van.
Jól vettem ki a szavaidból, hogy nem bízol a Q8 olajokban? Megkérdezhetem, hogy miért? Azért érdekelne, mert az enyémben is Q8Formula Special G Longlife 5W30 van most először és mindig 10000km-ként cserélek, igaz minden olajat, minden eddigi autómon. Eddig nem mutatta jelét, hogy bármi gond lenne vele, 2000km alatt még egy csepp sem hiányzik.
Champion gyertyával nem spórolni fogsz, inkább a Denso-t vedd bele. Az olajat, ha nem 6-8000km után cseréled ne Q8 5W40-et, hanem Mobil1 5W40, vagy 5W30, de ha olcsóbbat szeretnél a GM 5W30-at sem fogja kiköpni.
igen-igen mikor megvettem, az első dolgom volt, hogy időpontot kértem az itt a fórumon ajánlott guruhoz átnézésre, olaj-, szűrő-, stb cserére ami most jön is, de közben mint írtam szinte az első úton megtörtént a baj.... sajnos a mester legkorábbi szervizidőpontjára várva bíztam annyira az autóba/előző tulajában vagy a szervizkönyvbe, hogy bátran használtam... de persze egy vízcső szétmenése nem feltétlenül előre látható vagy észrevehető probléma, lehet egy szerencsétlen véletlen is, mindenesetre remélem más nem derül ki.
Remélem nincs nagy probléma, de én a mai napig vallom és javallom, hogy használt autó vásárlása után az első út a szervíz. Átnézés és azon kívül amit találnak nagyszervíz, olajcsere, gyertyák, komplet vezérlés vízpumpával..stb...stb. És aztán nyugodtan lehet használni a vásárolt autót.