A sport1-ről csak annyit, hogy megnéztem egy hét műsorát. Eyg két magyar kosármeccsen kívül, csak a teleshop szinesíti a palettát. Nincs az az elmebeteg focirajongó aki ne kapna kiütést ennyi focimeccstől.
Az a Sport1 baja:
- elmebeteg a műsorigazgató.
- a sport1 számára teljesen használhatatlan agb- nézettségekből indulnak ki.
- azt is rosszul értelmezik.
(azért mert az rtl klub hihetetlen nézettséget mutat ki /szerintem tisztességtelen befolyásolással mert náluk a letiltott képernyőt is 600 000-n nézték/ attól még nem kell azt gondolni, hogy magyarországon senki nem néz semmi mást mint valóságsót.
Ostobák akik még a szakmájukat sem értik, csak valami gyorstalpaló marketingtanfolyamot végeztek.)
Na ennyit a tv-ről.
Szabadjon a legnagyobb tisztelettel megjegyeznem, hogy a picsába is. :DDD
Hogy leszóltam a jazz-t aztán most meg vernek mindenkit. :)))))
srácok, most asszem hülyét fogk kérdezni:
a Sport1 idén nem fog adni en-bí-éjt?
nem követtem a hozzászólásokat, biztos megvitattáok már, de már elvileg kéne mennie a közvetítéseknek...
egyszer már találtak ki comeback player of the year awardot... mármint ilyen nba "szakik" kűfődi "szaksajtóban" alapkövetelmények: transzplantált szerv, vagy 2 szezon alatt kihagyott 140 mérkőzés vagy...stb;)
Én is nagyon szurkolók a Magicnek, de leginkább Hillnek. Komáltam mindig is a gyereket,talán idén még1x megmutatja hogy mit is tud. Na persze meg Zonak is, bár a Nets idén elég gyenge,el is vágyodik onnan (de nem hinném hogy bármelyik csapat is hajlando lenne több milkát fizetni egy betegséggel bajlodott játékosnak)
jó lenne őket látni megint az All Star gálán :DDD, kéne irni egy levelet az NBAnek hogy csináljanak Öreg fiuk mecsét, szivesen nézném ezeket a "kifutott" játékosokat együtt.
Azért a nyugaton utolsónak besorolt SEA is helybenhagyta az elsőre taksált Spurst.
NBA. I love this game...
A Bobcats-ről még annyit a csapat összességében jobb mintha egyénileg összeadjuk őket. (Van ahol ez fordítva van) Remélem a Magic is ilyen lesz az idén.
Azért a Griz meg a Raps már bőven kinőttek az expansionos cipőből, mind2 csapatnak már volt egy jó korszaka, Griznek az első mondjuk csak tavaly, a Raps viszont már 2000 környékén is egész jó csapat volt.
Amúgy nem hiszem, hogy a Bobkecc év végén 15 győzelemnél többel fog elmenni pihizni. De persze, hogy örülni kell a győzelmének, csak könyörgöm, ne olyan csapat ellen csinálja aminek drukkolok, mert azért az ciki a javából :D
Az biztos, hogy Shaq annyit fog játszani, amennyi általában a győzelemhez minimálisan szükséges. Bár azért afelől is vannak kétségeim, hogy vajon mennyire fogja birni a szezont.
Ha jól tudom, Malone nem a Lakersnél van. Nem írt alá, tehát még mindig "unrestricted free agent". Oda mehetne, ahová akar. Shaq, országos cimbije hívta is Miamiba, de ő nem szívesen menne el LA-ből, mert a gyerekei ott járnak suliba vagy vmi ilyesmi. Az LAL meg pillanatnyilag nem bajnokesélyes csapat, szóval nagy késztetése nincs visszatérni.
AZé Amarét és JJt meg Qt ne egy szinten emlegessük, sztem Amaréből pár éven belül supersztár lesz a másik kettöböl meg nem. Persze JJ meg Q is nagyon jo játékosok de soha sem lesz belölük egy igazi csillag.
Suns idén tényleg nagyon jó, tavaly nagyot bögtek , de idén tuti hogy PO lesz, akármennyire erős is az a nyugat a SUNS mindenképpen benne van a top8ba.
höh kiszopott a lékersz (még olvasgatok lékerbuzi fórumokat, ahol a döntő óta csak Sekket fikázzák, Kobit imádják és hogy majd most az új lékersz. felraktak egy vidiót, h Kobe elmegy Andrej mellett, és zúz egy naot. Uh-oh. csak azt nem írták mellé, h akkor a Utah 25-twel ment, és a végén AK47 8 blokkot jegyzett...)
REgy előszezon meccset láttam aSunstól, akkor nagyon szépen játszottak. Nem lesz ez rossz csapat.
Aminek nagyon örülök, hogy mindkjét kedvenc csapatom, az Orlando és a Toronto is nyeréssel kezdett. Bár az Orlandonál épp hogy meglett... Francis ziccere 0,2 secnél...
Hűha, tényleg leverte az Atlantát a Phoenix? Hát most már biztos PO csapat.
A Clippers meg leverte durván a Seattle-t. Úgy látszik alakul valami végre Clipperlandben. PO-ba várom őket. :-/
(Gy.k.: Nem nagy kunszt leverni az Atlantát. Majd ha a Phoenix leveri a Spurst és a Pistonst akkor lehet kezdeni bízni bennük. A Wolves-t nem is írom mert úgyis esélytelen.) :)))
Jaja. Nasht én is nagyon bírom, szóval drukkolok nekik. De sztem ezzel együtt sem jobb az állomány, mint tavaly. Bár inkább az összerakáson múlik, három kimagasló játékossal és jó kiegészítőkkel illene az idén playoffig jutni.
NA mozgalmas este volt tegnapi. A sztárok közül szinte kivétel nélkül mind1ikük jól játszott, persze ezek közül is kitünt egy pár (Boozer:27pt,11lp;KG:28pt, 20 lp;Z:35pt;18lp és még sorolhatnám...
Lakers nagyott bukott a jazz ellen, mondjuk az offseasoni átalakulások után nem is meglepő?!
Rockets is elszenvedte 2. vereségét nem tudom mi lesz ebből Tmac-Yao duobol ,szeretem őket ,remélem PO 2.körig elmennek.
Suns meg alaposan elverte Hawksot, sztem idén alaposan számolni kell már a PHXszel , elég acélos csapatuk van, PO.ig tuti eljutnak szvsz
ÉS kedvencem a Pacers is kiharcolta a győzelmet a Cavs ellen double OTben,(JO meg Miller nélkül) Artest 30+ pontot szerzett, és Croshere és dobott 20 pontot :D